Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Μάνικες... κάνικες, π@#τσες αμερικάνικες... και στο Μεσολόγγι!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα συνεδρίασε η δημαρχική επιτροπή της Ιεράς πόλεως. Θέμα συζήτησης εν μέσω εντάσεων και διαπληκτισμών... ήτο τι άλλο το γνωστό θέμα της τιμολόγησης του αντιδημάρχου. Οι προτάσεις που έπεσαν στο τραπέζι ήταν πολλές και ποικίλες. Μία από αυτές τις προτάσεις ήταν "να ρουφήξουν το πετρέλαιο" με μάνικες από τις επίμαχες δεξαμενές, να φωτογραφηθεί το "ρούφηγμα" και στη...
συνέχεια οι φωτογραφίες να αποσταλούν στις ακατονόμαστες αφές Σάρα και Μάρα και όποια το λάβει πρώτη.
Ερωτηθείς ο κ. Κοταντάκης δια το θέμα φέρεται να δήλωσε στην ομήγυρη ότι "...αυτά τα πράγματα δεν γίνονται". Δεν έγινε ακριβώς γνωστό ποια πρόταση επικράτησε αλλά μην παραξενευτείτε αν σε λίγες μέρες δείτε να πηγαίνει στις επίμαχες δεξαμενές του ΕΠΑΛ κανένα εδικό φορτηγό να απλώνει τις μάνικες για το "ρούφηγμα" παράνομου πετρελαίου... μετά θα γίνουν ανέκδοτοι οι τύποι.
Πάντως αναλόγως πως κοιμάται και ξυπνάει ο καθένας από δαύτους βρίσκει και την αντίστοιχη δικαιολογία. Άρχισαν να λένε ότι το τιμολόγια ήταν επί πιστώσει. Μετά είπαν ότι τον παρακάλεσαν να βάλει και ότι αυτός λυπήθηκε τα παιδιά και πήγε. Έπειτα άλλαξαν τακτική και τα έβαλαν με όποιον τους κάνει κριτική.
Δηλαδή όλοι φταίνε εκτός από τους ίδιους. Και όλα αυτά ονομάζονται αλλαγή πορείας. Μάλλον αλλαγή πορείας στα μυαλά τους χρειάζεται για να μην πέσει στο γκρεμό ολόκληρη η πόλη.  Αφού διεκδικεί το Αγρίνιο σε βάρος του Μεσολογγίου και φυσικά τα παίρνει αφού στο Μεσολόγγι κοιτάνε ποιος θα υπηρετήσει καλύτερα τους εν Αγρινίω προστάτες του. 
Χθες στο πέτρινο δημαρχείο (νυν γραφείο δημάρχου) όπως είπαμε η κατάσταση ήταν εκρηκτική και μάλιστα ο δήμαρχος δεν δεχόταν κανένα στο γραφείο του. Έφυγε δε το μεσημέρι παρέα με τον κ. Κοταντάκη. Με το ρυθμό που πάνε μάλλον θα χρειαστεί ειδικός ψυχολόγος να τους συνδράμει.
Εξαπατημένος Μεσολογγίτης

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΤΟ ΑΛΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑΒΡΕΙΣ.

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails