Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2012

Η ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ

Στον καιρό της ανταλλαγής πληθυσμών και χρεών έχει αποκτήσει μια πρόσθετη δυναμική η διαδικασία των σφυγμομετρήσεων, η έρευνα δηλαδή της πρόθεσης ψήφου και αποδοχής ή μη του δοσιλογισμού από το χειμαζόμενο λαό. Με τη διαφορά ωστόσο ότι όπως συμβαίνει με τις παραγγελίες ορισμένων προϊόντων, με τη σύνθεση αυτών να παρουσιάζει άλλη εικόνα στη διάθεση κι άλλη στην αποθήκευση, έτσι ακριβώς και στις δημοσκοπήσεις οι διατιθέμενες γνώμες δεν έχουν καμία σχέση με τις πραγματικές που καταφτάνουν και αποθηκεύονται σε κάποια κομματικά γραφεία. Κι αν η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί, τότε απομειώνεται με το...
μαχαίρι του Συστήματος που τη φέρνει στα δικά του μέτρα.
Οι δημοσκοπήσεις το δίχως άλλο μπορούν να δώσουν με μεγάλη ακρίβεια τις πραγματικές διαστάσεις μιας κρίσιμης απόφασης και ενός πολιτικού καθεστώτος σύμφωνα με τον υπέρτατο κριτή του Έθνους μας, τον ελληνικό λαό. Αρκεί να τηρηθούν οι συνθήκες της επιστημονικής τεκμηρίωσης, της ευθυκρισίας και του πραγματικού χρόνου διενέργειας αυτών σε σχέση με την διερευνώμενη περίπτωση. Τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει στα πλαίσια της αστικής δημοκρατίας και του κατοχικού καθεστώτος. Οι τρόποι εξέτασης και τα μεγέθη των εξεταζόμενων μαζών μεταβάλλονται διαρκώς «ξεχνώντας» τα δυσάρεστα, η αντικειμενικότητα αντικαθίσταται από το κομματικό και το νεοταξικό επιπλέον ποθούμενο των εμπόρων των εθνών και τα μαγειρέματα του Συστήματος εμφανίζουν τον κόσμο να επικροτεί την ώρα του βιασμού το βιαστή του.
Αν ωστόσο οι εμφανιζόμενες σφυγμομετρήσεις εμφάνιζαν την ανοχή των μαζών, τότε να είστε σίγουροι ότι ο πρώην πρωθυπουργός Παπανδρέου και το σύνολο των ελληνόφωνων πολιτικών υπαλληλίσκων θα προέβαιναν στις ψεύτικες παλιότερες διακηρύξεις περί δημοψηφίσματος. Μεγάλες πιέσεις υφίσταται ο πολιτικάντικος θίασος από τα αληθινά μαντάτα, γιατί ο ελληνικός λαός δεν είναι εν τέλει ο ιδανικός αυτόχειρας που θα ανεχθεί τα τερτίπια αυτών που τον φθονούν. Έχει αρχίσει σιγά – σιγά να διαπιστώνει τον στόχο που έχει τεθεί στο επίκεντρο του οικονομικού πολέμου. Ότι αυτό που μας συμβαίνει είναι το άνοιγμα του μνήματος της Φυλής μας που για όσο χρονικό διάστημα μεσουρανούσε στην ιστορία της ανθρωπότητος ο Ελληνισμός μας, η ανθρωπότητα έκανε βήματα εμπρός ενάντια στις σημερινές φρικτές οπισθοχωρήσεις και φτωχοποιήσεις.
Αυτές τις αλήθειες τις βλέπουν οι δημοσκόποι και τις καταγράφουν στις δημοσκοπήσεις τους. Με τη διαφορά ότι οι όλοι αυτοί οι καθωσπρέπει κύριοι έχουν μακριά θητεία στα σοσιαλφιλελεύθερα και κομμουνιστικά μαντριά. Τα δε μαγαζιά που διαχειρίζονται είναι απολύτως εξαρτώμενα υπερκαταστήματα του Συστήματος. Αλλά κι ένα υπερκατάστημα ακόμη δεν ρισκάρει εύκολα τη φήμη του και την όποια επιρροή ασκεί στο δυστυχή ελληνικό λαό. Έτσι λοιπόν αποφάσισαν να εμφανίσουν στις δημοσιοποιημένες έρευνες την πραγματικότητα της σταθερής ανόδου του Εθνικοκοινωνικού Κινήματος και του εθνικιστικού συναισθήματος στην καρδιά και τη ψήφο των Ελλήνων. Με την επισήμανση ωστόσο ότι ενώ η Αριστερά ανεβαίνει με αβαντάρισμα και μπόλικη προπαγάνδα, ο Εθνικοκοινωνισμός ανεβαίνει αντιμετωπίζοντας όμως παράλληλα το δημοσκοπικό κούρεμα του συστημικού μαχαιριού.
Η σκοπιμότητα των δημοσκοπήσεων δεν είναι σε καμία περίπτωση ανεξάρτητη από τις καθεστωτικές επιδιώξεις. Το εντελώς αντίθετο. Στις καθωσπρέπει δημοκρατίες τύπου Εσπερίας η δημοσκόπηση κατευθύνει τις πολιτικές αποφάσεις και αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη. Εκφράζει δηλαδή την τρομοκράτηση του λαού και την ποδηγέτηση αυτού από την καθεστωτική προπαγάνδα. Είναι ένας παραμορφωτικός φακός που έχει όμως ισχυρές αντανακλάσεις αληθείας. Αντανακλάσεις που βλέπουν το φως δραπετεύοντας από τον νεοταξικό σκοταδισμό. Η επιθυμία του σκλαβωμένου εν καιρώ ειρήνης ελληνικού λαού να αποδράσει από τα δεσμά του στηριζόμενος στον τόπο του αλλά και προμαχώντας υπέρ της ισχυροποίησης του Έθνους του με τον καθάριο αέρα της λευτεριάς στο πρόσωπο του Ελληνικού Εθνικισμού δεν μπορεί να κρυφτεί. Ακόμη κι όταν προβάλλονται ως σανίδες σωτηρίας οι ολετήρες των εθνικών μας υποθέσεων και λάτρεις των λαθρομεταναστών.
Είναι οι ίδιες δημοσκοπήσεις που έχουν τρομάξει τόσο τα κόμματα του ντόπιου νεοταξισμού όσο και τους δανειστές της παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας. Αυτός είναι ο λόγος που έχουν οδηγήσει τα κόμματα να αλλάξουν εκατό διαφορετικές γνώμες για το αν θέλουν ή δεν θέλουν να κάνουν εκλογές μαζί με την έγκριση του ξένου παράγοντα που εκείνος διατάζει και όλοι αυτοί υπακούουν σαν τα σκυλάκια. Κι αυτός είναι ο λόγος που και οι γνωστοί εμποράκοι της κυοφορούμενης ανελεύθερης παγκόσμιας διακυβέρνησης έχουν βαλθεί να ακυρώσουν τη βούληση του ελληνικού λαού αφού δεν τους βγαίνουν τα συστημικά σκυλάκια ξανά σε κυβέρνηση.
Εμείς όμως οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές κυκλοφοράμε στον κόσμο και ταυτιζόμαστε με τους συμπατριώτες μας στους πραγματικούς πόθους που εκφράζει η ζώσα δημοσκόπηση της καθημερινότητας. Γνωρίζουμε την αποδοχή της Ιδεολογίας όλων των Ελλήνων Πατριωτών. Γνωρίζουμε τις πραγματικές δημοσκοπήσεις. Και έτσι ο Εθνικοκοινωνισμός ανέρχεται στην κατεύθυνση μιας Μεγάλης Ελλάδος με Ελεύθερους Έλληνες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οι ΕΛΛΗΝΕΣ κάποτε πρέπει να ξυπνήσουν και να ψηφίσουν σωστά όχι πλέον συμφεροντολογικά αλλά εθνικά γιατί οι 300 συνήθεις ύποπτοι που δήθεν κυβερνούν την Ελληνική επικράτεια εδώ και 50 χρόνια πάππου προς πάππου πάνε να καταστρέψουν το μέλλον των παιδιών μας και να ζούνε δούλοι για 250 ευρώ στον ίδιο τον τόπο τους στα ξένα αφεντικά που μας βάλανε στο σβέρκο μας. Μας ρωτίσανε? ΚΑΙΡΟΣ να τους ξεσζβερκιάσουμε εμείς και να πάνε από εκεί που ήρθανε τα Λαμόγια της Φρειδερίκης.Οι αλητεία και η λαμογιά σε όλο της το μεγαλείο. Ξυπνήστε ρε Ελληνάρες που κοιμάστε λες και σας έριξαν αφιόνι.Θα σας πάρουν ότι έχετε και δεν έχετε από το υστέρημά σας.Μην το επιτρέπουμε άλλο αυτό να γίνετε. Μας δουλεύουν μας περνάνε για χαϊβάνια.Καιρός να τους Ανατρέψουμε δεν πάει άλλο μας ήπιαν το αίμα μας. Ο λαός μας αργοπεθαίνει. Δεν λειτουργεί τίποτε σε αυτό τον ευλογημένο τόπο. Ούτε η Παιδεία ούτε η υγεία ούτε η ασφάλεια ούτε η εθνική μας κυριαρχία ούτε η ελευθερία του λόγου ούτε η δικαιοσύνη ούτε η κοινωνική συνοχή όλοι τους κοιτάνε τις καταθέσεις τους στο εξωτερικό την πάρτη τους και τον μικρομεσαίο, συνταξιούχο, έμπορο, ελεύθερο επαγγελματία. ιδιωτικό υπάλληλο, δημόσιο υπάλληλο, στρατιωτικό, δικαστικό τον έχουν γράψει στα παλαιοτέρα των υποδημάτων τους για να μην πω καμιά βαρύτερη κουβέντα και τους προσβάλω. Αλλά τι λέω προσβάλλονται τα γουρούνια και τα αρπακτικά? που έχουν τους παχυλούς μισθούς και πενταπλές συντάξεις τα αναρίθμητα ακίνητα εντός της χώρας και εκτός αυτής? ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΉΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΎ ΑΡΓΆ για εμάς γιατί αυτοί τα έχουν όλα έτοιμα από τα κλεμμένα και τις λαμογές ετών. * Ένας απλός αγράμματος μεροκαματιάρης που δεν γνώρισε στην ζωή του ποτέ την χαρά γιατί δούλευα σαν σκυλί από το χάραμα μέχρι το σούρουπο και δεν απολαμβάνουμε τίποτα στον συντάξιμο βίο όχι για μένα αλλά για να βοηθήσω τα παιδιά μου που με χρειάζονται ακόμη. Όλα τα παιδιά του κόσμου έχουν δικαίωμα στην ζωή.
Ευχαριστώ για την υπομονή σας και συγνώμη αν σας κούρασα. Αλλά είμαι Ένας από τους χιλιάδες αγανακτισμένους και πικραμένους του Έθνους μας. Υ.Γ. Ελπίζω οι γνήσιοι εναπομείναντες πολιτικοί ΠΑΛΑΙΟΙ και νέοι να βοηθήσουν τον Ελληνικό λαό για μια καλύτερη μέρα στην χώρα μας την Ελλάδα μας την πατρίδα μας με πράξεις και ΌΧΙ με παχυλά πολιτικάντικα υπουργικά τερτίπια για τι από αυτά χορτάσαμε δεν θέλουμε άλλα.
συμπέρασμα - μας δουλεύουν όλοι κάνουν ότι θέλουν εκλογές και κανένας δεν τις θέλει. και αυτό γιατί δήθεν ότι δεν έχουν βάλει σε σειρά τα πράγματα του τόπου λες και τα βάλανε τόσα χρόνια.Οι ψεύτικες δημοσκοπήσεις είναι όλες φτιαχτές στα μέτρα τους, για να περάσουν τα απάνθρωπα για το λαό μέτρα.Ποιόν δουλεύουν?Νομίζουν ότι ο ΛΑΟΣ κοιμήθηκε και δεν υπολογίζουν τίποτε. ΑΝΤΙΔΡΆΣΤΕ ΓΡΉΓΟΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΏΞΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

η μόνη λύση .
Πάρτε την κάλπη στο χέρι
στήστε τους καρτέρι
βάλτε τους χέρι στο καλομέρι
και στις επόμενες εκλογές
κάντε τους το χουνέρι
εξαφανίστε τα σκουλήκια
που έφεραν στην Ελλάδα
την Τρόικα , το Δ.Ν.Τ , την Γερμανία
την μιζέρια και τον εξευτελισμό στην Ελλάδα .
Ψηφίστε κατά….βούληση .

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails