Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Ο ΑΙΘΕΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ --Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ‏

Ο Εμπεδοκλής το χαρακτηρίζει ως Κοσμογονικό στοιχείο, ενώ οι Ορφικοί το θεωρούν Ψυχή του Κόσμου .
Υμνήθηκε από τον Ορφέα ώς αυτό που φέρει την ζωή.
« Ω εσύ που έχεις το υψηλό κράτος του Διός που είναι πάντοτε ακατανίκητο και έχεις και μέρος των άστρων , του ήλιου και της σελήνης , που δαμάζεις τα πάντα και φυσάς φωτιά και είσαι ο σπινθήρας της ζωής εις όλα τα ζωντανά πλάσματα .
Αιθήρ που φαίνεσαι από υψηλά και είσαι το άριστο στοιχείο του κόσμου ω λαμπρό βλαστάρι , που φέρεις το...
φως και φέγγεις με τα άστρα, εσέ παρακαλώ και σε παρακαλώ να είσαι ήπιος και γαλήνιος εις εμάς».
Η πρόσβαση λοιπόν στον αιθερικό κόσμο των ιδεών, έχει...
άμεση σχέση με την πνευματικότητα.
Είναι η οδός μέσω της οποίας συνδέετε κατά τρόπο τινά ένα άτομο του μορφικού κόσμου, με τον ιδεατό.
Την πρόσβαση αυτή μας την παρέχει η Επίφυση.
Οι Άτλαντες , οι οποίοι είχαν πρό πολλού χάσει την θεικότητα τους όπως μας λέει και ο Πλάτωνας , μαζί έχασαν και την επαφή τους με τά ουράνια Δημιουργικά Πεδία , και κατ’ ακολουθία τους απονεκρώθηκε και η επίφυση.
Ως αποτέλεσμα ήταν να έχουν ανάγκη να «υλοποιούν» τις σκέψεις τους με την χρήση υλικών στοιχείων.
Έτσι ανέπτυξαν την τεχνολογία εφαρμόζοντας σε αυτήν τις αρχές των ουράνιων γνώσεών σε γήινο επίπεδο .
Οι Έλληνες, αυτοί που προέρχονται από το γένος των Θεών, των Ημίθεων και των Ηρώων, δεν έχουν σχέση με τα Μεταλλικά γένη .
Το ηρωικό αυτό γένος, το θειικά απεσταλμένο, κρατώντας την πνευματική επαφή, ανέτρεψε πολλάκις τα εξουσιαστικά ατλάντεια σχέδια των επίδοξων παγκόσμιων επικυρίαρχων, για τους οποίους απαιτητική ανάγκη είναι η αποκοίμιση της δύναμης αυτής των Ελλήνων και η επικράτηση μιας υλικής μονοδιάστατης πραγματικότητας. Άλλωστε όλα τα προγράμματα για τον Έλεγχο του Νού , αυτόν τον σκοπό είχαν και έχουν.
Να ερευνήσουν από την μια και να «μαντρώσουν» μέσω του ελέγχου, όσους διαθέτουν ακόμα εν ενεργεία αυτήν την δύναμη, όπως έκαναν άλλωστε με το κάψιμο των μαγισσών κατά τον μεσαίωνα, και από την άλλη για να χρησιμοποιήσουν προς δικό τους όφελος τα άτομα αυτά.
Έρευνες ετών έχουν γίνει πάνω στο θέμα «Έλεγχος του Νού» για να μπορέσουν να υποβάλλουν την ανθρώπινη θέληση.
Δεν είναι τυχαίο .
Η Ελεύθερη Θέληση , σημαίνει και σηματοδοτεί την επεξεργασία, τον έλεγχο και την συνειδητοποίηση κάθε σκέψεως, λόγου, και πράξεώς μας , μέσα από το φίλτρο ανάλυσης των ενοποιημένων ημισφαιρίων του εγκεφάλου μας , πού επιτυγχάνετε με την εναρμόνιση του νοητικού-λογικού φλοιώδους νεοεγκεφάλου = νοητικό, με τον παλαιό εγκέφαλο, την παρεγκεφαλίτιδα = ψυχονοητικό.
Όλες αυτές οι «μηχανές» και τά «μηχανήματα», ανήκουν στους υπογείους Άτλαντες βέβαια οι οποίοι είναι οι εμπνευστές και καθοδηγητές των υποχειρίων των.
Μην πιστεύεται ότι είτε η Αμερική είτε η Ρωσία, δύο τουλάχιστον από τα μεγαλύτερα ερευνητικά κέντρα του κόσμου , έκαναν αυτή την πολυδάπανη έρευνα για τον έλεγχο του νού , μόνο και μόνο για λόγους κατασκοπίας μεταξύ τους.
Την δεκαετία του 50 οι Ρώσοι ανέπτυξαν εξαιρετικά το πρόγραμμα για τον έλεγχο του νού με την χρήση χαμηλών συχνοτήτων.
Έψαχναν και έπαιρναν στα εργαστήρια τους όσους είχαν ξεχωριστές ικανότητες, με σκοπό, μέσω διαφόρων ερευνών, να ερευνήσουν τον τρόπο με τον οποίο θα τις απενεργοποιήσουν, ώστε περαιτέρω να αποδυναμώσουν με την κατάλληλη τεχνολογία τις δυνάμεις αυτές μαζικά στα πλήθη.
Και βέβαια τα ίδια αυτά τεχνολογικά μέσα τους χρησίμευσαν αργότερα για την πλύση εγκεφάλου του καταναλωτικού κοινού μέσω της διαφημίσεις , άχρηστων κατά το πλήθος προϊόντων .
Στην Αμερική με την CIA και μέσω του προγράμματος «Πανδώρα», δηλαδή ηλεκτρονικός έλεγχος του νού, έκαναν έρευνες σε σχέση με την αλλαγή της συμπεριφοράς με την χρήση ηλεκτρομαγνητικών επιρροών πάνω στους ανθρώπους.
Γνωρίζουμε πώς το σώμα μας όπως και κάθε σώμα περιβάλλεται από μια ηλεκτρομαγνητική αύρα η οποία επηρεάζεται από άλλες ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες. Όπως θα δούμε πιο κάτω , ο ηλεκτρισμός εκπέμπεται από τον εγκέφαλο , και ο μαγνητισμός από την ψυχή.
Και τα δύο δημιουργούν ένα πεδίο συνοχής γύρο από το σώμα που κάνει το κάθε ζώντα οργανισμό μια ξεχωριστή μονάδα.
Ο άνθρωπος μέσω της νόησης και της θέλησης μπορεί να ελέγξει και να κατευθύνει αυτό το πεδίο.
Να αυτοιασθεί, να καταρρίψει τους φυσικούς νόμους, να γίνει αθάνατος.
Για να συμβεί όμως αυτό , θα πρέπει να έρθει σε επαφή με το Πνευματικό του πρότυπο.
Να λάβει δηλαδή Επιφοίτηση από το Άγιο Πνεύμα.
(από tobiblion)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails