Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Το μέτωπο της χαβούζας εκτείνεται σε όλη την Ελλάδα

Καιρός ήταν πια για την Κυβέρνηση να πετάξει τη μάσκα της δήθεν ειλικρινούς πρόθεσής της να ενημερωθεί για το ΧΥΤΑ, και τα «σούρτα - φέρτα» των συναντήσεων με Δημάρχους, με Επιτροπές Αγώνα, με Υπουργούς και με Θεούς, δήθεν να επιλέξει το δρόμο της νομιμότητας και της Αρετής.
Αντ' αυτού επέλεξε το δρόμο της Κακίας, τον εύκολο δρόμο της ανομίας και της κατηφόρας των προκατόχων της.
Η κυρία Γραμματέα αφού ενημερώθηκε από τον προϊστάμενο της Γενικής Διεύθυνσης της Περιφέρειας, τον κύριο Μπαλτογιάννη, (ο οποίος ήδη κατηγορείται για ψευδή γνωμάτευση με σκοπό την παραπλάνηση του Δικαστηρίου), και τα...


εύρε όλα νομότυπα, από εκεί και πέρα κάθε ενημέρωση και συνάντηση είναι περιττή.
Δεν ξέρουμε γιατί μας κουβάλησε στην Αθήνα να ταλαιπωρούμεθα ταξιδεύοντες ολονυκτής με τα λεωφορεία και να ξοδευόμαστε. Να ικανοποιηθούμε άραγε για το γεγονός ότι μας έκανε δεκτούς ο κύριος Υφ/γός ;
Στην επιλογή της να συνεχίσει το έργο η κυβέρνηση, δεν έχει μόνο την συμπαράσταση των απελθόντων, οι οποίοι μόνον δια αυτής της οδού ξεπλένονται, έχει φυσικά και την συναίνεση στελεχών της όπως του κυρίου Νάστου του κυρίου Βούζα και του νεοεκλεγέντος βουλευτή κυρίου Οικονόμου ο οποίος στην Αθήνα κατά την συνάντησή μας με τον κύριο Υφ/ργό εκπροσώπησε επάξια τον κύριο Πανοζάχο.
Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να κάνουμε και προς τον Επιστημονικό φορέα το ΤΕΕ, του οποίου έχει την τιμή να προεδρεύει ο κύριος Ρεκατσίνας, στέλεχος του Κινήματος με βαρύτητα στις γνωματεύσεις του περί ΧΥΤΑ.
Οι αναβλύζουσες πηγές εντός του χώρου του ΧΥΤΑ, είναι προϊόν της Επιστημονικής των γνωμάτευσης.
Το τι έχει ακούσει ο κύριος Πανοζάχος από κάτι δημοκράτες του ΠΑΣΟΚ δεν λέγεται. Περισσότερα απ' ότι άκουσε η Χούντα από τους δημοκράτες που την διαδέχθηκαν.
Τι φασίστας, τι τραμπούκος, τι δεν τούσεραν του ανθρώπου για την έλλειψη ευαισθησίας προς τους φιλήσυχους πολίτες του Ελληνικού .
Τα περί δίκαιο έχουν οι κάτοικοι, και δεν θάπρεπε, και να φύγουν τα ΜΑΤ να μην τους τρομάζουν και ξέρετε να λίγο θα δουλέψει για τρία τέσσερα χρόνια, και δε συμμαζεύεται, να μας λείπει η συμπόνια τους .
Αν μη τι άλλο, τουλάχιστον ένα συγνώμη τους προς τον κύριο Πανοζάχο οφείλουν να το ζητήσουν.
Από την στιγμή που συμπαρατάχθηκαν στις φασιστικές του επιλογές όσον αφορά το θέμα ΧΥΤΑ οφείλουν ως δημόσια πρόσωπα να ζητήσουν δημοσίως συγνώμη και να αναγνωρίσουν την κατ' εκείνον ορθότητα των αποφάσεών του.



*Γράφει ο Γιάννης Χουλιάραςπου  είναι μέλος της Επιτροπής Αγώνα, κατά του ΧΥΤΑ

ΥΓ Αβόλευτος: Εμείς θα το λέμε συνέχεια. Για τις παράνομες χωματερές στην λίμνη Τριχωνίδα θα δικαστεί ποτέ κανένεας Δήμαρχος;



(από ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails