Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Ξέχασε το μωρό της στην οροφή του αυτοκινήτου!


Μια γυναίκα που κάπνιζε μαριχουάνα συνελήφθη το Σάββατο στο Φοίνιξ επειδή κατά λάθος οδήγησε το αυτοκίνητό της έχοντας ξεχάσει τον μόλις πέντε εβδομάδων γιό της δεμένο στο παιδικό του κάθισμα πάνω στην οροφή του αυτοκινήτου, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Το βρέφος έπεσε από το αυτοκίνητο στη μέση μιας διασταύρωσης και βρέθηκε άθικτο και δεμένο ακόμα στο κάθισμά του, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Φοίνιξ, Τζέιμς Χολμς.

Η 19χρονη μητέρα Καταλίνα Κλάουζερ κρατείται στη φυλακή κατηγορούμενη για κακοποίηση ανηλίκου και επίθεση, είπε ο ίδιος. Το βρέφος μεταφέρθηκε προληπτικά σε νοσοκομείο της περιοχή και τελεί υπό την προστασία των Υπηρεσιών Προστασίας Παιδιών.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι η Κλάουζερ και ο σύντροφός της κάπνιζαν χασίς σε ένα πάρκο και έφυγαν παίρνοντας μαζί τους το βρέφος για να αγοράσουν μπίρα, αργά το βράδυ της Παρασκευής.

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν το αυτοκίνητο και ο φίλος της συνελήφθη ως ύποπτος ότι οδηγούσε υπό την επήρεια επικίνδυνων ουσιών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η Κλάουζερ ήταν τόσο ταραγμένη με τη σύλληψη του συντρόφου της που πήγε στο σπίτι ενός φίλου της και κάπνισε ένα ή δύο τσιγάρα με χασίς, είπε ο Χολμς.

Τα μεσάνυχτα περίπου έφυγε, με το βρέφος να κοιμάται στο παιδικό κάθισμα το οποίο τοποθέτησε πάνω στην οροφή του αυτοκινήτου, σύμφωνα με τον ίδιο. Η Κλάουζερ κατάλαβε ότι το παιδί της έλειπε όταν πλέον έφθασε στο σπίτι της.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails