Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Το «κωλομπαρίστικα» της Ντόρας άνοιξε τον ασκό του Αιόλου!

Το «κωλομπαρίστικα» της Ντόρας άνοιξε τον ασκό του Αιόλου!Η προεκλογική εκστρατεία έλαβε μία διαφορετική διάσταση χθες και «επίσημα» όταν η Ντόρα Μπακογιάννη, χρησιμοποίησε στην κρατική τηλεόραση και στην εκπομπή της Έλλης Στάη τη λέξη «κωλομπαρίστικα» για τον ΣΥΡΙΖΑ.
Η επικεφαλής του Επικρατείας της Νέας Δημοκρατιας απευθυνόμενη στον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη ανέφερε:
«Θα καταγγείλετε το Μνημόνιο ναι ή όχι; Αυτά τα οποία είπε ο κύριος Τσίπρας μπροστά στο...
λαό του στην Ομόνοια για καταγγελία του Μνημονίου, θα ισχύσουν ναι ή όχι. Γιατί αυτό το οποίο διαπιστώνω είναι ότι τις τέσσερις - πέντε τελευταίες μέρες τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία βγαίνουν αποφεύγουν να πουν την λέξη καταγγελία δημοσίως, την λένε λίγο κολομπαρίστικα με συγχωρείτε για την έκφραση».
H έκφραση αυτή εξόργισε τον κ. Παπαδημούλη, ο οποίος της απάντησε: «Κυρία Μπακογιάννη την ορολογία που χρησιμοποιείται την θεωρείται πρόοδο; Το να βρίζετε τον ΣΥΡΙΖΑ; Είναι ντροπή να λέτε τέτοια πράγματα. Λυπάμαι για σας».
Η κ. Μπακογιάννη αντααπάντησε: «Δεν βρίζω. Σας προσέβαλα; Να το πάρω πίσω κύριε Παπαδημούλη. Μην μου συγχύζεστε. Εάν σας ενόχλησε με συγχωρείτε. Ανακαλώ».
Λίγο μετά ο κ. Παπαδημούλης ανέφερε ότι αν στη ΝΔ είχαν διαβάσει το Μνημόνιο όσο είχαν διαβάσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ίσως να μην το ψήφιζαν, λέγοντας: «Εμφανίζετε μια καρικατούρα»
«Μην μου φωνάζετε» ζήτησε η κυρία Μπακογιάννη για να πάρει την απάντηση Παπαδημούλη: «Μα εσείς μας βρίσατε προηγουμένως. Σεξουαλικά διεστραμμένους μας εμφανίσατε».
Η συζήτησε έλαβε άλλες διαστάσεις όταν ετέθη το θέμα Siemens(video).
(από topontiki, ramnousia)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails