Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Eurovision 2012: Αποχωρεί η Κύπρος από το διαγωνισμό;;

Eurovision 2012: Αποχωρεί η Κύπρος από το διαγωνισμό;;Την τελευταία ώρα φαίνεται ότι το σκηνικό αλλάζει ραγδαία!
Σύμφωνα με είδηση που έχει αναρτηθεί σε πολλά blogs και sites στο διαδίκτυο, η Κύπρος βρίσκεται ένα βήμα πριν την αποχώρηση από το φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Αυτό γίνεται διότι η Κυπριακή Βουλή δε δίνει στο κρατικό κανάλι τα απαραίτητα κονδύλια για τη συμμετοχή της χώρας. Χωρίς λοιπόν τα χρήματα αυτά, δεν πρόκειται να συμμετάσχει το ΡΙΚ στο διαγωνισμό.
Η αναστάτωση που έχει δημιουργηθεί τόσο στο ΡΙΚ όσο και στην...
υπόλοιπη Ευρωπαϊκή τηλεόραση είναι μεγάλη. Η Έυη Παπαμιχαηλ, αρχηγός της κυπριακής αποστολής, γράφει στο Facebook: "Το ΡΙΚ ειναι το δευτερο μου σπιτι για πανω απο 30 χρονια. Κουραστηκα να νιώθω ομηρος πολιτικών και αλλων παιχνιδιων και συμφεροντων! Ζηταμε να μας δωσουν τα εργαλεια να κανουμε τη δουλεια μας!Ποσο παραλογο ειναι αυτο; Δεχομαστε οποιοδηποτε ελεγχο απο οποιονδηποτε! Αν δεν εγκριθουν τα σχετικα κονδυλια φοβαμαι πως μεταξυ αλλων θα ακυρωσουμε τη συμμετοχη μας στη EUROVISION".
Ελπίζουμε όλα τα παραπάνω να είναι απλά φήμες και αν όχι, να δώσει τελικά η Κυπριακή Βουλή το πράσινο φως στην κυπριακή αποστολή και την Ήβη Αδάμου.

Τι απαντά η Sony Music για την "αποχώρηση" της Ήβης Αδάμου από την Eurovision;
Οι φήμες για την αποχώρηση της Κύπρου από τη φετινή Eurovision συνεχίζουν να οργιάζουν. H αντίδραση της αρχηγού της κυπριακής συμμετοχής έχει προκαλέσει μεγάλη αναταραχή.
Το tralala.gr επικοινώνησε με τη Sony Music, η οποία δήλωσει οτι ουδεμία περίπτωση υπάρχει για αποχώρηση της Κύπρου από το διαγωνισμό. Μας τόνισαν ότι η διαδικασία συνεχίζεται κανονικά αφού η Κυπριακή τηλεόραση δεν έχει ανακοινώσει τίποτα σχετικά με το θέμα. Φαίνεται οι φήμες περί αποχώρησης της Sony δεν ισχύουν.
Εμείς από την πλευρά μας ελπίζουμε οι εργαζόμενοι του ΡΙΚ να μη χρησιμοποιούν τη συμμετοχή της Κύπρου μόνο και μόνο για εκφοβισμό.
Από τον Γρηγόρη Ραγκούση
(από tralala, ishow)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails