Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βρασμό ψυχής διώκεται ο νεαρός από την Παιανία


Για ανθρωποκτονία από πρόθεση που τελέστηκε σε βρασμό ψυχικής ορμής διώκεται ο νεαρός που σκότωσε το διαρρήκτη του σπιτιού του την Πέμπτη τα ξημερώματα στην Παιανία.

Η απόφαση του εισαγγελέα που εκδόθηκε μετά από τρεις ώρες μελέτης κινείται ανάμεσα στην πολύ βαριά κατηγορία της ανθρωποκτονία από πρόθεση και την πολύ ελαφριά όταν κανείς σκοτώνει ευρισκόμενος σε άμυνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες στάθμισε ως ελαφρυντικό την άμεση απειλή για τη ζωή της μητέρας του και το κλίμα ανασφάλειας που επικρατούσε στη γειτονιά.


Ο κατηγορούμενος κρατείται και θα παραπεμφθεί στον ανακριτή απ’ όπου αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του.

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων έσπευσαν για συμπαράσταση δεκάδες κάτοικοι της περιοχής που έγιναν οι ληστείες.

Υπενθυμίζεται ότι νεαρός 24 ετών πυροβόλησε τα ξημερώματα της Πέμπτης αλλοδαπό διαρρήκτη 43 ετών, ο οποίος μαζί με άλλα δύο άτομα είχε διαρρήξει νωρίτερα τρία σπίτια στην περιοχή.

Αστυνομικοί και κάτοικοι ερευνούσαν την περιοχή για να εντοπίσουν τους διαρρήκτες και όταν η αστυνομία κλήθηκε σε άλλο περιστατικό, ο νεαρός άνδρας που συνέχισε τις έρευνες, εντόπισε τον έναν διαρρήκτη και τον πυροβόλησε με καραμπίνα, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails