Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Οι τελευταίες αποδόσεις των bookmakers για τις εκλογές

Αλέξης Τσίπρας, Αντώνης Σαμαράς, απόδοση, εκλογές 2012, Έλενα Ράπτη, εταιρείες σ
Με ελάχιστες ώρες να μας χωρίζουν από τις εθνικές εκλογές, τα στοιχήματα για το αποτέλεσμα δίνουν και παίρνουν. Τι πιστεύουν όμως τα...
γραφεία στοιχημάτων ότι θα βγάλει η κάλπη;
Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας στοιχημάτων Unibet, ο εμφανίζεται ως φαβορί για την τρίτη θέση καθώς εμφανίζει μικρότερη απόδοση σε σχέση με τους Ανεξάρτητους Έλληνες το ΚΚΕ και τη ΔΗΜΑΡ.
Με βάση τα στοιχήματα η Χρυσή Αυγή θα αποσπάσει ποσοστό μεγαλύτερο του 3%, ενώ οι παίκτες εκφράζουν τις αμφιβολίες τους ότι η ΔΗΣΥ της Ντόρας Μπακογιάννη θα εξασφαλίσει την είσοδό της στη Βουλή.
Η πλειοψηφία αυτών που στοιχημάτισαν κρίνουν πως στην επόμενη Βουλή θα υπάρχουν 8 με 9 κόμματα ενώ σχετικά καλή απόδοση φαίνεται πως έχει η Αριστερά, η οποία εκτιμάται ότι θα συγκεντρώσει πάνω από 28% συνολικά.
Για τη θέση του πρωθυπουργού, φαβορί είναι ο Αντώνης με απόδοση 2,15 με δεύτερο τον Λουκά Παπαδήμο ο οποίος ακολουθεί με 4,50 ενώ ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται πιο ψηλά από τον Ευάγγελο Βενιζέλο ο οποίος έχει απόδοση 10 μαζί με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο και τον Πάνο Καμμένο.
Μεταξύ των βουλευτών που κονταροχτυπιούνται η Σοφία Σακοράφα κερδίζει την Άννα Βερούλη ενώ η Έλενα Ράπτη είναι φαβορί σε σχέση με την Καϊλή.
Στις μονοεδρικές φαβορί θεωρείται η Νέα η οποία θεωρείται πιθανό να κατακτήσει τις 7 από τις 8 περιφέρειες ενώ τα νέα δεν είναι καλά για τους Οικολόγους αφού τα στοιχήματα δεν τους δίνουν το μαγικό 3% για την εθνική αντιπροσωπεία.
(από polispress)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails