Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Κόλαφος για το ΠΑΣΟΚ έγγραφο της ΕΕ.

Βουίζει το διαδίκτυο σχετικά με μια έγγραφη έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία αποκαλύπτει ότι από το 1997 μέχρι το 2003 η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν έδινε τα σωστά στοιχεία για την πορεία της Ελληνικής οικονομίας και το μέγεθος των δημοσίων ελλειμμάτων προς την ΕΕ.
Μάλιστα αφήνονται υπόνοιες ότι μπορεί να γίνει αναθεώρηση του δημοσιονομικού ελλείμματος, από την ΕΕ, για όλα αυτά τα έτη. Αν γίνει κάτι τέτοιο μάλλον πάμε για οριστική και μόνιμη.....
απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας. Για γενικό μας ξεπούλημα.
Μετά τα ανωτέρω, θα πρέπει, εμείς οι ίδιοι να κάνουμε αυτοκάθαρση, εδώ και τώρα. Θα πρέπει οπωσδήποτε να ερευνηθεί η πορεία της...οικονομίας από το 1981 μέχρι και σήμερα και να αποδοθούν ιστορικές, πολιτικές και ίσως και ποινικές ευθύνες σε όσους υπήρξαν ή είναι υπεύθυνοι.
Έχει δίκιο ο κ. Παπανδρέου όταν λέει ότι είμαστε μια διεφθαρμένη χώρα, από την κορυφή έως τη βάση.
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν το καθάρισμα της διαφθοράς με τη φυσιολογική σειρά, δηλαδή πρώτα από την κορυφή.
Είτε λοιπόν θα αυτοανακηρυχθεί ο κ. Παπανδρέου σε «αρχάγγελο» της κάθαρσης και θα ξεκινήσει το πραγματικό ξεκαθάρισμα της διαφθοράς πρώτα από την κορυφή, όποιους και αν αφορά αυτό και όχι να εξαιρεί την προηγούμενη διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, είτε θα παραιτηθεί και θα θέση και τον εαυτό του στη δικαιοδοσία άλλων.
(από hassapis-peter)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails