Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2012

Το νέο που θα Σοκάρει ! : Θέλουν για εθνικό μας νόμισμα το Δολάριο !

Επεξεργάζονται σχέδιο που θέλει την Ελλάδα, σε περίπτωση εξόδου της από την ζώνη του ευρώ, η οποία φαντάζει κοντά όσο ποτέ, να υιοθετεί "προσωρινά", ως εθνικό της νόμισμα το Δολάριο !
Με την δικαιολογία ότι η χώρα δεν προλαβαίνει να τυπώσει δραχμές, θα έχουμε για τουλάχιστον 3 με 5 χρόνια, μια τριπλή ισοτιμία με Ευρώ, Δολάριο και Δραχμές που θα χρησιμοποιούνται μόνο ως λογιστική αξία και για την...
σύναψη Swap μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ, η ακόμα και την εφαρμογή νέας ονομασίας νομίσματος, έτσι ώστε να μην μπορούν να υπάρχουν συγκρίσεις με παλαιότερες ισοτιμίες.
Το σχέδιο αυτό τον Αμερικανών επεξεργάζεται.....
ομάδα οικονομικών ερευνητών μαζί με την (FED), αποσκοπεί στην είσοδο του Δολαρίου στην Ε.Ε, με Δούρειο Ίππο την Ελλάδα που ήδη, άνοιξε την πόρτα στο Δ.Ν.Τ. για την Ευρώπη, με τον μηχανισμό στήριξης.
Το σενάριο αυτό φαντάζει ως σανίδα σωτηρίας για την Αμερικάνικη οικονομία που διανύει την δυσκολότερη περίοδο της. Η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ, θα κλυδωνίσει την ισοτιμία τον δύο νομισμάτων και πολύ πιθανό, να οδηγήσει και άλλες χώρες εκτός του ευρώ, οδηγώντας τες στον δρόμο που θα έχει δείξει η Ελλάδα, υιοθετώντας και αυτές ως εθνικό νόμισμα συναλλαγών το Δολάριο. Στην περίπτωση αυτή το ευρώ θα υποτιμηθεί έως και 50% και η Αμερικανική οικονομία, θα πάρει τεράστια δύναμη, καθιστώντας μάλιστα το Δολάριο Παγκόσμιο νόμισμα.
Όλα αυτά θα εξελιχθούν με ραγδαίους ρυθμούς, μετά την εκλογική αναμέτρηση της Ρωσίας την Κυριακή 4 Μαρτίου. Σκοπός των Αμερικανών είναι ο πλήρης έλεγχος της Ελλάδος και η αποκοπή κάθε σχέσης με την Ρωσική πλευρά, έτσι θα αποκλειστεί κάθε δίοδος δυνάμεων της Ρωσίας στην Μεσόγειο, μια και στο παιχνίδι είναι ήδη η Τουρκία θα μπει η Ελλάδα και θα ακολουθήσει, η Πορτογαλία και η Ισπανία.
Το σχέδιο αυτό έχει πολλά οφέλη για την Ελληνική πλευρά, όπως και πολλά μειονεκτήματα.
(από nyxtobaths)

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θέλετε να κατεβούν οι τιμές; Πρέπει να αντιδράσουμε από κοινού.

ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗ....

Έστω κι αν δεν έχετε αυτοκίνητο μπορείτε να αποστείλετε το μήνυμα αυτό σε φίλους σας διότι αφορά σε έξυπνο πόλεμο κατά των εταιρειών πετρελαίου.
Λένε ότι οι τιμές της βενζίνης θα ξεπεράσουν σύντομα το 1,8 Ευρώ το λίτρο!
Θέλετε να κατεβούν οι τιμές;
Πρέπει να αντιδράσουμε από κοινού.
Κάποιος πρότεινε μια φανταστική ιδέα πολύ πιο αποδοτική απ' αυτή που μας ζητούν να μην....
αγοράζουμε βενζίνη κάποιες μέρες.
Τον τελευταίο Απρίλιο ή Μάιο οι εταιρείες πετρελαίου 'γέλασαν' μ' αυτά τα διαβήματα γιατί ήξεραν ότι δε θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε για πολύ αυτή την τακτική.
Θα ήταν μεγαλύτερη η ζημία σ' εμάς παρά σ' αυτές.
Όμως η ακόλουθη πρόταση θα μπορούσε να επαληθευτεί αν την ακολουθούσαμε με συνέπεια.
Ενωθείτε μαζί μας!
Οι εταιρείες πετρελαίου της ΟPEP μας έχουν πει ότι η τιμή που μας έχουν ορίσει είναι και η καλύτερη (58,9 λεπτά το λίτρο).
Εμείς θα αντιδράσουμε αποδεικνύοντας ότι οι αγοραστές είναι αυτοί που ελέγχουν την αγορά. Βλέποντας καθημερινά την τιμή της βενζίνης πρέπει να αντιδράσουμε.
Ο μόνος τρόπος για να δούμε την τιμή να κατεβαίνει είναι να χτυπήσουμε το πορτοφόλι αυτών των εταιρειών, αρνούμενοι να αγοράσουμε τη βενζίνη τους και χωρίς ΕΜΕΙΣ να είμαστε οι χαμένοι.
Αφού χρειαζόμαστε τα αυτοκίνητα μας, δε μπορούμε να κάνουμε απεργία στην αγορά βενζίνης.
Μπορούμε όμως να δώσουμε ένα ΧΤΥΠΗΜΑ στην αγορά της βενζίνης δηλ. να αντιδράσουμε στον πόλεμο των τιμών.
Ιδού η πρόταση:
ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ (SHELL και ΒΡ).
Εάν δεν πουλήσουν βενζίνη θα υποχρεωθούν να μειώσουν την τιμή της.
Εάν συμβεί αυτό, οι άλλες εταιρείες θα αναγκαστούν να τις ακολουθήσουν.
Για να προκληθεί ένα τέτοιο 'χτύπημα', θα πρέπει να εξασφαλίσουμε τη συνεργασία εκατομμυρίων πελατών της SHELL και της ΒΡ.
Το διαδίκτυο μας δίνει τη δυνατότητα να το πετύχουμε.
Το μήνυμα αυτό εστάλη σε 40 περίπου άτομα.
Εάν καθένας απ' αυτούς το διαδώσει σε γνωστούς θα γίνει 40 x 10 = 400 και 400 x 10 = 4000 άτομα κ.ο.κ.
Το μήνυμα αυτό, λοιπόν, θα έχει βρει εκατομμύρια αποδέκτες στους καταναλωτές.
Τώρα αυτό που έχετε να κάνετε, είναι να στείλετε αυτό το μήνυμα σε μερικούς δεκάδες γνωστούς που θα κάνουν κι αυτοί το ίδιο.
Εάν πιστεύετε ότι μπορούμε να αντιδράσουμε έτσι, διαδώστε το μήνυμα αυτό σε γνωστούς και φίλους.

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails