Τρίτη, 8 Μαΐου 2012

Με τοξικές ουσίες ψεκάζουν οι κινέζοι λαχανικά

 Με τοξικές ουσίες ψεκάζουν οι κινέζοι λαχανικά
Οι έμποροι λαχανικών στην ανατολική Κίνα αποκαλύφθηκε ότι επεξεργάζονται το λάχανο με διάλυμα φορμαλδεΰδης, ώστε να μην αλλοιώνεται κατά τη μεταφορά, μεταδίδει η Φωνή της Ρωσίας.
Όπως λέει πολλοί αγρότες δεν έχουν χρήματα να αγοράσουν ψυγεία.
Η φορμαλδεΰδη είναι τοξική ουσία, η οποία προκαλεί καρκινογενέσεις.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails