Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Ακόμα και η Πιπιλή τάχωσε στο Μητσοτάκέϊκο.

Σκληρή κριτική στον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ κ. Κ. Μητσοτάκη και στην ανεξάρτητη βουλευτή Ντόρα Μπακογιάννη
άσκησε η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα».
Η κ. Πιπιλή υποστήριξε ότι ο λόγος του...
επιτίμου προέδρου της ΝΔ δεν έχει σήμερα μεγάλη απήχηση και πρόσθεσε: «όφειλε πρωτίστως να σεβαστεί τον εαυτό του και την ιστορία του, την όποια ιστορία του. Να μην ανακατεύεται σαν τον τελευταίο πολιτικάντη σε μια κρίσιμη για τη χώρα και πολιτικά και οικονομικά περίοδο. Όφειλε να σιωπά».
Για την κ. Μπακογιάννη διερωτήθηκε ειρωνικά: «εγώ δεν μπορώ να προαναγγείλω κόμμα; Ο καθένας πολίτης δεν έχει δικαίωμα;» Στη συνέχεια ανέφερε ότι «εγώ έχω και γνωστό χιούμορ, οπότε δεν θα με έπαιρνε κανείς στα σοβαρά, το θέμα είναι να πάρουν και την κα. Μπακογιάννη στα σοβαρά, η οποία δεν διακρίνεται και για το πολιτικό της χιούμορ».
Από την κριτική στην οικογένεια Μητσοτάκη εξαίρεσε πάντως τον Κυριάκο για τον οποίο δήλωσε πως «έχει αποδείξει ότι στον τομέα που του ανέθεσε και ο Καραμανλής και τώρα ο κ. Σαμαράς, στον τομέα Περιβάλλοντος, είναι πολύ σοβαρός, είναι πολύ συνεργάσιμος και δεν είναι άτομο που την μια μέρα λέει τα άλλα και την άλλη μέρα λέει τα άλλα»
Η «μπάλα» της εκ μέρους της κριτικής πήρε όμως και τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ. «Στην περίπτωση του κ. Καρατζαφέρη εγώ παίρνω δραμαμίνη. Ζαλίζομαι από αυτά που λέει κάθε μέρα, είναι τόσο αλλοπρόσαλλα και επιδεικνύουν ένα μίσος εναντίον της Ν.Δ, γιατί εγώ πάνω από όλα παραμένω δημοσιογράφος και μπορώ να διαβλέψω αυτού του είδους τις καθημερινές εναλλαγές του κ. Καρατζαφέρη» υποστήριξε.
(από troktiko73-10)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails