Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Φ. Κουβέλης: Δεν θα συνεργαστώ με τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε μετά τις εκλογές

Νέες εκλογές εντός του Ιουνίου «βλέπει» ο Φ. Κουβέλης, μετά την άρνηση του Αλ. Τσίπρα να συμμετάσχει σε οικουμενική κυβέρνηση, ενώ δηλώνει ότι δεν θα συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ «ούτε μετά τις εκλογές».
Νέες εκλογές εντός του Ιουνίου «βλέπει» ο Φ. Κουβέλης, μετά την άρνηση του Αλ. Τσίπρα να συμμετάσχει σε οικουμενική κυβέρνηση, ενώ δηλώνει ότι δεν θα συνεργαστεί με τον...
ΣΥΡΙΖΑ «ούτε μετά τις εκλογές».
Σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς επέμεινε ότι η συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ σε μια οικουμενική κυβέρνηση είναι προϋπόθεση, προκειμένου «το σχήμα να μην είναι εξαιρετικά εύθραυστο, με τον κίνδυνο να καταρρεύσει την επόμενη μέρα της γέννησής του».
Επέκρινε παράλληλα τον ΣΥΡΙΖΑ για το γεγονός ότι ακόμη και στην πρότασή του για αριστερή κυβέρνηση δεν αξιοποίησε την ανοχή της ΝΔ και τη στήριξη από το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Αριστερά, ενώ καταλόγισε στην Κουμουνδούρου για «επικοινωνιακά τεχνάσματα», στη βάση της συζήτησης για την ενότητα της Αριστεράς.
Ξεκαθάρισε τέλος, ότι δεν του έγινε καμία πρόταση για σχηματισμό κυβέρνησης τεχνοκρατών, τύπου Μόντι, με τον ίδιο πρωθυπουργό. 
(από naftemporiki)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails