Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Πολύ σοβαρή αποκάλυψη: Ο Αστακός ψόφησε και τώρα βρωμάει...

Η επένδυση από το ΚΑΤΑΡ ήταν ΚΑΤΑΡ-αμένη......
Ξέρετε εσείς, η επένδυση που σύμφωνα με την απείρου επιπολαιότητος δήλωση του κ. Παπανδρέου : "είναι ψήφος εμπιστοσύνης προς την Ελλάδα". Όμως πρίν στεγνώσει το μελάνι από τις υπογραφές για τις Καταρ-αμένες επενδύσεις, η ψήφος εμπιστοσύνης πρός την Ελλάδα μετατράπηκε σε πρόταση μομφής κατά της κυβερνήσεως του ΠΑΣΟΚ. Έγραφα την επομένη της υπογραφής του...
ΚΑΤΑΡ-αμένου μνημονίου συνεργασίας, ότι πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι (δείτε εδώ). Και δεν διαψεύστηκα. Όχι πως έχω κληρονομικό χάρισμα, απλώς έχω κάτι σημαντικώτερο : καλές πληροφορίες. Ήλθε λοιπόν η ώρα να τις μοιραστώ μαζί σας.
Στην κοινοπραξία που θα ανελάμβανε την επένδυση του αστακού, μετείχε και η αραβικών συμφερόντων εταιρεία CCC (Consolidated Contractors Company) που εδρεύει στην Αθήνα, στην λεωφόρο Κηφισίας 62. Ο διευθυντής και εκτελεστικός αντιπρόεδρος της CCC ονομάζεται Tawfic Khoury, ενώ ο αδελφός του Samer Khoury, είναι επίσης αντιπρόεδρος της εταιρείας.
Λοιπόν διαβάστε τώρα κάτι «τυχαίες» συμπτώσεις :
***Νομικός σύμβουλος-συνεργάτης της CCC ήταν ο σημερινός υπουργός κ. Παμπούκης, που «μεσολάβησε» για να γίνει η επένδυση,
***ο κ. Samer Khoury είναι χορηγός του γνωστού και μη εξαιρετέου George Soros
***H CCC εμφανίζεται να μετέχει στα «συνέδρια» που διοργανώνει η ΜΚΟ I4CENSE του κ. Αντρίκου Παπανδρέου, αδελφού του πρωθυπουργού.
Εύλογο είναι λοιπόν να διερωτηθεί ο καθένας, αφού λοιπόν η κυβέρνηση έχει τόσο καλές διασυνδέσεις με την CCC, γιατί ναυάγησε η επένδυση στον Αστακό;;
Την απάντηση θα την δώσω λίγες ημέρες πριν τις εκλογές και θα εκπλαγείτε. Προς το παρόν παραθέτω όλα τα στοιχεία από τα οποία αποδεικνύονται τα όσα γράφω για τις σχέσεις CCC-ΠΑΣΟΚ.
1. Οι φορολογικές δηλώσεις των ετών 2006, 2007, 2008 του ινστιτούτου open society (όπως λέμε open gov), του George Soros (σημ. ΦΙΛΟΤΙΜΙΑΣ : δεν δημοσιεύουμε ολόκληρες τις φορολογικές δηλώσεις επειδή εμφανίζονται ονόματα Ελλήνων, οι οποίοι έχουν λάβει χορηγίες από το ίδρυμα του George Soros. Πάντως ευρίσκονται στην διάθεση παντός ενδιαφερομένου)
2. Οι συνεισφορές του κ. Samer Khoury για τα έτη 2006, 2007 και 2008.

 






















3. Ο κ. Παπανδρέου, ο κ. Πάγκαλος και ο κ. Tawfic Khoury στην «διάσκεψη» της ΜΚΟ του κ. Αντρίκου Παπανδρέου που έγινε στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο ΧΙΛΤΟΝ, στις 12 και 13 Μαΐου 2009. (From left to right: Theodoros Pangalos, Magdi Halawani, Tawfic Khoury, Hemmat Safwat, Dimitris Economides, George A. Papandreou)


















Αγαπητοί αναγνώστες σας προειδοποιώ : μπλέξαμε άσχημα και τα χειρότερα έρχονται. Εκτός αν οι Έλληνες αποφασίσουν να συμπεριφερθούν ως Έλληνες, στις 7 Νοεμβρίου…
Τάσος Καρ.
(από filotimia)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails