Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Νεαρή Ελληνίδα ηθοποιός σε sex tape χωρίς τη θέληση της – Ποια είναι;

Κυκλοφόρησε χωρίς τη θέληση της – Την τράβηξαν sex tape παράνομα...
Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια επιθυμία πολλών ζευγαριών να καταγράφουν τις ερωτικές περιπτύξεις τους. Είναι γούστο και καπέλο τους…στο κρεβάτι να κάνουν ότι γουστάρουν. Αρκεί αυτό που κάνουν να μένει μέσα σε τέσσερις τοίχους.
Η αλητεία του να γράψεις μια σύντροφό σου και μετά να το...
ρίχνεις στο web είναι τεράστια. Και θα πρέπει κάποια στιγμή ο νόμος ν΄αλλάξει και οι παραβάτες να τιμωρούνται παραδειγματικά…Έτσι και η νεαρή ηθοποιός. Πρόκειται για ένα κορίτσι 24 μόλις ετών που έγινε γνωστό εδώ και δύο χρόνια εξαιτίας της συμμετοχής της σε σίριαλ τόσο του ΑΝΤ1 αλλά και του MEGA. Μάλιστα για να τα βγάλει πέρα δουλεύει part time σε γνωστό στέκι της πόλης…Το κακό είναι πώς εμπιστεύτηκε κάποιον και ξαφνικά είδε τον εαυτό της φάτσα κάρτα στο διαδίκτυο…
Από χθες οπότε και κυκλοφόρησε το 9 λεπτό υλικό, η νεαρή ηθοποιός έχει κλειστεί στο σπίτι της και αναζητεί τρόπο να προφυλαχτεί. Το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να απευθυνθεί στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και να ψάξει να βρει ποιος το ανέβασε…Δεν θεωρώ ότι αν αποκάλυπτα τα στοιχεία της θα ωφελούσε σε κάτι. Σημασία έχει κάποιοι μέσα από το ρεπορτάζ αυτό να αφυπνιστούν και να πάρουν χαμπάρι ότι παιχνίδια με κάμερες είναι επικίνδυνα. Εκτός αν μετά την καταγραφή το υλικό σβηστεί και παραλλήλως τσεκαριστεί!
sex
sex
sex
Πηγή: Gossip , Sarotiko
(από thousandnews, inews)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails