Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Τσίπρας: Ο λαός με τη ψήφο του απονομιμοποίησε το μνημόνιο

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ μετά το σημερινό αδιέξοδο στη συνάντηση που είχαν το πρωί οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί με τον Κ. Παπούλια, επέλεξε να μιλήσει ο ίδιος και να εξεγήσει για ποιο λόγο επιμένει να τηρεί αρνητική στάση για το σχηματισμό μίας κυβέρνησης συμμαχίας.
Την λαϊκή στήριξη για να ενισχυθεί, πολιτικά και οργανωτικά ο ΣΥΡΙΖΑ με απώτερο στόχο τη...
δημιουργία μιας μεγάλης δημοκρατικής αριστερής παράταξης, ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας συμμετέχοντας απόψε σε ανοιχτή λαϊκή συνέλευση στη Νίκαια.
Ο κ. Τσίπρας τόνισε την ανάγκη της οργανωτικής ενίσχυσης του ΣΥΡΙΖΑ ζητώντας να συγκροτηθεί τοπική οργάνωση σε κάθε γειτονιά και παράλληλα, επισήμανε την ανάγκη να ενισχυθούν οι δράσεις αλληλεγγύης για τους πολίτες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
Ο κ. Τσίπρας έγινε δεκτός με ενθουσιασμό και εκφράστηκε η στήριξη του κόσμου στην πολιτική των τελευταίων ημερών.
Μιλώντας για τις τελευταίες εξελίξεις ο κ. Τσίπρας επανέλαβε ότι οι κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος συμπεριφέρονται σαν να μην έχουν καταλάβει ακόμη το αποτέλεσμα των εκλογών και πρόσθεσε ότι ο λαός με την ψήφο του απονομιμοποίησε το Μνημόνιο.
Παράλληλα και με αφορμή την επιστολή του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου που παρουσιάστηκε στη σύσκεψη των τριών αρχηγών που πήραν την διερευνητική εντολή ο κ. Τσίπρας διερωτήθηκε ποιός κυβερνούσε αυτό τον τόπο τα τελευταία χρόνια, αποδίδοντας έτσι ευθύνες και στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ και στον κ. Παπαδήμο για την σημερινή κατάσταση της χώρας.
Δείτε την ομιλία του Τσίπρα στη Νίκαια. 
(από newsit)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails