Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Εγκαίνια Ιατρείου του Νικ. Μουρκούση στο Μεσολόγγι

Παρουσία πλήθους κόσμου  πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο 5 Μαϊου, με κάθε επισημότητα, τα εγκαίνια του νέου Ιατρείου Γενικής Ιατρικής του γνωστού ιατρού και πρώην υποψηφίου δημάρχου, Νικ. Μουρκούση.  
Το ιατρείο λειτουργεί επί της κεντρικής πλατείας Μάρκου Μπότσαρη αρ. 2, ακριβώς όπου βρίσκεται η πιάτσα των...
ταξί.
Μετά τον αγιασμό, ακολούθησε δεξίωση και προσφέρθηκαν ποτά και γλυκά. Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι τότε υποψήφιοι βουλευτές Μάριος Σαλμάς, Κώστας Καραγκούνης, Γιώργος Παπαναστασίου, Γεωργία Μπόκα, Έλενα Μάτζιου-Κουτρολού, Μαρία Φωκά, Θύμιος Δρόσος, Δημήτρης Σταμάτης, Νίκος Κανίνιας, Νίκος Ρήγας και Δημήτρης Αρβανίτης.  Επίσης, παραβρέθηκε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μεσολογγίου Γιάννης Κοντός, καθώς και πολλοί ιατροί, όπως οι Γιάννης Αναγνωστόπουλος, Γεώργιος Χριστογιάννης και Νίκος Σιδηράς από το Κ.Υ. Αιτωλικού, ο πρώην δήμαρχος Αστακού Παν. Στάϊκος, οι Ανδρέας Χαραλαμπόπουλος, Νίκος Μουρκογιάννης, Άρης Τριβλής, Παναγιώτης Νικάκης, Σπυριδούλα Καλογερογιάννη, Αγγελική Καρέτσου, Ανδρέας Ζάννος, κ.ά.
   Παρόντες ήταν και οι δημοτικοί σύμβουλοι που εκλέχθηκαν με τον συνδυασμό του Νικ. Μουρκούση, Δημ. Μπαλαμπάνης, Σπύρος Βασιλείου, Κων. Κουτσοθόδωρος και Ιωάννης Γκανιάτσος, καθώς και τα περισσότερα μέλη του συνδυασμού «Το μέλλον είναι τώρα».
    Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους οι αντιδήμαρχοι Παν. Νούλας και Μαρία Φούντα, ο πρώην δήμαρχος Ναυπάκτου φαρμακοποιός Αθαν. Παπαθανάσης, η πρόεδρος της Βυρωνικής Εταιρείας Ρόζα Φλώρου, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών «Η Θυσία» Αλεξ. Μπακή, ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου Γιάννης Κανής, η φαρμακοποιός κα Μαίρη Θωμοπούλου-Νικάκη, ο Γ.Γ, της Ακαδημίας Ελευθερίας Γεράσιμος Καζάνας, η πρώην αντινομάρχης Νάγια Δακαλάκη, κ.π.ά.
   Στο Ιατρείο Γενικής Ιατρικής, εκτός της κλινικής εξέτασης, γίνεται ηλεκτρονική συνταγογράφηση φαρμάκων και παρακλινικών εξετάσεων σε όλα τα Ταμεία. Επίσης γίνεται συρραφή και αλλαγές τραυμάτων, οξυγονοθεραπεία με εισπνεόμενα, Πρώτες Βοήθειες, Οροί, τοποθέτηση και αλλαγή ουροκαθετήρων καθώς και παρακολούθηση Χρονίων Ασθενών στο σπίτι.
   Το ιατρείο λειτουργεί από τις 9-1 το πρωί και από τις 6-9 το απόγευμα από Δευτέρα έως Παρασκευή και 9-1 το πρωί του Σαββάτου,  ενώ ο ιατρός είναι διαθέσιμος σε 24ωρη βάση (τηλέφωνο ιατρείου 2631 400 400 και κινητό 6944 565 574).
   Ευχόμαστε καλορίζικο και να προσφέρει πάντα καλές υπηρεσίες στους κατοίκους της περιοχής μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails