Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

«Υποδείξεις αλλού» απαντά στους FTD η ΝΔ, αλλά...

Γιατί δεν έκανε το ίδιο και με τις δηλώσεις της Κριστίν Λαγκάρντ;;
«Υποδείξεις αλλού» απαντά ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, στο δημοσίευμα των Financial Times Deutschland, με το οποίο ζητείται από τους Έλληνες ψηφοφόρους να αντισταθούν «στη δημαγωγία του Αλέξη Τσίπρα» και συστήνει ως λύση με «βαριά καρδιά» τη Νέα Δημοκρατία.
«Οι Έλληνες είμαστε υπερήφανος λαός. Ξέρουμε τι ψηφίζουμε. Υποδείξεις αλλού! Η Νέα Δημοκρατία είναι μια μεγάλη Παράταξη. Αντλεί τη δύναμή της από το...
λαό. Στημένες προκλήσεις, λίγο πριν τις εκλογές, αλλού!»,
Και φυσικά ο κ.Μιχελάκης, έκανε πολύ καλά που απάντησε με τον τρόπο αυτό στους Γερμανικούς FT, όμως, ξέχασε να πράξει το ίδιο, στην απρόκλητη προσβολή της Κριστίν Λαγκάρντ πριν μερικές μέρες, όταν προσέβαλε βάναυσα τους Ελληνες, με την απαράδεκτη σύγκρισή μας με τη Νιγηρία!
Βλέπετε, η κα Κριστίν Λαγκάρντ, είναι στέλεχος του κόμματος του κου Σαρκοζί, και διετέλεσε πρώην υπουργός Οικονομίας των Κυβερνήσεών του! Και το κόμμα του Σαρκοζί είναι το αδελφό κόμμα της ΝΔ στη Γαλλία!
Αυτό φαίνεται να το έχουν ξεχάσει αρκετοί εδώ στην Ελλάδα, που ακόμη αναρωτιούνται γιατί η ΝΔ και Α.Σαμαράς, ήταν το μόνο κόμμα και ο μόνος πολιτικός αρχηγός αντίστοιχα, που δεν αντέδρασε στα όσα απαράδεκτα είχε δηλώσει τότε η κα Λαγκάρντ!
Εκεί στη Συγγρού φαίνεται, ότι βάζουν ψηλότερα τα Ευρωπαϊκά αδελφά κόμματα(!), ακόμη και από την Ελληνική Υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια!
Κατά τα άλλα, αν αυτά που γράφουν οι Γερμανικοί FT τα έλεγε σε ανακοίνωσή της το γραφείο της κυρίας Λαγκάρντ, πάλι ο κ.Μιχελάκης, θα ... "ξεχνούσε" να κάνει έστω μια μικρή αναφορά!!
Για τα μάτια έστω ...
(από aegeantimes)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails