Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες και στοιχεία της ιερόδουλης με AIDS

Ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη έχει ασκηθεί στη ρωσικής καταγωγής 22χρονη ιερόδουλη η οποία εκδιδόταν παράνομα  σε οίκο ανοχής στην Αθήνα ο οποίος είχε αποσφραγισθεί και ταυτόχρονα ήταν φορέας του AIDS.
Πρόκειται για την BUKHTOYAROVA (επ) TATIANA (ον) του SERGEI και της NADEZA, η οποία γεννήθηκε στις 09-09-1990 στην Ρωσία, κατοικεί στο Γαλάτσι και εκδιδόταν σε οίκο ανοχής της οδού Φώκαιας αριθ. 22, στην Αθήνα.
Στην ιερόδουλη ασκήθηκε ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, για την παραβίαση της σφράγισης του παράνομου οίκου ανοχής, για διευκόλυνση ακολασίας άλλων και άλλες παραβάσεις της Νομοθεσίας που αφορούν τα εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα.
Η δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών πραγματοποιήθηκε μετά από εισαγγελική εντολή προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση του κόσμου και τυχόν συνευρεθέντες μαζί της να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις, αλλά και για να αποτραπεί ο πανικός σε όσους έχουν συνευρεθεί με ιερόδουλη που είχε παράνομα χαρακτηριστικά.

Δείτε τις φωτογραφίες: 

redalert.gr

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πως τα φερνει η ζωη!Πριν 22 χρονια εφερνε χαρα στους γονεις της και ηταν ενα αθωο πλασματακι.
Τι να εχει περασει στη ζωη της ωστε συνειδητα και με χαμογελο,οπως φωτογραφηθηκε,να σκορπιζει θανατο;
Και τι σκατοκοινωνια υποκριτων ειμαστε ; Πιασανε ΜΙΑ με AIDS η οποια το εκανε χωρις προφυλαξεις σε...παρανομο οικο ανοχης.Λες και υπαρχει και κανενας νομιμος ! Λες και ειναι η μοναδικη . Μεγαλη επιτυχια !
Ποσες του πεζοδρομιου και ειδικα Νιγηριανες το κανουν χωρις προφυλαξεις και με χιλια δυο νοσηματα !
Ποσοι εχουν κολλησει ηπατιτιδα B και C , τον ιο που προκαλει καρκινο στη μητρα ,AIDS κι ενας Θεος ξερει τι αλλο ;
Τι καλο κρατος εχουμε ; Ποσο νοιαζεται για μας ; Βρηκε ΜΙΑ και εγινε Ο ΠΑΝΙΚΟΣ !
Και τι σαϊνια ειμαστε εμεις οι Ελληνες ; Πανικοβληθηκαν ολοι οσοι πηγαν με αυτην . Οι υπολοιποι με τις αλλες αδηλωτες συνεχιζουν μια χαρα να κοιμουνται τον υπνο του δικαιου σκορπιζοντας θανατο σε τωρινες και μελλοντικες συζυγους και ερωμενες .

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails