Σάββατο, 12 Μαΐου 2012

Καλαντζής: Ο Τσίπρας καλύπτει Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου για τα σκάνδαλα

Καλαντζής: Ο Τσίπρας καλύπτει Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου για τα σκάνδαλα Αιχμές κατά του επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα αφήνει ο βουλευτής της ΝΔ στην Καβάλα, Γεώργιος Καλαντζής, θεωρώντας ότι με νέα προσφυγή στις κάλπες δεν θα πραγματοποιηθεί Εξεταστική Επιτροπή για τη διερεύνηση των πιθανών ευθυνών του Γιώργου Παπανδρέου και του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, για το πώς προσέφυγε η Ελλάδα στο πρώτο Μνημόνιο

 «Ο κ. Τσίπρας ως αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα έπρεπε να γνωρίζει ότι εάν πάμε σε δεύτερη κάλπη παραγράφονται τα αδικήματα υπουργών της προηγούμενης κυβέρνησης. Αν δεν σχηματιστεί κυβέρνηση δεν θα πραγματοποιηθεί Εξεταστική που θα διερευνήσει πιθανές ευθύνες των κυρίων Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου για την κατάσταση της οικονομίας» ανέφερε σε δηλώσεις του. 

«Δεν γνωρίζει ο κ. Τσίπρας ότι υπάρχει παραγραφή των αδικημάτων; Είμαι βέβαιος ότι το γνωρίζει. Γιατί καλύπτει τον κ. Παπανδρέου και τον κ. Παπακωνσταντίνου;» αναρωτήθηκε ο επανεκλεγείς βουλευτής Καβάλας. 

www.newpost.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails