Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Bόμβα μεγατόνων από δημοσιογραφικές λίστες- φωτιά> Οι δημοσιο γράφοι των μυστικών κονδυλίων του ΥΠΕΞ και οι “τρόφιμοι” του Άκη

Από τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο
Σάλος έχει ξεσπάσει από νωρίς το πρωί στα δημοσιογραφικά γραφεία καθώς έσκασε μια βόμβα μεγατόνων! Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν διαρρεύσει λίστες με ονόματα δημοσιογράφων που βρίσκονται στα μυστικά κονδύλια του ΥΠΕΞ από την εποχή που ο Αντώνης Σαμαράς, ο Γιώργος Παπανδρέου κ.ά ήταν υπ. Εξωτερικών εως και πολύ πρόσφατα. Η σχετική διαρροή θεωρείται από πολλούς σκόπιμη και κάποιοι κάνουν λόγο για δάχτυλο του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικότερα του...
Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος βρίσκεται πίσω από καθετί στραβό που προκύπτει και προκαλεί δυσαρμονία στο αρμονικό σύμπαν. Στις σχετικές λίστες δεσπόζουσες θέσεις κατέχουν δημοσιογράφοι όλου του κομματικού φάσματος με τους (πρώην) κνίτες, δεξιούς, πασόκους και διπλής όψεως (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ταυρόχρονα) να παντελονιάζουν τη μερίδα του λέοντος.
Σύμφωνα με τις λίστες οι οποίες θα αποτελέσουν το πρώτο θέμα κυριακάτικης αντιμνημονιακής εφημερίδας τα ονόματα που παρελαύνουν είναι αποκαλυπτικά για τη σήψη του συστήματος και τον ρόλο των δημοσιογράφων.
Οι τελευταίοι πρωταγωνιστούν και στις περίφημες λίστες του Άκη Τσοχατζόπουλου (μάλιστα κάποια ονόματα από το ημερολόγιο του Άκη συμπίπτουν με τη λίστα των Χριστοφοράκου-Τσακάλου) και η διάχυτη αίσθηση που υπάρχει, είναι ότι αυτές οι λίστες θα προκαλέσουν τεκτονικό σεισμό παίζοντας καταλυτικό ρόλο στο αποτέλεσμα των εκλογών της 17ης Ιουνίου.
Είναι προφανές ότι η «ακυβερνησία» της χώρας έχει και τα θετικά της. Πιθανόν να σταθεί η αφορμή να καθαρίσουμε από την Κόπρο του Αυγείου.
Δημήτρης Κωνσταντόπουλος-αναγνώστης
(από kourdistoportocali, olympia)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails