Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Το ΠΑΣΟΚ των… 80.000!

Θα ήταν χρήσιμο να μαθαίναμε πόσες ψήφους είχε συγκεντρώσει το ΚΟΔΗΣΟ στις τελευταίες εθνικές εκλογές στις οποίες συμμετείχε, προκειμένου να κάνουμε τις απαραίτητες συγκρίσεις με το «νέο ΠΑΣΟΚ», και να διαπιστώσουμε αν τελικά ο Χρήστος Παπουτσής είχε δίκιο. Η εποχή του Ευάγγελου Βενιζέλου στην ηγεσία του Κινήματος δεν ξεκινάει με  καθόλου καλούς οιωνούς, αν πιστέψουμε το...
σχετικό δημοσίευμα της «Καθημερινής», που έχει πάντοτε άρτια πληροφόρηση, και υποστηρίζει ότι από το επιτελείο του νέου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ προσδοκούν πως θα συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής περίπου 80.000 οπαδοί του Κινήματος.
Ο αριθμός… τα λέει όλα, αναφορικά με τις προσδοκίες που υπάρχουν για το πολιτικό μέλλον του ΠΑΣΟΚ. Η σύγκριση με το 1 εκατομμύριο πολιτών που προσήλθαν το 2004 για να ψηφίσουν τον Γιώργο Παπανδρέου, έστω κι αν ήταν ο μόνος υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, όπως συμβαίνει σήμερα με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, είναι θυελλώδης.
Και επιβεβαιώνει μια πραγματικότητα για την οποία δεν ευθύνεται απολύτως, θα κληθεί ωστόσο να διαχειριστεί ο νέος ηγέτης του Κινήματος που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου: Το ΠΑΣΟΚ… αγνοείται.
(από statesmen)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails