Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Εξιχνιάστηκε υπόθεση εξαφάνισης αγοριού μετά από 33 χρόνια

Εξιχνιάστηκε υπόθεση εξαφάνισης αγοριού μετά από 33 χρόνια : Μυστήριο κάλυπτε για δεκαετίες την υπόθεση δολοφονίας ενός 6χρονου αγοριού που είχε συγκλονίσει όλο τον κόσμο αφήνοντας αναπάντητα ερωτήματα στους γονείς του άτυχου αγοριού.Τώρα, 33
Μυστήριο κάλυπτε για δεκαετίες την υπόθεση δολοφονίας ενός 6χρονου αγοριού που είχε συγκλονίσει όλο τον κόσμο αφήνοντας αναπάντητα ερωτήματα στους γονείς του άτυχου αγοριού.

Τώρα, 33 χρόνια μετά, η ψυχούλα του 6χρονου μπορεί να αναπαυτεί καθώς ο δολοφόνος, ένας 51χρονος ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του.

Συγκεκριμένα, ο 51χρονος από το Νιου Τζέρσεϊ συνελήφθη μετά την ομολογία του ότι στραγγάλισε ένα 6χρονο αγόρι, τον Έιταν Πέιτζ, κοντά στο σπίτι του στη Νέα Υόρκη το 1979. Ο  μικρός εκείνη την μέρα  πήγαινε σχολείο -ήταν η πρώτη ημέρα που οι γονείς του τον άφησαν να πάει μόνος του στη στάση του σχολικού λεωφορείου.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε αναφέρθηκε πως ο 51χρονος Πέδρο Ερνάντες, Αμερικανός υπήκοος από το Πουέρτο Ρίκο, ομολόγησε σε αστυνομικούς ότι δελέασε τον Πέιτζ να μπει σε ένα κατάστημα στη συνοικία Σόχο όπου δούλευε, υποσχόμενος να του πάρει αναψυκτικό και κατόπιν στραγγάλισε το μικρό μαθητή στο υπόγειο και τοποθέτησε το πτώμα σε μια πλαστική σακούλα που πέταξε στα σκουπίδια.

Ο δράστης είπε ότι είχε τύψεις και ένιωσε «ένα αίσθημα ανακούφισης».

Υπενθυμίζεται ότι το 1983, ο τότε πρόεδρος Ρόναλντ Ρέιγκαν είχε ονομάσει την 25η Μαΐου ημέρα των εξαφανισμένων παιδιών λόγω της υπόθεσης Πέιτζ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails