Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Επεισόδια στο ΚΕΠΠΥΕΛ Μεσολoγγίου λόγω... μετακόμισης - Βίντεο

Επισόδεια στο ΚΕΠΠΥΕΛ Μεσολoγγίου λόγω... μετακόμισης - Βίντεο  Άνθρωποι του Δήμου και του Εμπορικού Συλλόγου απέτρεψαν με κατάληψη τη μεταφορά
Σκηνές έντασης εκτυλίχθησαν σήμερα έξω από τα γραφεία του ΚΕΠΠΥΕΛ που εδρεύει στο Μεσολόγγι, αφού σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να έχουν ήδη κινηθεί διαδικασίες μετακόμισης της υπηρεσίας προς το Αγρίνιο. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση, ενώ απ' όσο είναι γνωστό ο δήμος Μεσολογγίου έχει καταβάλλει το ενοίκιο του κτιρίου όπου στεγάζεται το ΚΕΠΠΥΕΛ ως και το τέλος αυτού του μήνα.
Ωστόσο δεν έχει κοινοποιηθεί καμία απολύτως απόφαση μεταφορά της εν λόγω υπηρεσίας. Οι εκπρόσωποι του Δήμου καθώς και του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου με δυναμικό τρόπο προσπάθησαν να εμποδίσουν την μεταφορά των γραφείων καθώς και του υπόλοιπου εξοπλισμού, ζητώντας εξηγήσεις για το ποιος έδωσε την εντολή να γίνει κάτι τέτοιο. Παράλληλα, έφτασε στο χώρο και αστυνομική δύναμη.
Ωστόσο, εδώ και αρκετό καιρό πολλοί είναι αυτοί που μιλούν για «εξόφληση προεκλογικών γραμματίων» σε ότι αφορά την μεταφορά της υπηρεσίας από το Μεσολόγγι προς το Αγρίνιο.
Τελικά δήμος και φορείς της πόλης, δίνοντας «μάχη» όλο το μεσημέρι με τους υπαλλήλους της υπηρεσίας, κατάφεραν με κατάληψη να αναστείλουν την μεταφορά του ΚΕΠΠΥΕΛ από το Μεσολόγγι στο Αγρίνιο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails