Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Λεξιλόγιο της Νέας Ενέργειας

Ανάληψη (Ascension) - Η διαδικασία, να πάμε από την μια ζωή (ενσάρκωση) στην επόμενη - ενώ παραμένουμε στο ίδιο φυσικό σώμα, και γεννώντας το...
Θεϊκό σπόρο μέσα μας.
Η Γέφυρα των Λουλουδιών (Bridge of Flowers) - Ο έσχατος (τελευταίος) προορισμός μιας ψυχής, ένα μέρος για αληθινή ανάπαυση, η αληθινή αγγελική μας εστία.
Cauldre - Το όνομα με το οποίο ο Τοβίας φωνάζει τον Geoffery Hoppe. Αυτό δεν είναι το πνευματικό το όνομα, είναι περισσότερο ένα παρατσούκλι που χρησιμοποιεί ο Τοβίας. Προφέρεται Κα-οολ'δρε.
Adamus Σαίν-Ζερμαίν : ένας Μάστερ (Δάσκαλος ), ένας άγγελος, ένας καθηγητής και ένας δάσκαλος από το Πορφυρό Συμβούλιο, που παραδίδει τα μηνύματα και το πρόγραμμα σπουδών μέσω του Geoffrey Hoppe.
Αρχάγγελος Ραφαήλ : μια οντότητα και μια ενέργεια που έρχεται όταν υπάρχουν ενέργειες και δυναμικές του φόβου. Ο Raphael μας βοηθά να καταλάβουμε, ότι ο φόβος μπορεί να βιωθεί και να μετατραπεί χωρίς πάλη ή αποφυγή.
Τοβίας (Tobias) : Ο Τοβίας είναι μια ενέργεια ή οντότητα που επικοινωνεί (επικοινώνησε) μέσω του Geoffrey Hoppe. Ο Τοβίας είναι μέρος μιας ομάδας που ονομάζεται το Πορφυρό Συμβούλιο.
Ανώτερη Επικοινωνία : (Channeling) - Όταν ένα μην φυσικό όν η άγγελος μιλάει μέσω ενός ανθρώπου. Ο άνθρωπος μεταφράζει τα «πακέτα σκέψεις» του όντος ,σε λέξεις για άλλους ,να τα ακούν η να τα διαβάζουν.
Βυσσινί η Πορφυρός Κύκλος (Crimson Circle) : Η ομάδα ανθρώπων που είναι σε αυτό το πνευματικό ταξίδι, και που προετοιμάζονται να γίνουν δάσκαλοι για άλλους, που είναι επίσης σε αυτό το ταξίδι.
Βυσσινί η Πορφυρό Συμβούλιο (Crimson Council) : Ένα ουράνιο συμβούλιο δασκάλων (διδασκαλίας), που συμπεριλαμβάνει τον Τοβια, τον Adamus Saint Germain, και άλλους αγγέλους, που μας συμπαραστέκονται στο ταξίδι μας.
Gnost : Eίναι η «δημιουργική λύση», το κομμάτι του εαυτού μας που λύνει προβλήματα πέρα από τις ικανότητες του μυαλού. Είναι το τέταρτο «πόδι» της ανθρώπινης καρέκλας μας : νους, σώμα, πνεύμα και gnost .
Νέα Ενέργεια (New Energy) : Η καινούργια συνειδητότητα και δόνηση της Γης ,που επιτρέπει την ολοκλήρωση και ένωση της Θεϊκής μας φύσης μέσα στην ανθρώπινη φύση μας. Επίσης είναι η μετάβαση από την φυσική της «διττότητας» η «2» στη «τετράγωνη φυσική» η ενέργεια του «4».
Κβαντικό Άλμα (Quantum Leap) : Στις 18 Σεπτεμβρίου 2007 η ανθρωπότητα βίωσε ένα κβαντικό άλμα στην συνειδητότητα/συνείδηση. Μια εποχή που όλα κινούνται με τόσο γρήγορο ρυθμό ,που η συνειδητότητα δεν ακολουθεί πια τον παλιό γραμμικό μονοπάτι. Αντίθετα έχει συμβεί ένα κβαντικό άλμα στην συνειδητότητα που επιτρέπει ένα καινούριο επίπεδο από δημιουργικότητα, επιστημονικές αποκαλύψεις και προσωπική μεταμόρφωση.
Σώμπρα (Shaumbra) : Το όνομα που χρησιμοποιεί ο Τοβίας για την ομάδα ανθρώπων που περνάει την διαδικασία της αφύπνισης. Ο Τοβίας ισχυρίζεται ότι προέρχεται από τον καιρό του Γιέσουα Μπεν Γιοσέφ (Jeshua-Christos), όταν ο κόσμος – πολλοί από αυτούς Essenes – μαζεύονταν για μυστικές πνευματικές συγκεντρώσεις.
Απλά μεταφρασμένο σε Εβραϊκά, το πρώτο μέρος από την λέξη Σώμπρα προφέρεται «Σου-σπίτι/εστία». «Σου-σπίτι/εστία σημαίνει εστία η οικογένεια. Το δεύτερο μέρος της λέξεις είναι «μπα-ρα», που σημαίνει ταξίδι η αποστολή. Όταν αυτές οι έννοιες είναι μαζί, είναι «Σου-εστία-μπα-ρα», που σημαίνει η οικογένεια που είναι σε ενα ταξίδι και βιώνουν πράγματα μαζί. Προφέρεται «Σώ-μπρα».
Οι Επτά Σφραγίδες – (The Seven Seals) Τα επτά τσάκρα.
Ασπεκτολογία : η μελέτη της Νέας Ενέργειας για τον ρόλο και τις επιπτώσεις ,που οι πτυχές ( τα κομμάτια μας ) παίζουν στις ζωές μας. Πώς μπορούμε να δημιουργούμε συνειδητά πτυχές ,για να μας εξυπηρετούν και για να εκφράζουμε και να επεκτείνουμε τον εαυτό μας.
Πτυχές : διαφορετικoί ρόλοι ή ταυτότητες , που εμείς σαν Δημιουργοί έχουμε χρησιμοποιήσει για να απαντήσουμε στην ερώτηση: Ποιός Είμαι ;
Δημιουργούμε τις πτυχές μας, για να βιώσουμε καταστάσεις σε αυτήν την διάρκεια ζωής (παράδειγμα: το παιδί, ο γονέας, ο ιδιοκτήτης επιχείρησης, ο θεραπευτής, κ.λπ...). ¶Έχουμε επίσης πολλές άλλες πτυχές από προηγούμενες ζωές, από όνειρα και από τις πολυδιαστατικές σφαίρες.
Αυτά τα πολλά στρώματα και επίπεδα πτυχών μπορούν να προκαλέσουν χάος και σύγχυση καθώς κινούνται μέσα και έξω από τη συνείδηση. Εντούτοις, μέσω της συνειδητής επιλογής, μπορούμε να καλοσωρίσουμε αυτές τις πτυχές πίσω στο "σπίτι", μέσα σε μας και να ενσωματωθούν πλήρως.
H όλη διαδικασία διδάσκεται στο Σχολείο της Ασπεκτολογίας του Τοβία.
Κατανόηση, συμπόνια : συνολική αποδοχή για τον εαυτό ή άλλους ,απεριόριστη αγάπη άνευ όρων.
Ο αληθινός μας εαυτός η ανώτερος εαυτός μας (Our true self or Higher self) :
Η Θεϊκή μας πλευρά και ουσία που τώρα αφυπνίζεται μέσα μας. «Ο εσωτερικός Θεϊκός Άγγελος.»
Ολοκλήρωση (Ενσωμάτωση) : η διαδικασία να επαναφέρουμε όλα τα μέρη και κομμάτια (πτυχές) του Εαυτού, μέσω της συνειδητής επιλογής, της αναπνοής και της πλήρους αποδοχής (κατανόησης ) .Η αναγνώριση και το καλωσόρισμα πίσω όλου του εαυτού μας, έχοντας κατανοήσει ότι τίποτα δεν ήταν - ή είναι - "λανθασμένο".
Συνείδηση : συνειδητοποίηση ή επέκταση. Η συνείδηση ενεργοποιεί την ενέργεια και τις ενεργειακές δυνατότητες γύρω σας.
Yeshua Ben JosefΟ Τοβίας λέει ότι αυτό ήταν ένα από τα πραγματικά ονόματα του Ιησού, κατάλληλο για την βιβλική εποχή που ζούσε.
Kwan Yin : μια οντότητα και μια ενέργεια της ευσπλαχνίας και κατανόησης. Η Norma Delaney (Aandrah) επεξηγεί την ενέργεια και την κατανόηση της Kwan Yin στην συμβουλευτική της εργασία: “New breath and integration”.
Ασφαλής χώρος : ένα συναίσθημα πλήρους ισορροπίας, εμπιστοσύνης και αποδοχής του εαυτού, χωρίς ανησυχία ή φόβο. Η ύπαρξη σε ένα ασφαλή χώρο είναι μια επιλογή για βαθειά αναπνοή, να είσαι ολοκληρωτικά παρών στο σώμα και να συνδεθείς με τη δική σου «Είμαι αυτό που Είμαι» συνειδητοποίηση.
Σεξουαλικός ενεργειακός ιός
: Ένας ιός συνείδησης ,που έχει επιπτώσεις σε κάθε τομέα της ζωής και προκαλεί «κλέψιμμο ενέργειας», χειρισμό, θρέψη, έλεγχο, θυματοποίηση, διαστρεβλώσεις στις σχέσεις, κ.λπ.
Ο ενεργειακός ιός αναλύεται και εξηγείται στο Σχολείο Σεξουαλικής Ενέργειας του Tobias.
Χαμηλός τοίχος : Όπως "σταθείτε πίσω από τον χαμηλό τοίχο" . ¨Ενας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει, πώς να είμαστε παρατηρητές της ενέργειας ή των καταστάσεων, χωρίς να πιανόμαστε στο δράμα.
Από εδώ ( πίσω από τον χαμηλό τοίχο ),μπορείτε να δείτε την μεγαλύτερη εικόνα με καθαρότητα και αποταύτιση.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Περισσότερες πληροφορίες περί ανέλιξης ή ανάληψης κον Καβάσιλα-Αυστραλία.

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails