Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012

Το «κωλομπαρίστικα» της Ντόρας άνοιξε τον ασκό του Αιόλου!

Το «κωλομπαρίστικα» της Ντόρας άνοιξε τον ασκό του Αιόλου!Η προεκλογική εκστρατεία έλαβε μία διαφορετική διάσταση χθες και «επίσημα» όταν η Ντόρα Μπακογιάννη, χρησιμοποίησε στην κρατική τηλεόραση και στην εκπομπή της Έλλης Στάη τη λέξη «κωλομπαρίστικα» για τον ΣΥΡΙΖΑ.
Η επικεφαλής του Επικρατείας της Νέας Δημοκρατιας απευθυνόμενη στον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη ανέφερε:
«Θα καταγγείλετε το Μνημόνιο ναι ή όχι; Αυτά τα οποία είπε ο κύριος Τσίπρας μπροστά στο...
λαό του στην Ομόνοια για καταγγελία του Μνημονίου, θα ισχύσουν ναι ή όχι. Γιατί αυτό το οποίο διαπιστώνω είναι ότι τις τέσσερις - πέντε τελευταίες μέρες τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία βγαίνουν αποφεύγουν να πουν την λέξη καταγγελία δημοσίως, την λένε λίγο κολομπαρίστικα με συγχωρείτε για την έκφραση».
H έκφραση αυτή εξόργισε τον κ. Παπαδημούλη, ο οποίος της απάντησε: «Κυρία Μπακογιάννη την ορολογία που χρησιμοποιείται την θεωρείται πρόοδο; Το να βρίζετε τον ΣΥΡΙΖΑ; Είναι ντροπή να λέτε τέτοια πράγματα. Λυπάμαι για σας».
Η κ. Μπακογιάννη αντααπάντησε: «Δεν βρίζω. Σας προσέβαλα; Να το πάρω πίσω κύριε Παπαδημούλη. Μην μου συγχύζεστε. Εάν σας ενόχλησε με συγχωρείτε. Ανακαλώ».
Λίγο μετά ο κ. Παπαδημούλης ανέφερε ότι αν στη ΝΔ είχαν διαβάσει το Μνημόνιο όσο είχαν διαβάσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ίσως να μην το ψήφιζαν, λέγοντας: «Εμφανίζετε μια καρικατούρα»
«Μην μου φωνάζετε» ζήτησε η κυρία Μπακογιάννη για να πάρει την απάντηση Παπαδημούλη: «Μα εσείς μας βρίσατε προηγουμένως. Σεξουαλικά διεστραμμένους μας εμφανίσατε».
Η συζήτησε έλαβε άλλες διαστάσεις όταν ετέθη το θέμα Siemens(video).
(από topontiki, ramnousia)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails