Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΕΛ.ΑΣ: «Ψάχνουμε παντού τον Κασιδιάρη»


«Ελέγχουμε όλα τα γνωστά σημεία στα οποία θα μπορούσε ο συγκεκριμένος άνθρωπος να βρίσκεται», δήλωσε στη ΝΕΤ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Θανάσης Κοκκαλάκης, κληθείς να απαντήσει «γιατί παραμένει ασύλληπτος ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης μετά την άγρια επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου».

«Υπάγεται ακριβώς στις ίδιες συνήθεις διαδικασίες που υπάγεται οποιοσδήποτε άνθρωπος μέσα στην ελληνική επικράτεια», είπε ο κ. Κοκκαλάκης, απορρίπτοντας τις κατηγορίες σε βάρος της αστυνομίας για επιεική μεταχείριση των μελών της Χρυσής Αυγής.

«Η Αστυνομία λειτουργεί στα πλαίσια της αυτεπάγγελτης δίωξης» πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι «προς το παρόν δεν έχει υποβληθεί καμία μήνυση σε βάρος του Ηλία Κασιδιάρη».

Τέλος, ως προς τη σχέση ανδρών της Αστυνομίας με τη Χρυσή Αυγή, ο κ. Κοκκαλάκης είπε:

«Εδώ και 17-18 χρόνια η Ελληνική Αστυνομία προσλαμβάνει το προσωπικό της μέσα από το σύστημα των Πανελληνίων  Εξετάσεων. Ουσιαστικά απορροφά το προϊόν της κοινωνίας. Αυτό θα πρέπει να γίνει αντιληπτό απ’ όλους. Το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να προτιμά, για οποιοδήποτε λόγο, ένα συγκεκριμένο κόμμα, είτε προέρχεται από το κέντρο, είτε από την Αριστερά είτε από τη Δεξιά, εμάς ως οργανισμό αυτό μας αφορά στο βαθμό εκείνο που δεν κάνει σωστά τη δουλειά του».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails