Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Παιδικό παιχνίδι εξοικείωσης με τη μασονία και τον σατανισμό

Σε αυτό το άρθρο θα επανέλθω και πάλι στην χώρα του ανατέλλοντος ηλίου, την Ιαπωνία και συγκεκριμένα με το διάσημο βιντεοπαιχνίδι της Nintendo "The Legend of Zelda", ο θρύλος της Zelda δηλαδή. Ξεκινώντας την παρουσίαση να αναφέρω πως το Zelda είναι δημιούργημα του Ιάπωνα γραφίστα Shigeru Miyamoto ο οποίος θεωρείτε ο μεγαλύτερος σχεδιαστής βιντεοπαιχνιδιών στον κόσμο. Έχει δημιουργήσει χαρακτήρες  όπως ο Super Mario.(φώτο παρακάτω). Το παιχνίδι γνωρίζει άνθιση και στο
Ελληνικό κοινό. 

 Το σενάριο της σειράς των παιχνιδιών περιστρέφεται γύρω από έναν...
εκλεκτό νέο ο οποίος ονομάζεται Link(σύνδεσμος) και έχει ως χρέος να υπερασπίζεται την πριγκίπισσα Zelda από τις δυνάμεις του κακού και γενικά(το σενάριο εναλλάσσεται ελαφρώς ανά παιχνίδι και το καθένα φέρει και έναν υπότιτλο ανάλογα με την υπόθεση της ιστορίας π.χ Ocarina of Time) την υπεράσπιση του καλού από τις δυνάμεις του σκότους. Ο κεντρικός κακός έχει σχεδόν πάντα ως στόχο να αποκτήσει  το Triforce, μια πυγή δύναμης που προσφέρθηκε στους ανθρώπους από τις τρεις θεές που  δημιούργησαν τον κόσμο και όποιος κατέχει όλη του τη δύναμη μπορεί να πραγματοποιήσει κάθε του επιθυμία(συνήθως το κατέχει η πριγκίπισσα για αυτό την απαγάγει για να της το πάρει).  Και εδώ ξεκινάνε τα πρώτα στοιχεία που συνδέουν το παιχνίδι με την σκοτεινή Μασονία και εισάγουν τον ανύποτο παίκτη στη φιλοσοφία της.(σχετικά με τη Μασονία εδώ http://www.pentapostagma.gr/2011/09/blog-post_503.html) Ας δούμε μια φώτο του Triforce

   Οι ομοιότητες με την πυραμίδα των Illuminati είναι εμφανέστατες. Μία πηγή δύναμης και δόξας για όποιον το αποκτήσει.

Παρακάτω βλέπουμε τη φωτογραφία ενός από τους χαρακτήρες(ανήκει σε μία ειδική ομάδα που υπερασπίζεται τη βασιλική οικογένεια) που φέρει στο μέτωπο τον παντεπόπτη οφθαλμό. Ο συγκεκριμένος χαρακτήρας μπορεί να προβλέπει το μέλλον μέσα από μια μαγική σφαίρα.  Επίσης τα αφτιά της μοιάζουν με κέρατα και παραπέμπουν έντονα στον Μπαφομέτ. (από το παιχνίδι Twilight princess)











Μετά βλέπουμε και πάλι έναν χαρακτήρα της ίδιας ομάδας(είναι η πριγκίπισσα Zelda μεταμφιεσμένη) να κάνει χρήση των δυνάμεων του Triforce. Παρατηρήστε πως καλύπτει το ένα της μάτι(χαρακτηριστική κίνηση των Μασόνων)  και το μάτι που φαίνεται αμυδρά στο στήθος της. (παιχνίδι Ocarina of Time)
Άλλος χαρακτήρας με ξεκάθαρη Μασονική εμφάνιση. Αποκαλύπτεται μόνο το ένα μάτι και το άλλο φέρει τον παντεπόπτη οφθαλμό.

Ο παντεπόπτης οφθαλμός στην κάπα της πριγκίπισσας.
Παρακάτω βλέπουμε τον ονομαζόμενο "Ναό του Χρόνου" , όπου ο κεντρικός χαρακτήρας πρέπει να περάσει μέσα από την είσοδο που στην κορυφή της έχει το σύμβολο του Trifoce προκειμένου να ταξιδέψει στο χρόνο. Παρατηρήστε τα ασπρόμαυρα τετραγωνάκια στο πάτωμα και την είσοδο. Ο παίκτης στην ουσία καλείτε  να συμμετέχει σε μια μύηση στον Τεκτονισμό. Κατά τον τρόπο που μυούνται οι Τέκτονες έτσι και ο παίκτης, ανύποπτος ξετυλίγει αυτή τη φρικτή τελετουργία. Μάλιστα, πριν να μπεις στο ναό πρέπει να περάσεις κάποιες δοκιμασίες(να μαζέψεις τρία πετράδια) προκειμένου να αποδείξεις την αξία σου)


Σημαντικό να αναφέρουμε πως μέσα στο ναό συναντάς έναν "σοφό" ο οποίος αυτοαποκαλείται ο σοφός του Φωτός. Αυτός ο σοφός ονομάζεται  Rauru (οι Μασόνοι και σχετικοί δοξάζουν και τον Ρα τον αιγυπτιακό θεό του φωτός, αιγυπτιακή δαιμονολατρία και τα συναφή).
Παρακάτω ο "σοφός" με το triforce στη ζώνη του

Στο παιχνίδι Zelda majoras mask ο ήρωας με μία μελωδία μετατρέπει τις ψυχές ανθρώπων σε μάσκες που έπειτα φοράει για να πάρει διάφορε δυνάμεις.

Το τελικό αφεντικό στο majoras mask, με ένα μάτι στην κορυφή και μία κερασφόρο μάσκα. 

Σε παλαιότερη έκδοση του παιχνιδιού Ocarina of time ο κεντρικός χαρακτήρας έφερε μία ασπίδα με την   Ισλαμική ημισέληνο( δεν ήταν φτιαγμένο με  photoshop η κάτι αντίστοιχο αλλά κυκλοφόρησε όντως έτσι)  . Αυτό συνέβη στην Ιαπωνική  έκδοση μόνο και έπειτα έσπευσαν να το αλλάξουν για την κυκλοφορία του παιχνιδιού στον υπόλοιπο κόσμο(ποιος ξέρει γιατί;). Φώτο παρακάτω

 Επίσης σε έναν ναό στο ίδιο παιχνίδι, μέσα στη μουσική ακούγονταν Ισλαμικοί ύμνοι, πράγμα που επίσης άλλαξαν μετέπειτα. Μπορείτε να ακούσετε το αυθεντικό με τους Ισλαμικούς ύμνους στο παρακάτω βίντεο.
Ακόμη συναντούμε και στοιχεία παγανισμού με χαρακτήρες όπως το δέντρο στην παρακάτω φώτο το οποίο παρουσιάζεται σαν θεότητα που δίνει ζωή σε ένα δάσος.(συν τις νεράιδες και άλλα που χρησιμοποιούνται κατά τα πρότυπα του παγανισμού). Δείτε για τον παγανισμό εδώ  http://www.pentapostagma.gr/2012/01/blog-post_5828.html
Ο κακός τύπος του παιχνιδιού χρησιμοποιεί το triforce...
για να εξελιχθεί σε ένα κερασφόρο κτήνος(σωστή ανατομία δαίμονα)




Προώθηση της ομοφυλοφιλίας. Δείτε τους δύο ψηλούς τύπους πίσω αριστερά και δεξιά στη φώτο παρακάτω(μάλιστα μέσα στο παιχνίδι οι θηλυπρεπείς κινήσεις τους είναι πολύ έκδηλες)

Στο παρακάτω βίντεο μία τελετή όπου  ο κακός προσπαθεί να αποσπάσει ένα κομμάτι από το triforce μέσα από την πριγκίπισσα(οι τελετές είναι συχνό φαινόμενο.)
 Ο φακός της αλήθειας. Ένα αντικείμενο με μορφή ματιού το οποίο επιτρέπει στον κάτοχο του να βλέπει κρυμμένα πράγματα...(βλέπε παντεπόπτης οφθαλμός) 
 

Στο τέλος του παιχνιδιού Ocarina of Time το χέρι του ήρωα σφραγίζεται με το Triforce(βλέπε χάραγμα) 
Ξεκάθαρη μασονική πυραμίδα στο φόντο  
 

Ένα από τα τέρατα του παιχνιδιού. Τελείως αρρωστημένο.(ακολουθούν και άλλα.)
 


 



Δαιμονικά χέρια που πέφτουν από τις οροφές και αρπάζουν τα θύματα τους.

 

Ένα από τα σημαντικά αντικείμενα με τον παντεπόπτη οφθαλμό. 
Zelda Boss Key 
Το παιχνίδι γενικά είναι γεμάτο από αντίστοιχα σύμβολα και αποκρυφιστικές καταστάσεις καθώς και από βίαια τέρατα και άλλα πολλά. Τυχαίο το ότι το προωθούν τόσο έντονα; 

thesecretrealtruth.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails