Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2012

Τι συμβαίνει με την «Δημοκρατική Συμμαχία»;;

Ανέστειλε τη δράση της ή ... κατέβασε ρολά;;
Γράφει ο Γιώργος Αδαλής
37.500 εγγεγραμμένα μέλη της «Δημοκρατικής Συμμαχίας», ειδικά στη Θεσσαλονίκη, του κόμματος που ίδρυσε ι Ντόρα Μπακογιάννη, είναι αυτή τη στιγμή ανάστατα τόσο για το μέλλον του κόμματος, όσο και για το προσωπικό τους πολιτικό μέλλον!
Και τονίζω την ιδιαιτερότητα της Θεσσαλονίκης, διότι στην πόλη μας, η «Δημοκρατική Συμμαχία» είχε καταφέρει να προσελκύσει περισσότερα μέλη από το...
ΠΑΣΟΚ και τις άλλες παρατάξεις, παρά από την παράταξη της ΝΔ.
Δεν είναι λίγοι αυτοί που εκφράζουν τις έντονες ανησυχίες τους και τον προβληματισμό τους! Μετά την συμφωνία της με τον Αντώνη Σαμαρά, κ.Μπακογιάννη ανακοίνωσε την αναστολή της λειτουργίας του κόμματος!
Εκτοτε δεν έχει κάνει την παραμικρή αναφορά για την «Δημοκρατική Συμμαχία». Ετσι, τα στελέχη του κόμματος που προέρχονται από όλο το πολιτικό φάσμα και σε καμία περίπτωση δεν είναι μόνο «δεξιοί», αναρωτιούνται και δικαίως:
«Ανέστειλε η Δημοκρατική Συμμαχία την λειτουργία της ή κατέβασε τα ρολά»;;;
Αυτό είναι μια δίκαιη ερώτηση των στελεχών που στην πλειοψηφία τους αισθάνονται εγκλωβισμένα! Διότι αν ανέστειλε την λειτουργία του το κόμμα θα πρέπει να ξεκαθαριστεί, πότε θα λειτουργήσει και κάτω από ποιες συνθήκες!
Αν πάλι, η Δημοκρατική Συμμαχία «τερμάτισε» την βραχύβια λειτουργία της, τότε δικαιούνται να το γνωρίζουν, ειδικά αυτοί που είδαν στο πρόσωπο της Ντόρας Μπακογιάννη, μια έμπιστη πολιτικό και δεν είναι οπαδοί της ΝΔ.
Η κα Μπακογιάννη, οφείλει ΑΜΕΣΑ, να ξεκαθαρίσει, τι σκοπεύει να κάνει με το κόμμα της, σε μια περίοδο, που τίποτα δεν μπορεί να περιμένει και τίποτα δεν μπορεί να παραθέτεται στις καλένδες!
Δεν υπάρχουν πια τέτοιες πολυτέλειες!
(από aegeantimes)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails