Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2012 ΚΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΗΣ ΣΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ

Αποτελεί απόσπασμα από την συνέντευξη μου για το 2012, ενώ το πλήρες κείμενο της συνέντευξης μπορείτε να το δείτε ή να το ακούσετε στο τέλος της σελίδας μου ΙΙ.2.D1, το δε παρόν απόσπασμα μπορείτε να το ακούσετε και στο τέλος της σελίδας μου ΙΙ.2.D2, (στο site μου www.artmine5000.com). Επί πλέον εδώ δίνονται και σημαντικές πληροφορίες για το θεραπευτικό κέντρο Ζευς, όπου εκτελούνται δωρεάν ενεργειακές θεραπείες για σωματικά, συναισθηματικά και ψυχικά προβλήματα, κλπ, που εκτελούνται από ανώτερες οντότητες, ακόμη και εξ αποστάσεως, ενώ πέραν της θεραπείας τυχόν προβλημάτων μας, μας προετοιμάζουν και για την...
σίγουρη είσοδο μας στην πέμπτη διάσταση.    
ΕΡΩΤΗΣΗ: Τι συγκεκριμένα θα συμβεί τώρα για την Ελλάδα;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Στην τρίτη επίσκεψη που μού έκανε στις 13.6.11 η φίλη μου από το Γαλαξιακό Συμβούλιο της Ανδρομέδας (που προαναφέρω σε αυτήν μου την συνέντευξη), για να με ενημερώσει αποκλειστικά για την Ελλάδα, μου είπε σε περίληψη  μεταξύ άλλων, τα εξής: (ενώ λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε στο τέλος της σελίδας μου ΙΙ.2.D2 και άλλες στην αρχή της ΙΙ.2.D15). Στις 15.6.11 ανοίγουν στην κεντρική Ελλάδα μεγάλες πύλες του φωτός του εκεί ενεργειακού τριγώνου, (πράγμα που αποτελεί σταθμό για ολόκληρη την ανθρωπότητα), από όπου θα εισέλθουν διάφορες θετικές ενέργειες και υψηλές οντότητες που χρειάζεται η Γη για να ενεργοποιηθεί και να μπορέσει να σηκώσει τις υψηλές δονήσεις. Οι υψηλές αυτές οντότητες που θα εισέλθουν μαζικά από ανώτερες (και πέραν της εβδόμης) διαστάσεις, έχουν και ως αποστολή αφ' ενός να προφυλάξουν την Ελλάδα από τις επιθέσεις των σκοτεινών δυνάμεων που εντείνονται, και αφ' ετέρου να αλλάξουν τα πράγματα δημιουργώντας την ευημερία σε όλους τους τομείς. Η είσοδός τους θα συνοδευθεί και από ορισμένα ακραία φυσικά φαινόμενα σε διάφορα σημεία του πλανήτη που πιθανόν να περιλαμβάνουν και μικροσεισμούς, ενώ οι μεγάλες καταστροφές σε ορισμένα σημεία επάνω στον πλανήτη που σχεδίαζαν οι σκοτεινές δυνάμεις, και που κυρίως προκάλεσαν και την ανάγκη εσπευσμένης καθόδου των οντοτήτων αυτών, αναμένεται ότι θα αντιμετωπισθούν πλέον με επιτυχία και χωρίς σημαντικές συνέπειες για την ανθρωπότητα.
       Ακόμη μου είπε ότι θα συνεχιστεί η λειτουργία και η είσοδος ενεργειών κλπ δια των πυλών αυτών, ενώ κατά πάσα πιθανότητα σύντομα οι Γήινοι Σύμμαχοι των εξωγήινων που βρίσκονται στην Ελλάδα θα ανακοινώσουν, υπό την καθοδήγηση των οντοτήτων που προανέφερα, (μέσω της τηλεοράσεως, του διαδικτύου και των λοιπών μέσων ενημερώσεις), τις αλλαγές που πρόκειται να ακολουθήσουν, οι οποίες θα ξεκινήσουν να ανατρέπουν άρδην τα πολιτικά, οικονομικά, θρησκευτικά, και λοιπά προβληματικά συστήματα που λειτουργούν σήμερα, τα οποία και θα καταρρεύσουν. Οι ανακοινώσεις αυτές θα γίνουν κατά τρόπο ώστε να μην υπάρξει φόβος ή πανικός, ενώ θα γίνει και προσπάθεια για να περιορισθούν στο ελάχιστο οποιεσδήποτε αναστατώσεις προκληθούν από τις δραματικές αποκαλύψεις εγκληματικών πράξεων κατά της χώρας, και κυρίως για να αποφευχθεί τυχόν αιματοχυσία. Επίσης κατά πάσα πιθανότητα δεν θα αργήσουν να γίνουν και ανακοινώσεις (επίσης κατά τρόπο ώστε να μην προκληθεί πανικός) για την ύπαρξη των εξωγήινων και για τον ρόλο που πρόσκειται να παίξουν και την βοήθεια που πρόκειται να μας δώσουν.
       Επίσης μου είπε ότι βάσει εντολών που της έδωσε ο Ζευς, ο οποίος είναι μια πολύ υψηλή οντότητα (που μαζί με άλλες έξη αντίστοιχες οντότητες είναι υπεύθυνες για τα διαφορά σύμπαντα), και ο οποίος έχει κατέβει, (όπως είχε κάνει και στην αρχαιότητα) για να βοηθήσει τους Έλληνες, δημιουργήθηκε στην Λάρισα (επάνω σε μία από τις πολύ σημαντικές χρονοχωρικές πύλες του πλανήτη που έχει ανοίξει και ενεργοποιηθεί), ένα κέντρο που θα συγκεντρώσει τις υψηλές οντότητες αλλά και τους εξωγήινους που θα κατέβουν για να βοηθήσουν τους Έλληνες. Το κέντρο αυτό έχει ήδη υλοποιηθεί με την βοήθεια της φίλης μου, αφ' ενός σε ένα κτήριο που θα παίξει τον ρόλο ''αρχηγείου του συντονισμού'' και των υπηρεσιών κλπ που θα παρέχονται στην χώρα, και αφ' ετέρου σε μία οργάνωση μελών με τίτλο ''Συμβουλευτικό κέντρο Ζεύς'' με έδρα το κτήριο. Στο κεφάλαιο των  υπηρεσιών είναι μεταξύ άλλων και η διενέργεια θεραπειών, κυρίως στις ψυχές και στα συναισθήματα των ανθρώπων, χωρίς φάρμακα και μεθόδους της συμβατικής ιατρικής. Οι έγραφες των μελών (εννοούμε των γήινων, καθότι θα υπάρχουν εκεί και υλοποιημένες ανώτερες οντότητες καθώς και εξωγήινοι), θα αρχίσουν στις 15 Ιουλίου (τα περισσότερα μέλη θα είναι ''σπόροι των άστρων'' που έχουν ήδη ενημερωθεί), ενώ τα επίσημα εγκαίνια θα γίνουν στις 2 Σεπτεμβρίου. Η οντότητα και ενέργεια του Διός ευρίσκεται ήδη γειωμένη στο κέντρο αυτό, αλλά και οπουδήποτε αλλού χρειάζεται στον πλανήτη όπου θα υπάρχουν ανάλογα κέντρα, ενώ και ο ίδιος υλοποιείται εφ όσον χρειαστεί.
       Προφανώς ανάλογες δραστηριότητες θα αναπτυχτούν αργά ή γρήγορα και σε άλλες χώρες του πλανήτη, όπου ανοίγουν πύλες και δημιουργούνται οργανώσεις με την βοήθεια και άλλων ατόμων όπως η φίλη μου, η οποία μου επιβεβαίωσε και πάλι ότι αρχίζουν να κατεβαίνουν σε διάφορες τέτοιες πύλες εξωγήινοι με τα διαστημόπλοια τους εν κρυπτό, που θα έρχονται σε επαφή με μυημένες ομάδες ανθρώπων που τους περιμένουν. Και εγώ θα έχω την δυνατότητα να επισκεφτώ τέτοια διαστημόπλοια, στην αρχή με το αστρικό μου σώμα, και αργότερα και με το φυσικό (εντός εξαμήνου από σήμερα), όταν θα έχω ενστερνιστεί την ιδέα ότι πρέπει πρώτα να επιτελέσω την αποστολή μου στην τρίτη-τέταρτη διάσταση. Χωρίς αυτή την προετοιμασία εάν πάμε με το φυσικό μας σώμα και λύσουμε στο διαστημόπλοιο άμεσα όλα μας τα προβλήματα, τότε δεν θα θέλουμε να επιστρέφουμε στον χώρο μας. Αντίθετα αν λύσουμε τα προβλήματα μας στον χώρο μας, και θεραπεύσουμε τα συναισθήματα και την νοοτροπία μας, παράλληλα θεραπεύεται και η μητέρα Γη της οποίας αποτελούμε μέρος, για να περάσουμε ευκολότερα και εμείς και αυτή στην πέμπτη διάσταση. Σχετικά πάλι με το πότε ακριβώς θα εμφανιστούν ανοιχτά και στη συνέχεια θα προσγειωθούν μαζικά τα διαστημόπλοια, μού είπε ότι αυτό θα γίνει μεν στο προσεχές μέλλον, αλλά το πότε δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί.
       Στην ερώτηση για το αν η δημοσιοποίηση που μου ζητήθηκε να κάνω για το κέντρο Ζεύς μπορεί να δημιουργήσει κάποιο κίνδυνο για το ίδιο το κέντρο, η απάντηση είναι ότι το κέντρο είναι πλήρως προστατευμένο, τόσο από γήινες απόπειρες επεμβάσεων, όσο και από τυχόν άλλες αρνητικές επιρροές. Επίσης για το αν αυτά που γράφω θα έχουν ικανοποιητική δημοσιότητα, η απάντηση είναι ότι η επισκεψημότητα στο site μου, μετά τις αντίστοιχες ανακοινώσεις στα ΜΜΕ, θα απογειωθεί και για την Ελλάδα. Ακόμη μου ζητήθηκε να καταχωρήσω και το κάτωθι μήνυμα του Διός: «Άπαντες οι πιστοί Ελλάνιοι μπορούν να παρευρεθούν στο χώρο αυτό που με αγάπη, κατανόηση και ανιδιοτέλεια έχει δημιουργηθεί. Θέλει το κέντρο να κάνει γνωστό ότι το Ελλάνιο πνεύμα θριαμβεύει και πως ''ήγκηκεν πλέον η ώρα του''.» Επίσης η φίλη μου, μου είπε ότι: 1) Τις δύο τελευταίες ημέρες ήταν με μία υλοποιημένη οντότητα που έφερε ενέργεια από τον Μέγα Αλέξανδρο. Αυτός τις είπε ότι στρατηγοί των τριών όπλων εκπαιδεύουν ειδικά σώματα για σκληρή καταστολή λαϊκών εξεγέρσεων ακόμη και με τανκς. Σε ερώτηση μου αν θα πυροβολήσουν τους συμπατριώτες τους η απάντηση είναι ναι, διότι λειτουργούν σαν υπάκουα στρατιωτάκια. 2) Ότι η Ελληνική αλφάβητος ανήκει στην Ιερή Γεωμετρία και χρησιμοποιείται ευρέως και εκτός της Γης. 3) Ότι οι Έλληνες με την βοήθεια των Ολύμπιων-Ελλάνιων θα διαδραματίσουν, παρά τα τωρινά προβλήματα τους, ένα ηγετικό ρόλο στην παγκόσμια πορεία προς την Ανάληψη στην πέμπτη διάσταση και ότι το Ελληνικό πνεύμα θα πρυτανεύσει στον πλανήτη.
       Ακόμη με το άνοιγμα αυτό των πυλών εξουδετερώθηκαν και κατέστησαν ανενεργείς και οι βάσεις των σκοτεινών (γήινων και εξωγήινων) που προσπαθούσαν να παρεμβάλουν εμπόδια, όπως αυτή της NASA κάτω από τα Τέμπη, αλλά και όλες σχεδόν οι άλλες (με ελάχιστες εξαιρέσεις) ανά τον πλανήτη. Ακόμη ότι με τις νέες ενέργειες αγάπης που εισέρχονται, ακόμη και οι ''κακοί'' μαλακώνουν κάπως και γίνονται λιγότερο κακοί όλο και σε μεγαλύτερους αριθμούς, επομένως υπάρχει το ενδεχόμενο ορισμένοι πολιτικοί μας να πάψου πλέον να χαλιναγωγούνται απόλυτα, και να αρχίσουν να πράττουν κατά συνείδηση για το δίκαιο και για το συμφέρον του τόπου. Όσο για τους σκοτεινούς της ελίτ που μας καταδυναστεύουν, τους εδόθη ''τελεσίγραφο'' ότι ή θα πρέπει να σταματήσουν το σκοτεινό έργο τους και να αποσυρθούν, ή άλως θα υποχρεωθούν να μεταφερθούν σε άλλο τριτοδιάστατο πλανήτη, που θα παίζει τον ρόλο πλανήτη-φυλακή, για το υπόλοιπο της τριτοδιάστατης ζωής τους.
       Επίσης ο φίλος μου Παλαιολόγος που προανέφερα, ο οποίος παίρνει πληροφορίες από ανώτερες οντότητες μέσα στις οποίες κορυφαία είναι και ο Ζεύς (μαζί με τις άλλες έξη των οποίων μου ανέφερε τα γήινα ονόματα τους), με πληροφόρησε ότι με την κάθοδο των ενεργειών και οντοτήτων που προανέφερα, κατεστράφησαν και οι επιρροές που είχε στους ανθρώπους το HAARP, και ήδη οι άνθρωποι θα αρχίσουν να αισθάνονται καλύτερα. Αυτό μου το επιβεβαίωσε αυθημερόν (16.6.11) και ο Gabriel, (ό οποίος όπως προαναφέρω στην συνέντευξη μου αυτή είναι εξωγήινος από την Ανδρομέδα), που μού είπε ότι κατέστρεψαν οριστικά το HAARP, αλλά μόνον σε ότι αφορά την επιρροή του στους ανθρώπους (έλεγχο του νου, της συμπεριφοράς κλπ). Ακόμη ο Παλαιολόγος μου είπε ότι η αρχαία Ελληνική γλώσσα είναι πολύ διαδεδομένη και σε πολλούς άλλους αστερισμούς.
       Ακόμη τελευταία (16.6.11) πήρε εντολή και με επισκέφτηκε στην Ελλάδα από μακριά, κάποιος που θέλει όμως να κρατήσει την ανωνυμία του, (λόγω των συνθηκών που επικρατούν στην χώρα που ζει), ο οποίος είχε μοιράσει το κείμενο της συνέντευξης μου σε μεγάλο αριθμό επιστημόνων που ερευνούν τα θέματα που παρουσιάζω, και οι οποίοι ζήτησαν να διευκρινίσω διάφορα σημεία του κειμένου μου, ενώ από ότι μου είπε δεν διαφωνούν κατά βάση με αυτά που λέω. Ακόμη μου επιβεβαίωσε τον μεγάλο σεβασμό που τρέφει ο γαλαξίας μας, και όχι μόνον αυτός, για την Θεϊκή οντότητα που αντιπροσωπεύει ο Ζευς, και για την μεγάλη διάδοση που έχει η αρχαία Ελληνική γλώσσα και εκτός του πλανήτη μας (που επιβεβαιώνεται και από το όνομα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ που είχε σκάφος που κατέπεσε παλιά και φυλάγεται σε μυστική βάση των ΗΠΑ). Επίσης για τακτικές ενημερωτικές επαφές που έχει με εξωγήινους, οι οποίοι των παίρνουν από συγκεκριμένα σημεία-πύλες και τον ανεβάζουν με το υλικό του σώμα στα πελώρια διαστημόπλοια τους, για να τον κατεβάσουν αργότερα στην Γη, θέματα που περιγράφω λεπτομερέστερα στην σελίδα μου ΙΙ.2.D15.
       Προς επιβεβαίωση των ως άνω συνταρακτικών πληροφοριών για την Ελλάδα, έκανα 4 ερωτήσεις στον Gabriel ο οποίος στις 20.6.11 μου είπε, μεταξύ άλλων, τα εξής: (το πλήρες κείμενο θα το δείτε στην σελίδα μου ΙΙ.2.D15). «Αγαπητέ Γιώργο δεν έχω πολύ χρόνο σήμερα καθώς οι εξελίξεις προχωρούν γρήγορα για τις ανακοινώσεις και την πρώτη επαφή, γι' αυτό σου απαντώ εν συντομία. 1) Ναι υπήρξε μια πύλη που άνοιξε στις 15 Ιουνίου στην κεντρική Ελλάδα σας και ναι εξωγήινοι καθώς επίσης και άλλες οντότητες εισήλθαν προκειμένου να βοηθήσουν την Ελλάδα. Έτσι τα πράγματα παίρνουν πλέον πραγματικά τον δρόμο των αλλαγών και των σημαντικών ανακοινώσεων, ενώ η χώρα σας είναι πλέον στο χείλος της μη επιστροφής και χωρίς βοήθεια θα κατέρρεε. Θυμήσου Γιώργο ότι προ καιρού σου είπα ότι τα γεγονότα θα άρχιζαν από την Ελλάδα, και τώρα θα δεις ότι όντως έτσι συμβαίνει, ενώ υπάρχει μεγάλη βοήθεια για την χώρα σας. Βεβαίως θα προτιμούσαμε οι ανακοινώσεις για την ύπαρξη μας και τον ρόλο μας να  γίνονταν από τις ίδιες τις κυβερνήσεις, ώστε η παρουσία μας να μην τρομάξει τον κόσμο, αλλά αφού δεν υπάρχει άλλος τρόπος θα προχωρήσουμε στο να γίνει αυτό που πρέπει να γίνει... 2) Ναι ο Ζευς και οι άλλοι Θεοί της Ελληνικής μυθολογίας βοηθούν στα γεγονότα στην Ελλάδα, που την παρακολουθούν εδώ και αιώνες.. 3) Ο επισκέπτης σου της 16.6.11 είναι του Φωτός και δεν σού λέει ψέματα.. 4) Η Sharon (αδελφή του Gabriel που είναι ενσαρκωμένη στην Γη) και όλοι οι υπόλοιποι των ΗΠΑ κλπ, δεν εργάζονται μόνον για την χώρα τους, αλλά όλοι εργαζόμαστε για όλους, και τώρα ασχολούμεθα με την πλήρη εξουδετέρωση των σκοτεινών.. »
       Για να επιβεβαιώσω και να συμπληρώσω αυτά που επίκεινται να συμβούν για την Ελλάδα, (δείχνοντας ότι παρόμοιες αλλαγές επίκεινται και παγκοσμίως), παραθέτω μέρος του πρόσφατου (14.6.12) μηνύματος του Nidle, που το πήρε από τους εξωγήινους από τον Σίριο, με τους οποίους  επικοινωνεί τακτικά, (ενώ το πλήρες κείμενο θα το δείτε στην σελίδα μου ΙΙ.2.D15):
       «Επιστρέφουμε και πάλι. Παντού οι Γήινοι σύμμαχοί μας κάνουν προόδους. Οι Αναληφθέντες Δάσκαλοι, μας διαβεβαιώνουν ότι το νέο οικονομικό σύστημα είναι έτοιμο και τα νέα νομίσματα είναι και αυτά έτοιμα για διανομή. Τους βοηθάμε πυρετωδώς να στήσουν τα τελευταία κομμάτια που χρειάζεται πριν κάνουν οι νέες κυβερνήσεις τις πρώτες τους ανακοινώσεις. Αυτό το εγχείρημα προχωράει παράλληλα με την διαδικασία δημιουργίας των νέων κεντρικών τραπεζών. Πραγματικά αρκετά από τα μεγάλα πιστωτικά σας ιδρύματα είναι πλέον απλές «προσόψεις» για τα νέα ιδρύματα που πρόκειται να τα διαδεχθούν. Επιπροσθέτως τα κρυφά αποθέματα χρυσού στον πλανήτη έχουν ήδη διατεθεί για τα χρηματικά ποσά που θα στηρίξουν το νέο παγκόσμιο σύστημα σκληρών νομισμάτων, και η μαζική εκτύπωση νέων χαρτονομισμάτων και η κοπή νέων κερμάτων έχει επίσης ολοκληρωθεί. Τα χρήματα κρατούνται σε καλά φυλασσόμενες εγκαταστάσεις ανά τον κόσμο  που δεν έχουν ανακοινωθεί, και οι άνθρωποι που επελέγησαν για να διαμοιράσουν αυτά τα χρήματα, περιμένουν επί του παρόντος την τελική εντολή. Το ίδιο ισχύει και για τους περισσότερους από το προσωπικό των νέων κυβερνήσεων. Το μόνο που έχει μείνει, είναι να έρθει η Θεϊκή αυτή στιγμή.   
       Καθώς περιμένουμε αυτή τη μαγική στιγμή, το προσωπικό του στόλου μας, διεκπεραιώνει τα επόμενα βήματα του σεναρίου για τις αποκαλύψεις, ένα εκ των οποίων αφορά στις πρώτες μας αναμεταδώσεις μετά τις αποκαλύψεις. Η ομάδα επικοινωνιών μας, επεξεργάζεται αυτά που σκοπεύουμε να σας μεταδώσουμε. Τώρα χρειάζεται να μάθετε περισσότερα για εμάς, και ολοκληρώνουμε την παρουσίαση η οποία θα προετοιμάσει την πρώτη μας μαζική επαφή μαζί σας. Ένα από τα κύρια σημεία θα είναι να σας παρουσιάσουμε τις διάφορες τεχνολογίες που σκοπεύουμε να μοιραστούμε μαζί σας, και ένα άλλο θα είναι να σας παρουσιάσουμε με βίντεο τα ξαδέρφια σας στην Κοίλη Γη, τους Αγκάρθιους. (Σημ: Για την κοίλη Γη δείτε την σελίδα μου ΙΙ.2.D7). Οι Αγκάρθιοι πρόκειται να σας δώσουν, μετά την παρουσίαση, πλήρεις εξηγήσεις, για το ποιοι είναι, και να σας ζητήσουν να γνωρίσετε το βασιλείου τους στην Κοίλη Γη. Επιθυμούν ακόμη να σας διδάξουν την πραγματική σας προέλευση και την πραγματική σας ιστορία. Αυτή η γνώση είναι πολύ διαφορετική από αυτά που πιστεύετε γενικά, συνεπώς χρειάζεται μια ξεκάθαρη και επίσημη αποδοχή των Αγκαθιών που θα σας την δώσουν. Αυτά τα γεγονότα είναι μόνο το πρώτο μέρος της αρχικής μας επαφής μαζί σας.
       Οι Αγκάρθιοι ετοιμάζουν επίσης μια μεγάλη ξενάγηση για τους ηγέτες των νέων μεταβατικών κυβερνήσεων, η οποία περιλαμβάνει την επίδειξη μιας αναλυτικής απεικόνισης της παλιότερης ιστορίας της Γης (από τη Λεμούρια μέχρι την πτώση της Ατλαντίδος), και μια εξήγηση σε κάθε ηγέτη του σεναρίου που οραματίζονται για την αρχική συνεργασία μεταξύ των Αγκάρθιων και κάθε νέας κυβέρνησης στην επιφάνεια. Είναι σημαντικό να ξαναενωθούν τα δύο μέρη της Γαίας. Στη διάρκεια των σχεδόν 13ων χιλιετηρίδων που τα δύο βασίλεια ήσαν χώρια, οι σκοτεινοί βασίλευαν ισχυροί στην επιφάνεια. Αλλά με την επιστροφή του Φωτός στον κόσμο της επιφάνειας, μπορεί να γίνει μια μεγαλειώδης επανένωση, γι' αυτό και δίνουμε στους Αγκάρθιους αυτόν τον ζωτικό ρόλο στην αποστολή της πρώτης επαφής. Σε ένα άλλο μέτωπο, οι πολυάριθμες μυστικές οργανώσεις που υπηρετούν το Φως, είναι σε θέση να εκτελέσουν τις τελικές κυβερνητικές αλλαγές. Πράγματι αυτές οι νέες κυβερνήσεις άρχισαν να εκδίδουν τις εντολές που θα εισαγάγουν το νέο παγκόσμιο οικονομικό και νομισματικό σύστημα. Αυτό εδραιώνει και την τυπική νομιμότητα του συστήματος, και επιτρέπει στους Γήινους συμμάχους μας να καθαιρέσουν την σκοτεινή ελίτ από την εξουσία...»
       Ακόμη οι Ολύμπιοι στις 25 και 27.6.11 μου έδωσαν και πολλές άλλες σημαντικές πληροφορίες, πολλές των οποίων θα δείτε στην σελίδα μου ΙΙ.2.D15, και πιστεύω ότι θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και ενθαρρυντικές, ιδιαίτερα για τους Έλληνες. Εδώ απλώς αναφέρω τα εξής: Εκτός από την πύλη που άνοιξε όπως είδαμε στην Λάρισα, έχουν ανοίξει και άλλες  δύο πύλες του ενεργειακού τριγώνου υπό την καθοδήγηση της Παλλάδας Αθηνάς, μία στην Μακρινίτσα του Πηλίου, και μια στον λόφο Γορίτσα του Βόλου, από όπου εισήλθαν πρόσφατα πολλές Ουράνιες οντότητες αλλά και εξωγήινοι. Σημειωτέον ότι στη  Γορίτσα υπάρχει ερειπωμένος ναός του Απόλλωνα και της Παλλάδας, και από κάτω υπάρχουν και υπόγειες στοές στις οποίες όμως κατ' εντολή των κρατικών υπηρεσιών δεν επιτράπηκε να γίνουν ανασκαφές, ενώ την νύχτα της εισόδου των οντοτήτων εμφανίστηκαν και φωτογραφήθηκαν και διαστημόπλοια πάνω από τον λόφο
       Στην έκλειψη της Σελήνης (που έγινε στις 15.6.11) έγινε προσπάθεια παρεμβολών που έκαναν οι σκοτεινές δυνάμεις στη Γορίτσα, που όμως με την παρέμβαση του Μέτατρον (υψηλή ουράνια οντότητα) εμποδίστηκαν. Σε ερώτηση μου στους Ολύμπιους για το ποιες είναι αυτές οι σκοτεινές δυνάμεις που παρενέβησαν, μου είπαν ότι είναι και αυτοί σπόροι των άστρων που όμως ενσαρκώθηκαν προερχόμενοι από σκοτεινούς τότε πλανήτες (Σαυροειδείς, Δρακόνειοι, κλπ, οι οποίοι αργότερα, όπως είδαμε, με την συνθήκη ειρήνης άλλαξαν στρατόπεδο). ΟΙ σπόροι αυτοί μεγαλώνοντας (και κατέχοντας συνήθως χαμηλά πόστα), στρατολογήθηκαν από την σκοτεινή ελίτ για να εκτελούν εντολές της, (όπως π.χ. είναι αυτή η μάταια προσπάθεια να δημιουργούν προβλήματα στης ενέργειες των φωτεινών στη Γορίτσα), αλλά και για διάφορα άλλα θελήματα.
       Σε ερώτηση μου στις 27.6.11 για το αν θα ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο, μου είπαν ότι θα ψηφιστεί μεν αλλά σε πάρα πολλά σημεία του δεν θα εφαρμοστεί. Ακόμη ότι σύντομα στην κυβέρνηση θα μπουν ''πραγματικοί Έλληνες'' που θα επιφέρουν αλλαγές προς όφελος της χώρας, και ότι θα γίνουν μεν αναστατώσεις αλλά χωρίς εν γένει αιματοχυσία. Ότι η Ελλάδα για καρμικούς λόγους θα κατέβει λίγο ακόμη πιο κάτω μέχρι να ''πιάσει πάτο'', για να προχωρήσει στην συνέχεια στην Ανάληψή με την βοήθεια των Ολύμπιων, αποτελώντας το επίκεντρο του πλανήτη στην πορεία που και αυτός θα ακολουθήσει. Ακόμη ότι τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό υπάρχουν Έλληνες Γήινοι Σύμμαχοι που βοηθούν την Ελλάδα καθοδηγούμενοι από τους Ολύμπιους (και στην κατηγορία ανήκει και η ομάδα ''Έψιλον'' που περιγράφω στην σελίδα μου ΙΙ.2.D15), και ότι κατά πάσα πιθανότητα πολύ σύντομα θα γίνουν και οι επίσημες ανακοινώσεις για την ύπαρξη των εξωγήινων και την βοήθεια που θα μας δώσουν.
       Αν πάλι το κανονικό σενάριο των επίσημων ανακοινώσεων και της ''πρώτης επαφής'' (πλάνο Α) καθυστερήσει υπέρμετρα λόγω των αντιδράσεων των σκοτεινών κυβερνήσεων, τότε μου εξήγησαν ότι το σενάριο έκτακτης ανάγκης (πλάνο Β) θα ξεκινήσει με σύγκληση των ''ανώτερων εαυτών'' όλων των ανθρώπων της Γης (καλών και κακών, ενώ οι ανώτεροι εαυτοί ως ανώτερες οντότητες είναι πάντα καλοί), και θα συνεχίσει με την απόφαση τους να ενημερώσουν το υποσυνείδητα των ανθρώπων για την ύπαρξη των εξωγήινων και τις καλές τους προθέσεις, ώστε όταν έρθει η στιγμή που θα πρέπει πλέον χωρίς άλλη καθυστέρηση ομαδικά να εμφανιστούν, να μην προκαλέσουν φόβο και πανικό στον κόσμο.
       Πάντως ασχέτως εφαρμογής του πλάνου Α ή Β, το αργότερο που θα κατεβούν οι εξωγήινοι (όπως με διαβεβαίωσε και η φίλη μου από την Ανδρομέδα) είναι ο Μάρτιος 2012. Δεδομένου ότι ο χρόνος προετοιμασίας μας στην συνέχεια είναι οι τέσσερεις μήνες που περιέγραψα στην αρχή της συνέντευξης, (που στην χειρότερη περίπτωση μπορούν να γίνουν και οκτώ, προκειμένου να συμπεριλάβουν και τους αναποφάσιστους), προκύπτει ότι μέχρι τον Δεκέμβριο του 2012 θα έχουμε μεταβεί στην Κοίλη Γη, ή στα διαστημόπλοια οι ''σπόροι των άστρων'', (που προαναφέρω στην πλήρη συνέντευξη μου), προκειμένου να γίνουμε πεμτοδιάστατοι στους εκεί ''θαλάμους μεταμόρφωσης'' (που επίσης προαναφέρω), και η μετάβαση μας αυτή θα γίνει με διακτινισμό στον ύπνο μας για όσους επιλέξουμε να Αναληφθούμε. Στην Κοίλη Γη η μετάβαση μας στην πέμπτη διάσταση θα γίνει μεν εντός τριών ημερών όπως είδαμε, ακολουθούμενη από μια σύντομη περίοδο εκπαίδευσης, αλλά η πλήρης εξοικείωση με τις νέες μας δυνάμεις και ιδιότητες θα απαιτήσει γύρω στα τρία χρόνια. 
       Εντωμεταξύ όπως μου επιβεβαίωσαν οι Ολύμπιοι στην εξωτερική επιφάνεια θα γίνονται μεγάλες αναστατώσεις, που θα θέσουν σε κίνδυνο την ζωή των όσων θα έχουν επιλέξει να παραμείνουν εκεί, και η Γή θα υποστεί τις αλλαγές που περιγράψαμε στην συνέντευξη για να επανέλθει μέχρι το 2018 στην αρχική της ''παρθένα'' κατάσταση που είχε και πάλαια (δείτε τον χάρτη της νέας Γης στην σελίδα μου ΙΙ.2.D1). Τότε και όσοι από τους εκεί κατοίκους της θα έχουν επιζήσει, θα είναι πλέον και αυτοί πεμτοδιάστατοι (χωρίς να έχουν χρησιμοποιήσει τους θαλάμους μεταμόρφωσης), ενώ θα έχουν και αυτοί τον μέντορα τους που θα τους καθοδηγεί, όμως επειδή δεν θα έχουν πάρει την συστηματική εκπαίδευση που θα έχουν πάρει οι άλλοι, θα είναι κάπως αδέξιοι στην χρήση των νέων τους δυνάμεων. Το 2018 θα είναι πλέον ασφαλές και για όσους έχουν κατέβει στη Κοίλη Γη, ώστε να επανέλθουν στην εξωτερική επιφάνεια ευ όσον το επιθυμούν. Σχετικά με την Κοίλη Γη μού είπαν ότι ο αριθμός των θαλάμων μεταμόρφωσης είναι σήμερα περίπου το 60% του σημερινού πληθυσμού της Γης, ενώ το υπόλοιπο 40% ή θα πάει στα διαστημόπλοια (περίπου το 20% που είναι οι σπόροι των άστρων θα πάει κατά πλειοψηφία στα διαστημόπλοια), ή θα παραμείνει στη εξωτερική επιφάνεια, όπως προαναφέραμε.
       Ακόμη η φίλη μου από την Ανδρομέδα, που επρόκειτο αυτές τις ημέρες (τέλος Ιουνίου) να με επισκεφτεί, ανέβαλε το ταξίδι της διότι πήρε εντολή από τους Ολύμπιους να πάει στην πύλη της Λάρισας όπου εξελίσσονται σημαντικά γεγονότα, τα οποία όμως δεν μπορούσε τηλεφωνικά να μου ανακοινώσει. Σημειωτέον ότι από τις πληροφορίες που μου δίνει βάζω στο site μου μόνον όσες μου επιτρέπει προς το παρόν να δημοσιοποιήσω. Επίσης στις 29.6.11 με επισπεύτηκαν δυο χαρισματικές φίλες η Δώρα και η Ευαγγελία, οι οποίες επίσης επικοινωνούν με τους Ολύμπιους κλπ, από τους οποίους παίρνουν πληροφορίες και άμεσες απαντήσεις στις ερωτήσεις τους, ενώ παίρνουν και μυήσεις και κάνουν ενεργειακές θεραπείες στους συνανθρώπους τους. Ακόμη πρόκειται σύντομα να με επισκεφτεί και μία τρίτη φίλη που κάνει το ίδιο, πράγμα, που αποδεικνύει ότι η επαφή των Ολύμπιων με τους ανθρώπους της Ελλάδας είναι πολύ πιο διαδεδομένη από ότι θα μπορούσε κάποιος να υποθέσει, και αυτή ολοένα διευρύνεται. Σημείωση: Περισσότερα και πρόσφατα νέα από τους Ολύμπιους σχετικά με την Ελλάδα και όχι μόνον, μπορείτε να δείτε στην αρχή της σελίδας μου ΙΙ.2.D15 καθώς κατά καιρούς θα τα αναρτώ.
       Στις 13.7.11 με επισπεύτηκε πάλι η φίλη μου από την Ανδρομέδα που αυτή την φορά πήρε εντολή να αποκαλύψει το γήινο όνομα της που είναι Δήμητρα Καρακώστα, και μου έδωσε πολλές νέες πληροφορίες, περίληψη των οποίων, κυρίως σε ότι αφορά στην Ελλάδα και την Κύπρο, παραθέτω εδώ, ενώ περισσότερα μπορείτε να δείτε στο τέλος της σελίδας μου ΙΙ.2.D2 και στην αρχή της ΙΙ.2.D15. Ξεκινώ από το γεγονός ότι εδώ και μια εβδομάδα πάρθηκε η απόφαση μικρά διαστημόπλοια να αρχίσουν να εμφανίζονται χαμηλά, όχι πλέον σαν φωτεινά σημεία αλλά με το κανονικά τους σχήματα, για να αρχίσει ο κόσμος να εξοικειώνεται με την παρουσία τους χωρίς να φοβάται, και αυτό κάποια στιγμή και τα άλλα μέσα ενημέρωσης πέραν του διαδικτύου θα αναγκαστούν να το παρουσιάζουν. Επίσης τώρα τελευταία στις βασιλικές οικογένειες του πλανήτη, όπου πάντοτε επικρατούσαν οι σκοτεινοί, μπήκαν και φωτεινά πρόσωπα που επηρεάζουν πλέον τις αποφάσεις τους, με θετικές επιπτώσεις σε ολόκληρο τον πλανήτη. Το ίδιο συμβαίνει και με τους κυβερνώντες (και διοικούντες γενικότερα), οι οποίοι στην μεγίστη τους πλειοψηφία ανήκουν, ή χειραγωγούνται πλήρως από τους σκοτεινούς, δίπλα στους οποίους τοποθετούνται προσωπικότητες αξιόλογες και φωτεινές που τους επηρεάζουν πλέον στις αποφάσεις τους, και αυτό περιλαμβάνει κατά κύριο λόγο και τους διοικούντες στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Σημειωτέον ότι η έκρηξη πυρομαχικών στην Κύπρο προκλήθηκε από ξένο δάκτυλο, με την βοήθεια τηλεκατευθυνόμενου πυραύλου υψηλής μυστικής τεχνολογίας που άναψε την φωτιά (όπως είπε και αυτόπτης μάρτυς), διότι ήθελαν οι σκοτεινοί να αποδυναμώσουν την πολιτική κλπ κατάσταση και μάλιστα τον πρόεδρο στην Κύπρο, και θα επιχειρήσουν να το επαναλάβουν, ενώ η προσπάθεια των εκεί Γήινων Συμμάχων είναι να τους εμποδίσουν. 
       Ακόμη μου είπε ότι τα απαιτούμενα ''πακέτα αφθονίας'', αποτελούμενα κατά βάσει από πολύτιμα μέταλλα και πολύτιμους λίθους τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Κύπρο, έχουν τοποθετηθεί σε ασφαλή μέρη φυλασσόμενα από τους Γήινους Συμμάχους, ώστε βάσει αυτών, όταν ξεκινήσουν οι αλλαγές, να έχουν όλοι, ακόμα και οι πιο φτωχοί, την δυνατότητα να καλύπτουν άνετα τις βασικές τους ανάγκες, ενώ το πρώτο πακέτο στην Ελλάδα είχε έρθει ήδη προ διετίας. Σε ερώτηση μου για την πορεία των εξελίξεων στην Ελλάδα, μου είπε ότι η κατάσταση θα επιδεινωθεί για λίγο ακόμη, ώστε όλοι οί άνθρωποι να διαπιστώσουν την ανάγκη για σαρωτικές αλλαγές και να εκφράσουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο την επιθυμία τους για αυτές, ώστε όταν οι αλλαγές ξεκινήσουν να είναι ευπρόσδεκτες και να υποστηριχθούν από την μεγίστη πλειοψηφία του Ελληνικού λαού. Σε ερώτηση μου να μου δώσει ημερομηνίες, που είπε ότι ημερομηνίες δεν δίνονται για να μην εφησυχάζουν οι άνθρωποι και παραμένουν αδρανείς μέχρι την ημερομηνία των αλλαγών, (πράγμα που θα μετέθετε την έναρξη των αλλαγών), αλλά αντίθετα να δραστηριοποιούνται, τόσο στο πνευματικό επίπεδο (προβάλλοντας τις προθέσεις τους προς τους Ολύμπιους-εξωγήινους), όσο και στο υλικό επίπεδο (αντιδρώντας οργανωμένα και ομαδικά στα αντιλαϊκά μέτρα και στην διαφθορά των διοικούντων), γεγονός που θα επιτάχυνε την έναρξη των αλλαγών.
       Επίσης μου είπε ότι τελευταία οι σκοτεινοί της ελίτ βλέποντας ότι χάνουν πλέον το παιχνίδι της εξουσίας τους, επιχειρούν απεγνωσμένα και με σπασμωδικές κινήσεις να επιφέρουν την ξαφνική και άτακτη κατάρρευση του παγκόσμιου οικονομικοκοινωνικού συστήματος, προκειμένου να επιβάλλουν στην συνέχεια την παγκόσμια κυριαρχία τους, και η κατάρρευση αυτή αν γινόταν θα είχε βαριές συνέπειες σε αποδιοργάνωση, ανέχεια, βιαιότητες, συγκρούσεις, κλπ. Γι αυτό και οι Ολύμπιοι μαζί με τους εξωγήινους είναι έτοιμοι για την άμεση επέμβαση τους, βάσει του προαναφερθέντος πλάνου Β, αν δουν ότι εξελίσσεται κάτι τέτοιο. Ακόμη οι Ολύμπιοι αποφάσισαν να κατέβουν για να εμποδίσουν κάτι τέτοιο, (όχι μόνο για την Ελλάδα που την προστατεύουν αλλά και διεθνώς), μέσω της μεγάλης πύλης που άνοιξε στην Λάρισα, ενώ αποφάσισαν και την άμεση ενεργοποίηση του κέντρου ΖΕΥΣ εκεί, το οποίο σαν λειτουργία του για το κοινό προβάλει τώρα μόνον τις θεραπευτικές του δραστηριότητες. Συγχρόνως εκπαιδεύει και επιλεγμένους διδασκάλους που θα βοηθήσουν τον κόσμο στην αφύπνιση του, για τους οποίους διατίθεται σε περιορισμένο αριθμό και η δυνατότητα διαμονής εις το κέντρο, κατά τις ημέρες της εκπαίδευσης τους. Επειδή εδώ και καιρό πολλοί επισκέπτες του site μου με ρώτησαν αν και πως μπορούν να εγγραφτούν στο κέντρο αυτό, όπου οι ενεργειακές θεραπείες του 24 ώρες το 24ωρο παρέχονται στα μέλη δωρεάν, μου είπε τα εξής:
       Το συμβουλευτικό κέντρο Ζευς θα κάνει τις εγγραφές των μελλών του από 15.7.11 έως 31.8.11, καλώντας τα μέλη που έχουν ήδη επιλεγεί (που είναι κατά βάση ''σπόροι των άστρων'' που περιγράψαμε προηγουμένως), και θα ξεκινήσει την λειτουργία του στις αρχές Σεπτεμβρίου..Παρ' όλα αυτά, αν και άλλα άτομα από τους επισκέπτες του site μου, (που θεωρούνται κατά τεκμήριο αφυπνισμένα άτομα μια που ενημερώνονται σε τέτοια θέματα), επιθυμούν να εγγραφούν ως μέλη από την Ελλάδα και την Κύπρο, μου είπε η Δήμητρα που το δημιούργησε και το διευθύνει, ότι μπορούν να μου στείλουν ένα email με τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο. διεύθυνση, email, κλπ, και την πρόθεση τους να εγγραφούν), και με τίτλο  ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΖΕΥΣ (για να μπορώ να τα ξεχωρίζω από τα πολλά email που λαμβάνω καθημερινώς), στο email μου g.koemtzo@hotmail.com. Αυτά θα τα προωθήσω στην Δήμητρα που θα τα θέσει υπόψη των Ουράνιων οντοτήτων που διευθύνουν το κέντρο και εκτελούν και τις θεραπείες, και όσοι από αυτούς εγκριθούν θα πάρουν ειδοποίηση στο email τους, όπου θα ενημερωθούν και για την τριμηνιαία (ή ετήσια αν προτιμούν) συνδρομή που θα πληρώνουν τα μέλη (που πρόκειται σύντομα να καθοριστεί), η οποία θα κατατίθεται σε λογαριασμό του κέντρου, προκειμένου να καλύπτονται τα (γήινα) έξοδα λειτουργίας του. Στη συνέχεια θα τους ταχυδρομηθεί και η σχετική κάρτα μέλους, μαζί με θεωρημένη από την εφορεία απόδειξη που εκδίδει το νομικό πρόσωπο Συμβουλευτικό Κέντρο Ζευς, ενώ η πρώτη τριμηνία και οι θεραπείες ξεκινούν από 1.9.11. Στις 2.9.11 γίνονται και τα εγκαίνια του κέντρου όπου είναι όλα τα μέλη ευπρόσδεκτα, και τότε μπορούν να γνωρίσουν και την Δήμητρα, ενώ όσοι τυχόν έχουν ανεβάσει τις δονήσεις τους στην τέταρτη διάσταση, θα μπορούν να επικοινωνήσουν και με υλοποιημένες οντότητες εκεί. Για τους έχοντες σοβαρά οικονομικά προβλήματα θα καθοριστεί ένα χαμηλότερο ποσό συνδρομής, αυτούς όμως θα πρέπει να τους εγκρίνουν οι ανώτερες οντότητες, (που είναι σε θέση να γνωρίζουν την οικονομική κατάσταση του καθενός), αλλιώς η αίτηση θα απορρίπτεται.
       Οι θεραπείες θα γίνονται σε μέλη (τα οποία θα μπορούν να επισκέπτονται το κέντρο όλο το 24ωρο), ενώ θα δίδονται και οδηγίες, εφόσον απαιτούνται, είτε σε πνευματικό επίπεδο (πνευματικές ασκήσεις κλπ), είτε σε υλικό (οδηγίες διατροφής και συμπληρωμάτων διατροφής, συνηθειών διαβίωσης, κλπ). Οι θεραπείες όπως είπαμε είναι ενεργειακές και απευθύνονται σε όλα τα σώματα του ανθρώπου, και μάλιστα στο συναισθηματικό, διότι εκεί πρωτοεμφανίζονται τα προβλήματα, που αν δεν αντιμετωπιστούν ξεσπούν σε ασθένειες στο υλικό σώμα, ενώ αντίθετα η ίαση ασθενειών στο υλικό σώμα υποβοηθείται σημαντικά από την ενεργειακή αυτή ίαση. Παράλληλα ο ασθενής συνεχίζει τυχόν δοθείσα ιατρική αγωγή, η οποία εφόσον περιλαμβάνει και χημικά φάρμακα (πέραν των φυτικών ή ομοιοπαθητικών, κλπ), θα πρέπει να συνοδεύεται και από θεραπεία αποτοξίνωσης. Όλες οι θεραπείες εκτελούνται αποκλειστικά από τις επουράνιες οντότητες που κατέβηκαν στο κέντρο, (με επικεφαλής τον Ασκληπιό), που ξέρουν καλύτερα από κάθε άλλον τι πρέπει να γίνει, ενώ τυχόν οδηγίες δίδοντα από το γήινο προσωπικό κατ' εντολή πάντα των οντοτήτων που επικοινωνούν μαζί τους, και η διάρκεια των θεραπειών μπορεί να πάρει μέχρι και τρείς μήνες, χωρίς όμως να απαιτείται η παρουσία των θεραπευομένων στο κέντρο.
       Σε ερώτηση του τι γίνεται για τους ανθρώπους που είναι μακριά και δεν μπορούν να επισκεφτούν το κέντρο, η απάντηση είναι ότι αυτό δεν είναι εμπόδιο, διότι μπορούν να στείλουν το αίτημα τους για θεραπεία του προβλήματος, (σωματικού, συναισθηματικού, ή ψυχικού, κλπ) που ξέρουν ή πιστεύουν ότι έχουν, και οι Ουράνιες οντότητες του κέντρου θα βρεθούν δίπλα τους για την θεραπεία, όπου και αν αυτοί ευρίσκονται..Το αίτημα χρειάζεται διότι ο συμπαντικός νομός της ελευθέρας βούλησης απαιτεί ότι για να πάρεις βοήθεια πρέπει προηγουμένως να την ζητήσεις, δεδομένου ότι ορισμένοι για λογούς καρμικούς ή άλλους, μπορεί να έχουν επιλέξει (συνειδητά ή υποσυνείδητα) να έχουν το συγκεκριμένο πρόβλημα (ή ακόμη και να θέλουν να πεθάνουν), οπότε οι επουράνιες δυνάμεις δεν επεμβαίνουν στη ελεύθερη βούληση τους. Στην συνέχεια θα πάρουν στο email τους οδηγίες εφόσον απαιτούνται, ενώ όπως είπαμε οι θεραπείες παρέχονται δωρεάν με μόνη επιβάρυνση την (τριμηνιαία ή ετήσια) συνδρομή τους ως μέλη. Σε ερώτηση για το πότε θα μπορούσα να συναντήσω μια υλοποιημένη από τις επουράνιες οντότητες του κέντρου, μου είπε ότι αυτό θα γίνει όταν η άνοδος των δονήσεων μου φτάσει σε βαθμό που να μου το επιτρέπει, οπότε και θα έρθει η ίδια να με πάρει και να με πάει εκεί, ενώ υπάρχουν ήδη μέλη που μπορούν να τις συναντήσουν. Ακόμη με διαβεβαίωσε ότι εδώ και δύο περίπου εβδομάδες είμαι υπό την θεραπεία των επουράνιων οντοτήτων, για την επίλυση των προβλημάτων μου και άνοδο των δονήσεων μου, πράγμα που εξηγεί και την μεγάλη ευεξία και ενέργεια που αισθάνομαι τελευταία, παρά την έντονη και συνεχή εργασία μου στον υπολογιστή.
       Ένας ακόμη βασικός λόγος της δημιουργίας των θεραπευτικών λειτουργιών του κέντρου, (ενώ ανάλογα κέντρα δημιουργούνται και σε άλλες χώρες στις εκεί πύλες, με την βοήθεια ατόμων όπως η Δήμητρα), είναι και το ότι οι θεραπείες αυτές βοηθούν στην εξάλειψη και κάθε συναισθηματικού μπλοκαρίσματος που προήλθε από αυτήν ή από προηγούμενες ζωές μας. Αυτό όπως είδαμε βοηθάει τόσο (συλλογικά) στην θεραπεία της Γαίας, όσο και κυρίως στην σίγουρη μετάβαση μας στην πέμπτη διάσταση με οποιονδήποτε τρόπο και αν αυτή γίνει, η δε Ελλάδα και Κύπρος όπου αυτό ήδη ξεκίνησε, ευρίσκονται σε προνομιακή θέση ως προς το θέμα αυτό. Αυτό απαντάει και σε πρόσφατες ερωτήσεις πολλών αναγνωστών για το ''πώς θα ξέρουμε ότι επιτύχαμε στο να καθαρίσουμε το συναισθηματικό μας σώμα;''.
      Ακόμη επειδή πήρα αρκετά emails από ανησυχούντες, μήπως αν δεν έχουν πλήρως καθαριστεί στο συναισθηματικό τους επίπεδο δεν θα μπορέσουν να περάσουν στην πέμπτη διάσταση, τους λέω ότι για όσους επιλέξουν τους θαλάμους μεταμόρφωσης δεν πρέπει να ανησυχούν, διότι όποιος επιλέξει συνειδητά να περάσει θα το επιτύχει, δεδομένου ότι την δεύτερη ημέρα στους θαλάμους θεραπεύονται αυτόματα, όπως προανέφερα στην πλήρη συνέντευξη μου, και όλα τα ψυχικά προβλήματα που τυχόν παρέμειναν και γινόμαστε πλήρως συνειδητά άτομα γεμάτα από ανιδιοτελή αγάπη προς όλους. Βεβαίως θα πρέπει προηγουμένως να απαλλαγούμε κατά το δυνατόν και από τις προσκολλήσεις που μας κρατούν δεμένους (π.χ. με υλικά αγαθά, εξουσία που ασκούμε, κλπ), ώστε να κρατούμε υψηλά τις δονήσεις μας, πράγμα που το βοηθούμε αποφασιστικά, όπως προαναφέραμε, και με θετικές σκέψεις και συναισθήματα, καθώς και με το ότι κάνουμε να μην γίνεται από ιδιοτέλεια αλλά για το γενικότερο καλό, που όλα αυτά συνιστούν την συνειδητή μας επιλογή που προαναφέραμε. Όμως και αυτοί που θα επιλέξουν τον δύσκολο και μακρύ δρόμο να παραμείνουν στην εξωτερική επιφάνια, γινόμενοι πεμτοδιάστατοι εκεί μέσα σε λίγα χρόνια, πάλι θα το κατορθώσουν, αφού καθαριστούν πλήρως από όλα τα δεσμά και ανεβάσουν την συνειδητότητα τους και τις δονήσεις τους, με την βοήθεια και του συμβούλου -μέντορα που θα έχουν δίπλα τους.
       Κλείνοντας το κεφάλαιο για το Συμβουλευτικό Κέντρο Ζευς (για το οποίο έχω πάρει ήδη πολλές αιτήσεις εγγραφής από Ελλάδα και Κύπρο, που θα τις περάσω στην Δήμητρα κατά την προσεχή της επίσκεψη), πρέπει να τονίσω ακόμη το ότι μέσα στα πλαίσια της οποιασδήποτε θεραπείας ζητήσει κάποιος από τις ανώτερες οντότητες, γίνεται συγχρόνως και θεραπεία για αποδέσμευση του από διάφορες εξαρτήσεις και φοβίες που τυχόν έχει, (που όπως είδαμε εμποδίζουν την είσοδο του στη πέμπτη διάσταση), και συγχρόνως ανεβαίνουν οι δονήσεις του για τον ίδιο σκοπό, ενώ βοηθά ακόμη καλύτερα αν και τα δυο αυτά αιτήματα τα συμπεριλάβει στην αίτηση για θεραπεία του. Προς υποστήριξη των ως άνω παραθέτω και δύο παραγράφους από πρόσφατο μήνυμα του εξωγήινου SaLuSa, το οποίο αναφέρει επίσης ότι τέτοια θεραπευτικά κέντρα που βοηθούν και στην Ανάληψη δημιουργούνται ήδη, (υπό την εποπτεία του Αρχάγγελου Μιχαήλ), και σε άλλες χώρες του πλανήτη, (μπορείτε να δείτε το μήνυμα στην σελίδα μου ΙΙ.2.D15),
       SaLuSa 22.7.11: «Η Γη περνάει τώρα την δυσκολότερη περίοδο του να ξεφύγει από τις χαμηλότερες δονήσεις, οι οποίες είναι και η αιτία που πολύ λίγες ψυχές θα επετύγχαναν την Ανάληψη τους μόνες τους, χωρίς την απέραντη άνωθεν βοήθεια. Στη παρούσα κατάσταση σας λαμβάνετε τα υψηλή επίπεδα βοήθειας που δεν δίνονται υπό κανονικές συνθήκες, αλλά είστε προνομιούχοι επειδή ο Δημιουργός επιθυμεί ώστε σε αυτόν τον γύρο, όσο  το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι να περάσουν στην πέμπτη διάσταση. Είναι τελικά μια ειδική περίπτωση που επιτρέπει τη μαζική Ανάληψη για όλες τις μορφές ζωής του πλανήτη, τώρα που κλίνει αυτός ο κύκλος της δυαδικότητας. Εντούτοις, όπως θα ξέρετε ήδη, αυτό δεν αφαιρεί το Θείο δικαίωμά σας να ακολουθήσετε την δική σας επιλογή. Από τις ενέργειες, τις λέξεις και τις προθέσεις σας είστε εσείς που αποφασίζετε τι εμπειρία θα ακολουθήσετε. Εάν επιλέξετε να συνεχίσετε να ζείτε στην δυαδικότητα που είστε τώρα, αυτό είναι πλήρως αποδεκτό και κανένας δεν θα σας κατηγορήσει ή θα σας δει ως κατώτερα όντα.
       Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ  προσθέτει τώρα τα ''Κέντρα Φωτός'' υπό την προστασία του, ως μια άλλη βοήθεια στο να οδηγήσει τις ψυχές στην πορεία προς την Ανάληψη. Καθώς οι εβδομάδες προχωρούν οι πληροφορίες για αυτά τα θαυμάσια Κέντρα θα γίνουν ευρέως γνωστές, και θα διαπιστώσετε ότι είναι υψηλών δυνατοτήτων θεραπευτικά κέντρα που θα σας αλλάξουν ολοκληρωτικά. Δεν θα είναι μόνον αυτά, δεδομένου ότι θα υπάρξουν παράλληλα και άλλοι τρόποι διαθέσιμοι σε σας, που θα στοχεύουν στην άνοδο των δονήσεών σας. Πολλοί πολιτισμοί της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας θα συμβάλουν στο στόχο αυτό καλύπτοντας  τις ανάγκες σας, ενώ κάθε ένας έχει συχνά μια εξειδικευμένη πείρα σε αυτό. Να είστε βέβαιοι ότι προκειμένου να φθάσετε στην Ανάληψη, θα έχετε στη διάθεση σας την απαιτούμενη θεραπεία που είναι βασισμένη μεταξύ άλλων στο Φως, τον Ήχο και το Χρώμα. Οι γήινοι τρόποι θεραπείας σας είναι συχνά αρκετά ακατέργαστοι, αλλά και μη αποτελεσματικοί στις προσπάθειές σας να καλύψετε όλους τους τύπους δυσλειτουργιών και ασθενειών. Πολλές νέες μέθοδοι γίνονται γνωστές σε σας, αλλά συνήθως στερούνται την οικονομική υποστήριξη που απαιτείται. Επιπλέον, οι εταιρίες στις βιομηχανίες φαρμάκων εμποδίζουν οποιεσδήποτε πρόοδοι που μπορεί να υποκαταστήσει τα προϊόντα τους και να μειώσει τα κέρδη τους..»
       Τέλος εδώ επισημαίνω συμπερασματικά ότι όσο σκληρή και αν είναι η πραγματικότητα που μας περιμένει, ιδιαίτερα μάλιστα για την χώρα μας, που θα συνεχίζεται η περαιτέρω εξαθλίωση των κατοίκων της και το ξεπούλημα του εθνικού μας πλούτου, ευτυχώς αυτή η ζοφερή πραγματικότητα θα είναι σύντομη και θα πρέπει να δείξουμε υπομονή και ψυχραιμία, διότι τα βάσανα μας σύντομα θα τελειώσουν και μάλιστα οριστικά, και οι υπεύθυνοι θα πληρώσουν τελικά για τις πράξεις τους.
       Κλείνοντας θέλω να πω ότι εκτυλίσσεται μπροστά μας ένα θαυμάσιο μέλλον και μια ''χρυσή εποχή'' για την ανθρωπότητα, που θα πρέπει να μας γεμίζει όλους με χαρά, αισιοδοξία και κουράγιο κατά την σύντομη αυτή περίοδο δυσκολιών που περνούμε, (τόσο στην χώρα μας όσο και παγκοσμίως). Ακόμα θέλω να τονίσω ότι οι αλήθειες και η ακρίβεια των όσων περιγράφω εδώ, ότι και αν πιστεύετε τώρα που τα διαβάζετε, (και ας είστε πιο ευπροσάρμοστοι και επιφυλακτικοί και όχι άκαμπτοι στα σημερινά πιστεύω σας, καθ' ότι στη ζωή συνεχώς επανεξετάζουμε τις θέσεις μας), θα δείτε σιγά-σιγά οι αλήθειες αυτές όλο και να επιβεβαιώνονται μία-μία, ξεκινώντας ήδη από τους τελευταίους μήνες του 2011.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails