Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Ευσεβείς πόθοι..... εν μέσω καύσωνα στο Μεσολόγγι!

Αυτή την είδηση που μας την έστειλε ο αναγνώστης μας τη βγάζουμε μόνο και μόνο για πέσει λιγάκι η θερμοκρασία επειδή το δελτίο καιρού λέει για μίνι καύσωνα.
Φαντάζεστε γνωστό τον καφετζή να θέλει να γίνει δήμαρχος και μάλιστα αυτή τη φορά; Η αλήθεια είναι ότι μου είχε περάσει από το μυαλό αλλά μόνο για λίγο και μετά έφυγε η σκέψη.
Γιατί πως αλλιώς να εξηγηθεί ότι τις προάλλες συγγενικό του πρόσωπο εθεάθη σε υπηρεσία της πόλης του Μεσολογγίου και ουτε λίγο ούτε πολύ ακούστηκε να λέει ότι γιατί o...
συγκεκριμένος να μην είναι δήμαρχος, οι άλλοι τι είναι δηλ. καλύτεροι; Ειπώθηκαν και άλλα με φανερό εκνευρισμό και μάλιστα  ακούγονταν και σε όλους τους παρευρισκόμενους πολίτες.

Καλή μου για ένα και απλό λόγο δεν μπορεί: Κόβεται λόγω ύψους (όπως στις στρατιωτικές σχολές π΄χ.) . Για αυτή τη δουλειά θες τουλάχιστον ανάστημα (πολιτικό, μην παρεξηγηθούμε) Αν δε θέλει να γίνει οπωσδήποτε δήμαρχος υπάρχουν και γειτονικές πόλεις. π.χ το Αγρίνιο που τον συμπαθούν περισσότερο. 
Ας καταλάβουν οι άλλοι δημαρχιακοί μνηστήρες που τον έχουν και σε υπόληψη... τι δούλεμα τους πατάει. Σε λίγο θα εμφανισθεί και σαν σωτήρας της πόλης!!!...... και θα μας πήξει στους φραπέδες!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λοιπον ακουστε εδω πως θα παει το νεο δημοτικο σχημα :
Δημαρχος: Νεσκαφε φραπε Μποι( την παλινδρομικη κινηση παρασκευης φραπε την εχει εμφυτη)
Αντιδημαρχος Πολιτιστικων και Νεοτητας: Γιωτα
Γραφειο τυπου : Καλιαμπακ ( το χει το επικοινωνιακο τι να λεμε τωρα!!!)
Αντιδημαρχος Καθαριοτητας και δημοτικης αστυνομιας :Νωντας
Αντιδημαρχος Οικονομικων : Ιωαννιδης

Δεν θα βαλουν σε σειρα τον δημο?
Βενετια θα γινουμε (αφου μας βουλιαξουν)!!!

Ανώνυμος είπε...

λαμπρο,πεσ στον χοντρο το λογιστη απο τις οινιαδες,οταν φτασει να υπογραφει το 1/10 απο τους ισολογισμους που υπογραφει ο καφετζης τοτε θα μιλησουμε... περαστικουλια κια μην αγχωνεστε!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails