Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Το ξέρει ο Κουβέλης;

Το ένα μετά το άλλο τα πάλαι ποτέ κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη Ναύπακτο, την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια για τη ΔΗΜΑΡ του Φώτη Κουβέλη. Βλέποντας ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ανέβουν τα νούμερα του ΠΑΣΟΚ στις επικείμενες εκλογές, οι σύντροφοι ψάχνουν στέγη στον Κουβέλη.
Πληροφορίες από τη Ναύπακτο αναφέρουν ότι ήδη πρώην δήμαρχος του οποίου η υποψηφιότητα για το Δήμο υποστηρίχτηκε στις κομματικές διαδικασίες από τον...
Υφυπουργό Θάνο Μωραίτη και έχει χριστεί 3 φορές για υποψήφιος από το ΠΑΣΟΚ, προσπαθεί να ενταχθεί στη ΔΗΜΑΡ. Ο πρώην δήμαρχος βλέποντας ότι δεν μπορεί να στηρίζεται πια στο σύστημα ΠΑΣΟΚ, μιας και όπως λέγεται στη Ναύπακτο σκοπεύει να συνεχίσει την ενασχόληση του με τα δημοτικά πράγματα, άκοιξε πανιά για τον Κουβέλη.
Ένα ακόμη, μέχρι πρότινος στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, πρώην νομαρχιακός σύμβουλος, φημολογείται ότι έχει στραφεί στη ΔΗΜΑΡ. Στην πόλη ακούγεται ότι από την κίνηση του αυτή έχει δυσαρεστηθεί πρώην νομάρχης ο οποίος στηρίζονταν στην υποστήριξη του για την υποψηφιότητα του με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ.
Αυτό που αναρωτιούνται στη Ναύπακτο είναι “το ξέρει ο Κουβέλης;”
(από agrinionet)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails