Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

2.070 προσλήψεις στην Αττική

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ

Σε 2.070 ανέρχονται οι κενές θέσεις εργασίας για ανέργους σε 18 δήμους, περιφέρειες, αναπτυξιακούς συνδέσμους, Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, αλλά και νοσηλευτικά ιδρύματα της Αττικής.

Σε 2.070 ανέρχονται οι κενές θέσεις εργασίας για ανέργους σε 18 δήμους, περιφέρειες, αναπτυξιακούς συνδέσμους, Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, αλλά και νοσηλευτικά ιδρύματα της Αττικής. Υπογραμμίζεται ότι στην περίπτωση των Προγραμμάτων Κοινωφελούς Εργασίας, οι θέσεις δεν προκηρύσσονται από τους φορείς στους οποίους θα τοποθετηθεί το νέο προσωπικό, αλλά κατευθείαν από τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και τους Συλλόγους που μεσολαβούν για την πρόσληψη και είναι αρμόδιες για την παραλαβή των αιτήσεων.

Στην αρμοδιότητα των ΜΚΟ εμπίπτει και η ανάρτηση των διαγωνισμών με δεκαήμερη προθεσμία για αιτήσεις. Οι αιτήσεις υποβάλλονται απευθείας στην εκάστοτε ΜΚΟ, η οποία «δίνει» στη δημοσιότητα και τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας για τους υποψηφίους. Οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που θα εκδώσουν τις προκηρύξεις στην Αττική είναι έντεκα, εκ των οποίων την πλειονότητα των θέσεων θα προκηρύξουν οι ακόλουθες τρεις:
  • Ινστιτούτο Εργασίας ΓΣΕΕ, 735 θέσεις,
  •  Αθηνά» ΑΜΚΕ Ψυχοκοινωνικής Ανάπτυξης, 630 θέσεις
  • Ομιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, 334 θέσεις. 


ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ : 

http://www.inews.gr/224/2070-proslipseis-stin-attiki.htm

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails