Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Της γειτονιάς μας ο τρελός όλα ανάποδα τα βλεπει.....

Από το 2009 (Οκτώβριο μάλιστα) μας προλαβαίνουν τα γεγονότα σε σημείο που ούτε η φαντασία μας μπορούσε καν να τα προβλέψει. Η αλήθεια είναι ότι υπήρχε κάποιο δημοσιονομικό πρόβλημα αλλά ήταν πιστεύουμε ανάλογο με αυτό άλλων χωρών και δεν δικαιολογούσε μια τέτοιου είδους κατρακύλας της Ελλάδας. Τότε τι συμβαίνει; Μας βρήκανε μαλάκες μήπως; Πιθανόν αλλά...
και πάλι δεν δικαιολογείται αυτή η κατρακύλα, γιατί κάποιος θα μας έβαζε στο νόημα. Τότε; Πιστεύουμε ότι το σχέδιο (γιατί σίγουρα υπάρχει) έχει σαν τελικό στόχο την τριχοτόμηση η τετραχοτόμιση της σημερινής Ελλάδας. Ακριβώς μην σας φαίνεται περίεργο ούτε φανταστικό το σενάριο. Εμείς λέμε τη δεύτερη περίπτωση. Ένα κομμάτι θα είναι τα νησιά, δεύτερο η Μακεδονία μέχρι Λάρισα, τρίτο ήπειρος και θα μας μείνει εμάς το τέταρτο στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησος. Η ουσία είναι ότι αυτό θα γίνει όχι γιατί δεν μας χωνεύουν ειδικά εμάς αλλά γιατί παίζονται ισχυρά γεωπολιτικά παιχνίδια στην περιοχή τη δική μας σε συνδυασμό με το πλούσιο υπέδαφος στο αιγαίο αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα σε πετρέλαιο, χρυσό και ραδόνιο . Δεν τους βγήκε με την κύπρο δεν τους βγήκε με τα σκόπια ούτε με την αλβανία τώρα μένει το τελικό σχέδια σε πλήρη εφαρμογή. Δείτε πως στήθηκε το προτεκτοράτο των Σκοπίων από το Σόρος. Δείτε ότι παρόλο που η οικονομία του στηρίζεται όλη στην Ελληνική αυτοί είναι έτοιμοι να εισβάλουν και στην Ελλάδα με πλάτες βέβαια άλλων.
Μέχρι το 2009 η κυβερνηση καραμανλή είχε σταθεί εμπόδιο στα σχέδια τους. Κατέβασαν τον Πούτιν στο Αιγαίο, εγκλώβισαν τα σκόπια εκτός ΝΑΤΟ και ΕΕ, καί άλλα τέτοια. Αποτέλεσμα; Εκμεταλευόμενοι το γενικό μπάχαλο του κράτους που όντως υπήρχε, και την μεγάλη ανάγκη δανεισμού, δημιούργησαν τις τάσεις κερδοσκοπίας ώστε να ξεμείνουμε από ρευστό και να παρακαλάμε. Επίσης έβγαλαν και την κυβέρνηση ΓΑΠ και όλλα βαίνουν καλώς.
Παρατηρείστε, και αν κάνω λάθος διορθώστε με, τι έγινε με τον ερχομό του ΓΑΠ στην εξουσία. Όλα, μα όλα τα αιτήματα τους ικανοποιήθηκαν αλλά και δημιουργούνται οι συνθήκες για τη διάσπαση της Ελλάδας. Κοιτάξτε γύρω σας ακούστε τα νέα και δείτε τι γίνεται. Στο ΔΝΤ μας βάλανε γιατί δήθεν δεν υπήρχε άλλη λύση (ίσως και οι ίδιοι να είχαν πειστεί), Πήραν μέτρα εναντίων του κόσμου πρωτοφανή δήθεν για να μην φτωχύνει η Ελλάδα. Έβαλαν την Τουρκία συνδιαχειριστή στο Αιγαίο. Αλλοίωσαν την ιστορία μας με τους διάφορους ανύπαρκτους καθηγητές τύπου ρεπούση, δραγώνα, βερέμη και άλλων, και ακόμη πειραματίζονται μέχρι σήμερα για το πώς θα την ισοπεδώσουν εντελώς.
Επιπλέον παρατηρήσατε το φαινόμενο καλλικράτη. Έβαλαν σε όλη την  Ελλάδα να τσακώνονται μεταξύ τους γειτονικά χωριά αν θα ανήκουν η όχι στον ίδιο Δήμο. Έλεος δηλαδή. Καλλιεργούν το μίσος για να είναι εύκολη η δουλειά τους μετά, αλλά και για να σταματήσει ο νεοέλληνας να ασχολείται με τα σημαντικά, που θα λύσουν αυτοί φυσικά. Επιστρατεύθηκαν και Τζούλιες Ελένες, Σάσες, και άλλα φρούτα για την δια0σκέδαση της προσοχής του κόσμου.
Βέβαια δεν υποστηρίζουμε Καραμανλή, αφού έχει σοβαρότατες ευθύνες για το σημερινό χάλι. Άλλα σε καμιά περίπτωση δεν υιοθετούμε και την όλη στάση του ΓΑΠ που ουσιαστικά (μακάρι να κάνουμε λάθος) παρέδωσε τα κλειδιά της χώρας σε ανθρώπους τύπου Σόρος. Και μάλιστα χωρίς αντάλλαγμα έτσι απλά "σφάξε με πασά μου να αγιάσω). Το σημερινό ΠΑΣΟΚ ουσιαστικά είναι ένα μόρφωμα του παλιού φιλολαϊκού ΠΑΣΟΚ πού έχει όμως υποστεί καρκινογόνο μετάλλαξη. Το ίδιο και τα υπόλοιπα κόμματα βέβαια στο βαθμό που τους αναλογεί. Το σημαντικό όμως είναι ότι αυτοί οι καρκίνοι πλέον για την Ελλάδα σκοπό έχουν αν τελειώσουν την ίδια την Ελλάδα, εκτός και ο Ελληνικός λαός παίξει το ρόλο του χειρουργού και τους αποβάλλει πρίν κάνουν μετάσταση.
Βλέπετε λύση εσείς; Εμείς το μόνο που νομίζω πως μας έμεινε είναι να ξεσηκωθεί ο κόσμος (όχι οι γνωστοί άγνωστοι φυσικά) και να τους αναγκάσει να πάρουν πόδι, και οι 300. Μόνο έτσι πιστεύουμε ότι θα σωθούμε.

Π.Γ.-Α.Δ.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails