Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Ασημάκης Φωτόπουλος: "Θα είμαι υποψήφιος".

Διαβάσαμε στο paronetol.blogspot.com, ότι ο Ασημάκης Φωτόπουλος δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες βουλευτικές. Αναφέρει μάλιστα το συγκεκριμένο blog ότι ο Ασημάκης Φωτόπουλος είναι κομμένος από τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. Ο Ασημάκης Φωτόπουλος σχετικά με το δημοσίευμα δήλωσε:
Σχετικά με το δημοσίευμα τοπικού Blog που με εμφανίζει με βεβαιότητα εκτός ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στις ερχόμενες εκλογές, σας διαβεβαιώνω ότι ουδέποτε είχα συναλλαγή με τον...
συγκεκριμένο κύριο για να έχει λόγο να γράψει κάτι διαφορετικό.
Η υποψηφιότητα μου με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας είναι δεδομένη.
Αυτοί που δημιουργούν και αναπαράγουν τέτοια σενάρια, εξακολουθούν να επιμένουν σε ανόητες παλαιοκομματικές πρακτικές. Ψιθύρους, κοροϊδίες και τεχνάσματα, που οδήγησαν την πατρίδα μας μέχρι εδώ.
Αντιλαμβάνομαι ότι, όταν στην πολιτική γαλουχείσαι επί 60 χρόνια με σημαία το βόλεμα και την ίντριγκα, είναι αντικειμενικά αδύνατον να αντιληφθείς ότι η κοινωνία μας πλέον αλλάζει. 
Το ποιος έχει συμφέρον να διακινεί τέτοιες πληροφορίες, είναι ολοφάνερο, αλλά θα μπορούσα να τον δικαιολογήσω λόγο ανικανότητας να πράξει ότι άλλο, ανεπαρκούς οξυδέρκειας και πρόωρης συνταξιοδότησης.
Σε μία τόσο δύσκολη συγκυρία για τον τόπο, η ίντριγκα περισσεύει. Το μόνο που με αφορά, είναι η προσπάθεια των νέων ανθρώπων να σηκώσουν το βάρος της αυριανής ημέρας. Σε αυτή την προσπάθεια είμαι συμμέτοχος. Οτιδήποτε άλλο, είναι ανόητο.
Ασημάκης Φωτόπουλος
Υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας
(από nafpaktosvoice)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails