Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Πάνο..... κάνεις λάθος!

Αγαπητέ Πάνο
Δώσαμε αγώνα για να βγείς πρόεδρος στο λιμενικό ταμείο αιτωλοακαρνανίας, κόντρα σε λογικές πρακτικές, κόμματα, λαμόγια και ότι άλλο και πεισαμε να βγεις πρόεδρος. Βγήκες Πάνο μου, και τωρα λίγους μήνες μετά παραιτείσαι, για να θέσεις υποψηφιότητα με τό ΣΥΡΙΖΑ. Αφήνοντας φυσικά τη θέση του προέδρου βορά σ' όλα τα...
παραπανω συμφέροντα που ανέφερα.
Προσπαθω να καταλάβω γιατί σε στηρίξαμε Πάνο ενώ ήξερες ότι θα είσαι υποψήφιος με το συγκεκριμένο κόμμα. Για την προσωπική προβολή σου; Για να εγκλωβιστουν οι όποιοι ψηφοφόροι απ την πιθανή λάμψη μιας θέσης; Μήπως μπορεις να κοιτάξεις στα μάτια τον κόσμο και να πεις γιατί τα παράτησες και έφυγες. Δεν μπορεις. Θα προτιμήσεις και συ τη σιωπή ή στην καλυτερη περίπτωση θα βγεις και θα πεις αερολογίες.
Και φυσικά εδω έρχονται και τα σενάρια που φημολογούνταν τόσο καιρο ότι ήταν στημενο το παιχνιδι αφου ειχες υποσχεθει ότι θα παραιτηθεις για εκλογές. Μπορει, να ήταν και έτσι, αλλα το μόνο σίγουρο ειναι ότι στις επερχόμενες εκλογές θα πάρεις τα... χειροκροτήματα του κόσμου και θα δικαιώσεις και συ τόσους ψηφοφόρους που παρόλα τα βασανα που τραβάει η χώρα, δεν επιλεγουν την αριστερα σαν λύση. Ειναι προφανες, γιατι έχει να κάνει με επαγγελματίες πολιτικούς που κατεβαίνουν παντα σε στημενα παιχνίδια... κατι που εσυ προσωπικα το γνωρίζεις απο πρώτο χερι.
Μ.Θ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails