Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Δυσκολεύομαι να βάλω τίτλο σε ένα τέτοιο άρθρο..... Διάβασε το απλά

Δεν είναι τυχαίο που όλοι έτυχαν από τον θεό μιας ξεχωριστής Αποκάλυψης σε περιόδους θλίψεως. Είναι πιο στέρεο το έδαφος των θλίψεων για να σηκώσει το βάρος των αποκαλύψεων.
Ο Απόστολος Παύλος που γιόρταζε μάλιστα πρόσφατα το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του, την περίοδο της ωριμότητας του την...
πέρασε σε φυλακές και ταλαιπωρίες. Οι θλίψεις δίνουν μια καταλληλότητα στο πνεύμα για να υποδεχθεί το πνεύμα του κυρίου.
Στην περιγραφή που κάνει ο Απόστολος Ιωάννης όταν του φανερώθηκε ο Ιησούς για να του δώσει την Αποκάλυψη λέει ότι τον είδε μπροστά του και οι τρίχες της κεφαλής του ήταν "ως μαλλίον λευκόν", δηλαδή είχε άσπρα μαλλιά σημάδι ωριμότητας και σοφίας.
Τα μάτια του ήταν "ως φλόγα πυρός" θα ήταν πολύ δύσκολο εκείνη την εποχή να δοθεί πιο παραστατικά με λόγια σε κάποιο χαρτί η έκφραση των ματιών.
Τα πόδια του ήταν όμοια με "χαλκολίβανο" την εποχή εκείνη ο χαλκολίβανος ήταν το πιο σκληρό και ανθεκτικό μέταλλο, σημάδι δηλαδή σταθερότητας και ανθεκτικότητας.
Η φωνή του ήταν ως ήχος "υδάτων πολλών" και από το στόμα του εξέρχεται "ρομφαία δίστομος" και τέλος λέει πως "έλαμπε ως ήλιος".
Ο ίδιος ο Ιωάννης που τον γνώρισε πολύ καλά, που στον Μυστικό Δείπνο έπεσε στην αγκαλιά του τώρα στην εικόνα του μένει τρομαγμένος και πέφτει στα πόδια του "ως νεκρός". Είναι τρομοκρατημένος με αυτά που βλέπει τόσο πολύ έχει αλλάξει ο Κύριος. Αναγνωρίζει πως είναι εκείνος που γνώριζε αλλά τώρα δεν είναι ταπεινός και γλυκύτατος όπως παλιά, τώρα είναι δοξασμένος, τρομερός και έτοιμος για κρίση.
Σήμερα αν ζούσε λέτε να φορούσε γραβάτα και να πήγαινε καλεσμένος στην λέσχη Μπίλντερμπεργκ η να τον φιλοξενούσε σε συνέντευξη στο MEGAλο κανάλι η Όλγα Τρέμη ? Η όπως έπραξε στον Ναό του Σολομώντος γεμάτος οργή για την κατάντια όλων μας θα έσπαζε ότι έβρισκε μπροστά του θα ρήμαζε ότι κατασκεύασε το ανθρώπινο χέρι ενάντια στο ίδιο το είδος του.
Η περιγραφή του Ιωάννη στην Αποκάλυψη περιγράφει έναν τέτοιο Ιησού, ένα τέτοιο νέο Μεσσία.
Γύρω μας μόνο συμφέροντα Αμερικάνοι προασπίζονται απ' άκρη σ' άκρη επί της γης τα δικά τους με πολέμους στο όνομα της ειρήνης κατά τις τρομοκρατίας οι Ρώσοι απειλούν πως θα διαφυλάξουν τα συμφέροντα τους με κάθε μέσο οι Ισραηλινοί στο όνομα της ειρήνης είναι έτοιμοι να πλήξουν το Ιράν που με την σειρά του θα εξαφανίσει από τον χάρτη όποιον τολμήσει να χτυπήσει έδαφος του και ο φαύλος κύκλος συνεχίζεται με κατά τόπους εκδιώξεις Χριστιανών από τις εστίες τους όπως στην Συρία που τα MEGAλα κανάλια αποσιωπούν γιατί και αυτά με την σειρά τους εξυπηρετούν τα συμφέροντα του λευκού καβαλάρη της αποκάλυψης του Ιωάννου που φοράει μανδύα λευκό άρα από μέσα δεν είναι λευκός για να πρεσβεύει ότι προδίδει το χρώμα του και κρατάει τόξο δίχως βέλη έχοντας εξουσία επί του αέρα, όπου αέρας στην σύγχρονη ωρολόγια είναι ο τηλεοπτικός και ραδιοφωνικός αέρας δηλαδή ελέγχει τα ΜΜΕ παραπλανώντας τον κόσμο.
Το τέλος έφτασε δεν θα έρθει σε λίγο για να προλάβεις να δεις το υπόλοιπο του τραπεζικού σου λογαριασμού το τέλος είναι εδώ με την θλίψη που μας προσφέρει τώρα προετοιμάζει, δίνει μια καταλληλότητα στο πνεύμα μας, να υποδεχθεί το πνεύμα του Κυρίου.
(από nyxtobaths)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails