Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

SaLuSa ~ Σείριος ~ 23-05-2012

Η Ανάληψη συνεχίζεται εδώ και πολλά χρόνια, έτσι ώστε να μην σας εξουδετερώσει. Έχει ήπια αυξηθεί, και τώρα αναγνωρίζετε τη διαφορά που κάνει για εσάς. Είναι από πολλές απόψεις μια λεπτή διαδικασία αυξήσεως των δονήσεων σας, έτσι ώστε να μπορείτε σταδιακά να απορροφήσετε όλο και περισσότερες.
Πάρα πολλή ενέργεια σε πάρα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα μπορούσε να ήταν επιζήμια για την πρόοδό σας, αποσυντονίζοντας όσους αργούν να ανταποκριθούν. Επηρεάζει όλες τις ψυχές με τον...
ένα ή τον άλλο τρόπο, και αυτός είναι ο λόγος γιατί ορισμένοι εμφανίζουν κάποια συμπτώματα που θα μπορούσαν να αποδοθούν στην κακή λειτουργία των συστημάτων του σώματος.

Τώρα, ίσως μπορείτε να καταλάβετε γιατί, κατά τη στιγμή της 21ης Δεκεμβρίου 2012, η μεγάλη εισροή ενέργειας που οφείλεται στην ευθυγράμμιση του Ήλιου σας και του Μεγάλου Κεντρικού Ήλιου πρόκειται να «χωρίσει» εκείνους που είναι έτοιμοι να αναληφθούν, και εκείνους που δεν είναι.
Η επιλογή είναι δική σας, όπως πάντα, αλλά δεν πρέπει να ανησυχείτε αν έχετε επιθυμήσει να παραμείνετε στη σημερινή διάσταση σας. Δεν θα κάνει καμία διαφορά στην εξέλιξη σας σε μακροπρόθεσμη βάση, καθώς ευκαιρίες για να αναληφθείτε θα εξακολουθούν να έρχονται περιοδικά. Πράγματι, αν θέσετε το μυαλό σας σε αυτό, με καθαρή δύναμη της θέλησης και τη πρόθεσης θα μπορούσατε να αναληφθείτε οποιαδήποτε στιγμή ως άτομο.
Ο Θεός έθεσε αυτό το σχέδιο αιώνες χρόνου πριν, γεγονός που θα εξασφαλίσει, ότι καθώς αυτός ο κύκλος θα έκλεινε, θα είναι ένας θρίαμβος για εκείνους που επιδιώκουν να επιστρέψουν στο Φως. Μέσα από τις πολλές ζωές σε χαμηλότερες δονήσεις στο Σύμπαν σας, έχετε βγει μέσα από τις γήινες εμπειρίες σας πολύ ανώτεροι από ό,τι όταν κατεβήκατε σε αυτές.
Δεν είναι απαραίτητο το ότι θα απολαύσετε κοιτάζοντας πίσω σε μερικές από τις ζωές σας, καθώς η εξέλιξη σας έχει γίνει μέσω κάποιων πολύ αρνητικών εμπειριών. Σε όλες τις πιθανότητες πάντως δεν θα αναγνωρίσετε τον εαυτό σας ως τον ίδιο με εκείνον που είστε σήμερα. Αυτό δεν είναι αναγκαίο ούτως ή άλλως, αλλά παρ 'όλα αυτά εάν επιμένετε όλα θα πρέπει να σας αποκαλύπτονται από τα στοιχεία που τηρούνται στα Ακασικά Αρχεία.
Κάθε ζωή της κάθε ψυχής καταγράφεται, και φυσικά είναι οι ζωές που σας έχουν ανυψώσει, αυτές που θεωρούνται πιο σημαντικές. Να σας θυμίσουμε ότι, καθ 'όλη τη διάρκεια των πολλών ζωών σας, καθώς προοδεύετε είστε κάθε φορά το συνολικό άθροισμα των εμπειριών σας. Τίποτα δεν είναι ποτέ χωρίς κάποια αξία για εσάς, και αυτός είναι ο λόγος που έχετε ένα σχέδιο για τη ζωή. Επιλέγετε ό,τι χρειάζεστε για την περαιτέρω εξέλιξή σας, και σοφότεροι από εσάς είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας συμβουλεύσουν τι είναι καλύτερο για σας.
Ο Φύλακας Άγγελος σας θα μείνει κανονικά μαζί σας για τη μια ζωή μετά την άλλη, και αυτός είναι ο τρόπος εξυπηρετήσεως του προς εσάς και το Θεό. Θα σας προστατεύσει, αλλά την ίδια στιγμή θα σας καθοδηγήσει σε οποιεσδήποτε δυσάρεστες εμπειρίες που μπορεί να έχετε επιλέξει να περάσετε.
Δεν είναι προς το συμφέρον σας να τις αποφύγετε, δεδομένου ότι θα έρθουν πίσω σε σας και πάλι. Μάθετε ό,τι είναι αυτό που πρέπει να καταλάβετε, και δεν θα πρέπει κανονικά να κληθείτε να το ξαναζήσετε.
Πολλοί από εσάς, να το πούμε έτσι, έχετε ήδη φτάσει στο τέλος του δρόμου τώρα, και ενστικτωδώς το γνωρίζετε ότι είναι έτσι. Η τελική περίοδος σας στη Γη θα είναι καλά υπό τον έλεγχό σας, και θα περάσει πολύ εύκολα καθώς βιώνετε μια εσωτερική ειρήνη.
Προέρχεται από τη γνώση πως έχετε επιτύχει τους στόχους σας και έχετε τη δυνατότητα να σπάσετε τους δεσμούς σας με τις γήινες συνδέσεις που δεν σας εξυπηρετούν. Πράγματι, για όσους δεν έχουν ακόμη πλήρως καθαρίσει τους εαυτούς τους από τις εν λόγω σχέσεις, όσο συνεχίζουν θα διαπιστώνετε ότι τόσο λιγότερο έχουν στην κατοχή τους οποιαδήποτε έλξη για σας.
Αυτή τη στιγμή, όταν μερικά από τα πιο εκπληκτικά γεγονότα θα λάβουν χώρα, προσβλέπουμε στους Εργάτες του Φωτός για να βοηθήσουν εκείνους που θα φοβούνται για το τι συμβαίνει. Για ένα σύντομο χρονικό διάστημα θα φαίνεται ότι όλα είναι έτοιμα να καταρρεύσουν, και εν μέρει αυτό θα συμβεί. Ωστόσο, έχουν ήδη προβλεφθεί όλα και σχεδιάστηκαν ως ένα μέσο για να απαλλαγείτε από όλα αυτά που στέκονται στο δρόμο σας για μια ειρηνική κατάληξη της ζωής.
Οι απαντήσεις στα προβλήματά σας είναι γνωστές σε εμάς, και μαζί με τους συμμάχους μας, θα ληφθεί μέριμνα για όλες σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτό είναι το είδος των πληροφοριών που οι άνθρωποι θα χρειαστούν, και σύντομα θα τις απευθύνουμε προς το κόσμο, έτσι ώστε όλοι να ακούσουν τις φωνές μας.
Θα υπάρξει μια σειρά από αποκαλύψεις που με διάφορους τρόπους, θα σας σοκάρουν όλους σας, καθώς δεν έχει σημασία πόσο προετοιμασμένοι αισθάνεστε ότι είστε, γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα πάνε πολύ βαθύτερα. Μερικοί από τους ισχυρισμούς θα είναι απολύτως απίστευτοι, καθώς θα δοθούν πλήρη στοιχεία, όχι για να ικανοποιήσουν την περιέργεια των λαών, αλλά απλώς για να επιστήσουμε την προσοχή στα ειδεχθή εγκλήματα τους εναντίον σας.
Επίσης, θα εξηγηθούν πολλά που σας έχουν προβληματίσει, και αναμφίβολα θα σας επιτραπεί να καταλάβετε γιατί τόση εγκληματικότητα έχει σημειωθεί ατιμώρητα τα τελευταία 50 χρόνια περίπου. Πράγματι, θα μπορούσατε να πάτε πίσω στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και να αναρωτηθείτε γιατί τόσο λίγοι άνθρωποι κορυφής κλήθηκαν να λογοδοτήσουν για τα εγκλήματά τους κατά της Ανθρωπότητας.
Ήταν συμπαιγνία Αγαπητοί μου, όπου υπήρχε περισσότερο ενδιαφέρον μεταξύ των μεγάλων δυνάμεων στην καταγραφή των πληροφοριών, επιτρέποντας στους εγκληματίες να συμμετάσχουν μαζί τους αντί να δικάζονται.
Δεν έχει σημασία πόσο καιρό πριν αυτά τα εγκλήματα έγιναν ή αν τα αποδεικτικά στοιχεία καταστράφηκαν, καθώς μπορούμε να πάμε πίσω στο χρόνο για να το ανακτήσουμε. Δεν υπάρχει διαφυγή από τη δικαιοσύνη και την αλήθεια, και οτιδήποτε άλλο εκτός από την αλήθεια μπορεί να προσδιοριστεί για το τι είναι.
Αυτά δεν λέγονται για να σας τρομάξουν, αλλά όταν μεταβαίνετε, οι ίδιοι όροι ισχύουν κατά την επανεξέταση της ζωής σας. Δεν μπορείτε να πείτε ψέμματα ούτε στον εαυτό σας, όπως κάνουν ορισμένοι για να πειστούν ότι τα γεγονότα είναι διαφορετικά από αυτά που πραγματικά είναι. Δεν θα μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, γιατί πώς αλλιώς θα μάθετε, αν όχι από τα λάθη σας. Όλοι τα κάνετε αυτά και δεν γίνονται εις βάρος σας, αλλά απλώς για να καταγραφούν ως εμπειρία.
Θα λέγαμε να γευτείτε τις υπέροχες εμπειρίες που είχατε στη Γη, καθώς ποτέ δεν θα μπορείτε να πάρετε τις ίδιες ξανά. Μερικές φορές το τι πηγαίνετε από το ένα άκρο στο άλλο, είναι ο λόγος που αυξάνει το βάθος της εμπειρίας σας.
Στο μέλλον, η ζωή σας θα είναι πιο σταθερή και σε μια ομαλή τροχιά, και θα υπάρχουν σχεδόν ελάχιστες ακραίες καταστάσεις, εκτός και αν επιλέξετε να είναι έτσι. Οι περιπέτειες θα είναι ο τρόπος ζωής σας και θα σας δώσουν μεγάλη ικανοποίηση. Ωστόσο, δεν έχει σημασία πόσο μακριά ταξιδεύετε, γιατί τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα είναι μόνο μια σκέψη μακριά και, με στιγμιαία ταξίδια, οι φίλοι θα είναι εύκολα προσβάσιμοι.
Είμαι ο SA LU SA από τον Σείριο, και μπορείτε να δείτε τις πιθανότητες που είναι μπροστά σας, και είναι υπέροχο να βρίσκομαι στη θέση να αναφέρω ότι έχετε κερδίσει την ημέρα. Όλα θα πάνε όπως σας έχουν οδηγήσει να πιστεύετε, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα είναι πολύ καλύτερα από ό,τι μπορείτε να φανταστείτε.
ΠΗΓΗ...http://the2012scenario.com/2012/05/salusa-may-23-2012/
ΚΑΝΑΛΙ ΕΠΑΦΗΣ...Mike Quinsey
(από katohika)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails