Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Αλλάζουμε Κόσμο;

Γράφει η Ειρήνη Λεονάρδου
Αν σε κάποιους -ονόματα δεν λέμε- αρέσει αυτός ο Κόσμος… ας τον κρατήσουν και να τον χαίρονται! Στο κάτω, κάτω δικαίωμα τους είναι. Είναι όμως δικαίωμα και ημών των υπολοίπων, να επιλέξουμε έναν άλλο της αρεσκείας μας.
Πώς;
Η Δημιουργία ενός Κόσμου ή μιας Πραγματικότητας είναι – σύμφωνα με την...
κβαντική Φυσική – θέμα ποσοστών παρατήρησης. Ο παρών Κόσμος είναι αυτός που είναι, επειδή κάποιοι γνωρίζουν πώς να Παρατηρούν, αλλά είναι και τόσο επιδέξιοι που καταφέρνουν να στρέφουν και την Προσοχή όλων των ανυποψίαστων υπολοίπων στις δικές τους εστίες παρατήρησης.
Κι εμείς, τι κάνουμε;
Ο καθένας από εμάς κάνει focus σε διαφορετικές εστίες παρατήρησης καταναλώνοντας έτσι άσκοπα την ατομική του ενέργεια.
Τι χρειάζεται να κάνουμε;
Το πρώτο βήμα είναι να αποσύρουμε την Προσοχή μας από τις ανεπιθύμητες εστίες και να την στρέψουμε μέσα μας. Το δεύτερο, να κάνουμε focus, όλοι μαζί σαν ένας, στον Κόσμο της επιλογής μας. Έναν Κόσμο με έναν και μόνον Φυσικό Νόμο, τον Νόμο της Ρευστότητας και των άπειρων επιλογών.
Πόσοι θα το τολμήσουμε;
Βλέπετε, η Αδράνεια δεν είναι απλά ένας ύπουλος εχθρός, είναι Φυσικός Νόμος του παρόντος Κόσμου. Ό, τι επιταχύνει συναντά αντίσταση ίση και αντίθετη με την φορά της κίνησης του. Ό, τι κινείται ομαλά… ας πούμε πως περνά απαρατήρητο. Βασική επομένως προϋπόθεση να λάβουμε υπόψη μας αυτόν τον Νόμο και να τον χρησιμοποιήσουμε προς όφελος μας.
Το τρίτο βήμα;
Όταν είμαστε έτοιμοι, ας αφήσουμε τον ΟνειρόΚοσμο να μπει στη ζωή μας!
(από onirocosmos)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails