Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Ανδριανόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγει πρώτος με αυτοδυναμία στις εκλογές

Ανδριανόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγει πρώτος με αυτοδυναμία στις εκλογές«Αυτοδύναμη» κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι θα προκύψει στις εκλογές της 17ης Ιουνίου ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος και αυτό γιατί «σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές, σε αυτές τις εκλογές θα πάρει και τους υπόλοιπους κρατικοδίαιτους, ρουσφετολόγους, κυκλώματα πελατείας, τα οποία ψήφισαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ».Ο πρώην υπουργός μιλώντας σε διαδικτυακή εκπομπή τόνισε: «Είμαι σίγουρος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις εκλογές και μπορεί να πάρει και αυτοδυναμία. Έχει καβαλήσει ένα ρεύμα το οποίο δεν συγκρατείται. Σε σχέση με τις...
προηγούμενες εκλογές, σε αυτές τις εκλογές θα πάρει και τους υπόλοιπους κρατικοδίαιτους, ρουσφετολόγους, κυκλώματα πελατείας, τα οποία ψήφισαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Επίσης το ρεύμα θα έχει αντανάκλαση και στον αγροτικό χώρο. Θα πάρει πολλούς από το ΚΚΕ, το οποίο και θα συρρικνώσει και θα πάρει ένα μικρό ποσοστό από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Υπάρχει πολύ ΠΑΣΟΚ μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ και ένα μεγάλο κομμάτι της ΝΔ κυρίως στο κρατικοδίαιτο και ρουσφετολογικό τομέα».
Ωστόσο, όπως υποστηρίζει ότι όταν ο ΣΥΡΙΖΑ αναλάβει την εξουσία και αντιμετωπίσει την πραγματικότητα «δεν θα κάνει τίποτα από αυτά που λέει» και τότε «η οργή θα ξεχειλίσει και θα έχουμε κοινωνική έκρηξη».
Παράλληλα, αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ, επισημαίνει: «Το ΠΑΣΟΚ έχει πάψει να αποτελεί παράγοντα ουσιαστικό και πολιτικό της πολιτικής ζωής και αυτό θα επικυρωθεί με τις επόμενες εκλογές. Δεν εκφράζει τίποτα. Δυστυχώς θα ακολουθήσει τον δρόμο της φθοράς».
(από newpost)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails