Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Υπουργείο Προπαγάνδας - Τα Νέα της ημέρας

Έτοιμη να εκσπερματώσει είναι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, μετά την ανακοίνωση πως η αποπληρωμή του δανείου θα ολοκληρωθεί το 2024, το οποίο συνεπάγεται και την επιμήκυνση της παραμονής της Τρόικας στην Ελλάδα. "Φοβάμαι πως αν δεν έχουμε κάποιον να μας ελέγχει, θα αρχίσουμε πάλι να κλέβουμε", δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου.
Δεκάδες χιλιάδες τόνοι απορριμάτων έχουν συσσωρευτεί στο λεκανοπέδιο αττικής λόγω της απεργίας των δημοτικών υπαλλήλων. Ως μόνη λύση, φέρεται να είναι η μετακίνηση των σκουπιδιών έξω από τις οικείες των αρμόδιων προσώπων. Όλοι μαζί μπορούμε, για μια καθαρή Αθήνα.
Ένας στους πέντε Έλληνες ζει κάτω από το...
όριο της φτώχειας σύμφωνα με την Υπουργό Εργασίας Λούκα Κατσέλη. Η κ.Κατσέλη σε ημερίδα που διοργάνωσε στο αμφιθέατρο της Γενική Γραμματείας Ενημέρωσης, το υπουργείο Εργασίας, δήλωσε πως θα κάνει το παν ώστε την επόμενη διετία να ζει κάτω από το όριο της φτώχειας, ένας στους τέσσερις Έλληνες. Ρεαλιστικός στόχος ακούγεται.
Την πουτάνας το κάγκελο έγινε μετά τις "αποκαλύψεις" του wikileaks. Τα ειδησεογραφικά πρακτορεία και τα διεθνή media εδώ και κάποιες ώρες μας πουλάνε τρέλα και το παίζουν ξαφνιασμένοι ενώ στην Ελλάδα ο Νίκος, η Όλγα, ο Νίκος, ο Γιώργος και τα άλλα παιδιά είναι ξαφνιασμένοι που οι άλλοι είναι ξαφνιασμένοι. Οι τηλεθεατές, παραμένουν τηλεθεατές και περιμένουν να δουν το τέλος. Ποπ κορν και τα σχετικά.
Μιας και πιάσαμε το θέμα. πολύς λόγος γίνεται για τα έγγραφα που αφορούν το Ιράν. Πιο συγκεκριμένα δόθηκαν στη δημοσιότητα έγγραφα σύμφωνα με τα οποία, το Μπαχρέιν και η Σαουδική Αραβία ικετεύουν τις ΗΠΑ να σταματήσουν το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν με κάθε κόστος. Σύμφωνα με νέα έγγραφα που δόθηκαν στη δημοσιότητα από έναν νέο Αμερικανικό ιστότοπο, το www.weneedoil.com, το Ιράν είναι εξωγήινη αποικία και σκοπέυει να ανατινάξει ολόκληρο τον πλανήτη αν κάποιος δεν επέμβει. Ο πρόεδρος του Ιράν Μαχμούντ Αχμαντινεζάντ είναι στην πραγματικότητα ο σατανικός Πρίφτεν, βασιλιάς του μακρινού πλανήτη Ζ. Ποιος θα μας σώσει άραγε... ταρατατάν..
Στη Σοφοκλέους χαχαχαχαχα !!!
Ο καιρός αύριο θα είναι αίθριος, η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα, στα βόρεια από 20-30 βαθμούς, στα κεντρικά από 23-31 βαθμούς και στα νότια από 43-50 βαθμούς κελσίου.
(από ramnousia)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails