Τρίτη, 19 Ιουνίου 2012

72% ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΕΔΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ -ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ

Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 72 ΤΗΣ SHAMBALLAH.
Σε έναν υπόγειο κόσμο, υπάρχει ένα βασίλειο που λέγετε ότι κατοικούν υποχθόνιες δυνάμεις που επιβουλεύονται την ανθρωπότητα. Το βασίλειο αυτό κυβερνάται από τους 72 Άτλαντες , με τους 10 αντιπροσώπους τους επί την Γή, τους αθάνατους.
Ο Χριστός , την εποχή που περπάτησε στην Γή, θέλησε να μεταδώσει στον...
άνθρωπο τον λόγο για τον οποίο βρίσκετε στην ζωή, και για τι θα πρέπει να παλέψει. Είπε λοιπόν,
« Τι ωφελεί νά αποκτήσεις όλο το χρυσό της Γής αν είναι να χάσεις την ψυχή σου;»
Η ψυχή των ανθρώπων είναι η υπόθεση της διαμάχης ανάμεσα στον Θεό και τον Σατανά. Το καλό και το κακό. Η αιώνια μάχη του Θεού με τον Σατανά.

Ποιος είναι όμως αυτός ο Σατανάς; Στο εσωτερικό κάθε πλανήτη υπάρχει το πύρ από το φώς του Ήλιου του πλανητικού συστήματος από τον οποίο εξαρτάται. Το φώς αυτό είναι η ψυχή του πλανητικού οργανισμού. Της ψυχής του πλανήτη, του εσωτερικού αυτού φωτός έχουν δώσει την ονομασία Ήλιος του Μεσονυκτίου. Με το φώς αυτού του Ήλιου εμψυχώνονται όλοι οι οργανισμοί του πλανήτη. Στον άνθρωπο , όπως είπαμε έχουμε αυτούς που διαθέτουν το θείο πύρ , και αυτούς που έχουν ολίγο πύρ. Δηλαδή αυτούς που έχουν φώς – ψυχή από τον Θεό Ήλιο της Δικαιοσύνης, και αυτούς που έχουν μέρος αυτού του φωτός από τον Ήλιο του πλανητικού μας συστήματος, γιατί όλοι οι Ήλιοι αποτελούν μέρος του Πρώτου Φωτός. Από αυτό το φώς εξαρτάται η ζωή. Αν όπως αναφέραμε στην αρχή του βιβλίου ή επανάσταση του Σατανά κατά του Θεού ήταν ή αποκοπή ενός μέρους του Θεϊκού Σύμπαντος, και ή πτώση είναι ή από το αποκομμένο τμήμα δημιουργημένο νέο σύμπαν έξω από το αρχικό «Όλον», τότε αυτό πού θα πρέπει να χαρακτηρίζουμε σαν ιδέα του «Σκότους», δεν είναι άλλο από αυτό το αποκομμένο νέο σύμπαν. Μέσα σε αυτό υπάρχουν και τά δύο είδη ανθρώπων. Των έλλογων και των άλογων. Οι δεύτεροι τείνουν προς το ζώο, ενώ οι πρώτοι προς τον Θεό.
Παιδιά του Σατανά είναι οι εναπομείναντες και διασωθέντες Άτλαντες από την πρό 12000 χρόνων καταπόντιση της ηπείρου τους. Ζούν σε μια υπόγεια πολιτεία , ένα βασίλειο κάτω από την γή, στην οποία εικάζεται ότι ακόμα και σήμερα όχι μόνο κατοικείται , αλλά ότι ακόμα είναι ένα ισχυρότατο βασίλειο το οποίο λέγεται ότι ελέγχει τις κυβερνήσεις του πάνω κόσμου. Του κόσμου μας.
Αυτοί , όπως έχουμε κάνει και ποιο πάνω αναφορά, είχαν την γνώση και κατεύθυναν την ενέργεια της Γής, του εσωτερικού της φωτός, ούτως ώστε τους δινόταν η δυνατότητα μέσω της κατοχής αυτής της δύναμης να μιμούνται την φύση. Έτσι δημιούργησαν το πλαστό γένος , και γι αυτό τον Ατλάντα Προμηθέα ονομάζουν και Σατανά.
Σε αναφορές , μέσα από μύθους και θρησκευτικές δοξασίες, υπάρχει και η εξιστόρηση της πτώσεως του Εωσφόρου στην Γή. Λέγετε πώς σαν πύρινη δύναμη έπεσε από τον ουρανό και βυθίστηκε στα Τάρταρα όπου έμεινε για πάντα εγκλωβισμένος εκεί. Από το κέντρο της Γής αποπλανεί τις ανθρώπινες συνειδήσεις και αρπάζει τις ψυχές. Θα μπορούσαμε όμως να συνταιριάξουμε τον παραπάνω μύθο , με μια υπόθεση μέσα από την οποία προκύπτει το εξής . Όταν κάποτε οι Άτλαντες , με την γνώση και την χρήση του δημιουργικού φωτός, του Ελεύθερου Πεδίου Δημιουργίας, θέλησαν να γίνουν θεοί και να κάνουν τον δικό τους κόσμο {σαν την Εωσφορική ανταρσία} μέσω της μίξεως και μεταλλάξεως των ειδών των όντων, όταν δηλαδή έφτιαξαν το δικό τους ανθρώπινο κατασκεύασμα, ήρθαν σε ρήξη με τους ουράνιους επιστήμονες , εκ της οποίας προήρθε η δια παντός αποκοπή τους και πρόσβασή τους στο Θεϊκό πεδίο δημιουργίας. Αυτό προφανώς υπονοεί και ο μύθος με την αποκοπεί των γεννητικών οργάνων του Ουρανού από τον Κρόνο.
Έτσι , σε αυτό που έχουν τώρα πρόσβαση , είναι το μέρος του φωτός πού βρίσκετε στον υποχθόνιο χώρο , το οποίο χρησιμοποιούν και αποτελεί μια φοβερή δύναμη.
Στις παραδόσεις πολλών λαών ανά τον κόσμο, υπάρχουν συχνές αναφορές για υποχθόνιους ανθρώπους ή όντα . Στους Σουμεριακούς μύθους γίνετε λόγος για την κούφια Γή, την Κούρ όπως την ονομάζουν , όπου υπάρχει το βασίλειο του Νεργκάλ και της Ερεσχιγκάλ , στο οποίο ζούν οι άνθρωποι – σκορπιοί, οι άνθρωποι – ερπετά και άλλα παρόμοια όντα . Παρομοίως στην Ινδία, υπάρχει η διάδοση πώς σε δύο υπόγειες πολιτείες κάτω από τα Ιμαλάια , κατοικούν οι σαυράνθρωποι Νάγκας. Λένε ότι αυτοί είναι μια πολύ ανεπτυγμένη φυλή που διαθέτουν υψηλή τεχνολογία . Πολλές αναφορές γίνονται επίσης για
αυτούς , πώς επιδιώκουν να απαγάγουν και να ζευγαρώνουν με ανθρώπους του κόσμου μας με σκοπό την δυνατότητα μετάλλαξής του είδους τους ώστε να μπορούν να ζούν στην επιφάνεια και στο φώς. Το παράδοξο είναι ότι Νάγκας λέγετε στα εβραϊκά το φίδι, και τα υβριδικά όντα που προκύπτουν από την ένωση των Νάγκας με τους ανθρώπους τα ονομάζουν Δράκους.
Δράκους όμως ονομάζουν και οι Κινέζοι την υποχθόνια φυλή των Λουνγκ Γουάνγκ . Στην Ιαπωνία υπάρχουν οι υπόγειοι ερπετοειδή δαίμονες . Στην αρχαία Αίγυπτο έχουν τον Θεό τσακάλι , τον Ανούβις του κάτω κόσμου και τον ερπετοειδή δράκο Απόφις. Στην Αμερική, πολλές ινδιάνικες φυλές υποστηρίζουν ότι προήρθαν από το βασίλειο του κάτω κόσμου. Οι Απάτσι π.χ. πιστεύουν ότι βγήκαν από έναν υπόγειο λαβύρινθο , μέσα από διαδοχικά επίπεδα σπηλαίων που κατοικείται από ανθρωποειδή και δαίμονες. Οι Αζτέκοι επίσης αναφέρουν πώς ήταν απόγονοι των Ατλάντων που διασώθηκαν από τον καταποντισμό της ηπείρου των και που για εκατοντάδες χρόνια έζησαν στον υπόγειο κόσμο των σπηλαίων με τις επτά χρυσές πόλεις και μετά κατάφεραν να ξαναέρθουν στην επιφάνεια του πλανήτη. Παρομοίως και οι Μάγιας , όχι μόνο πίστευαν ότι προήρθαν από τους υπόγειους διασωθέντες άτλαντες, αλλά και ο θεός τους Ιτζάμνα είχε την μορφή σαύρας και δράκου.
Αλλά και στις σκανδιναβικές χώρες, όπως και σχεδόν σε όλη την Ευρώπη, υπάρχουν μύθοι που παραπέμπουν σε υποχθόνιες φυλές παράξενων όντων, όπως με νάνους και καλικάτζαρους , με δράκους και δαίμονες, με νεραϊδικά , που ζουν στον σκοτεινό κάτω κόσμο και έχουν τις εισόδους των για την επιφάνεια συνήθως σε λίμνες και ποτάμια. Τα όντα αυτά είτε φυλάνε θησαυρούς, είτε παρενοχλούν ανθρώπους, είναι πολλές οι αναφορές για βλάβες ή ακόμα και θανάτους που προκαλούν με την εμφάνισή τους στον κόσμο μας.
Στα μοναστήρια του Θιβέτ, πολλοί μοναχοί μιλάνε για τους Ζώντες Θεούς , και γνωρίζουν πολλά για αυτούς. Λένε ότι οι γνώσεις τους αυτές προέρχονται από κάποιες πήλινες πινακίδες 20000 ετών . Αυτές περιγράφουν ένα λαό που ζούσε σε μια μεγάλη χώρα στο μέσω του ωκεανού και ήταν αυτοί που έχτισαν και τις πυραμίδες .
Όταν η χώρα τους εξαφανίσθηκε κάτω από τα νερά ένας αρχηγός οδήγησε πολλούς από αυτούς ίσως τους εκλεκτούς , μέσα από τις στοές κάτω από την γή στην υπόγεια Agharta . Εκεί , στην πρωτεύουσα αυτής , την Shamballah, γνώρισαν τον βασιλιά του κόσμου. Στην Agharta λένε ότι ζούν οι ευλογημένοι και τον θεωρούν ότι είναι ο τόπος του παραδείσου. Σε αυτές τις πινακίδες του Θιβέτ, [το Θιβέτ ,η Θήβα της Ελλάδος που έκτισε ο Κάδμος, και η Θήβα της Αιγύπτου , υπονοούν μια εσωτερική κρυφή γνώση σύνδεσης}, υπάρχουν περιγραφές αυτού του λαού, που διέθετε ιπτάμενες μηχανές που σφύριζαν μέσα στα σύννεφα και που τώρα βρίσκονται στην Agharta.
Οι Ζώντες αυτοί Θεοί , αποτελούν ένα ιερατείο από 72 αθάνατους , η προέλευση των οποίων είναι απευθείας από το αίμα των Δέκα Βασιλέων της Ατλαντίδος. ΅Όταν ο Ποσειδώνας κατοίκησε στον χώρο που διαμόρφωσε σε χώρα, τήν τεχνική νήσο της οποίας έδωσε το όνομά του, την Ποσειδώνια , την μετονομαζόμενη αργότερα Ατλαντίδα, έλαβε σύζυγο του την θνητή Κλειτώ από την οποία απέκτησε δέκα υιούς. Αυτοί ήταν , ο Άτλας, ο Εύμηλος, ο Αμφήρης , ο Ευαίμων, ο Μνησεύς, ο Αυτόχθων, ο Ελάσιππος, ο Μήστωρ, ο Αζάης, και ο Διαπρεπής. Από αυτούς ξεκίνησε το γένος των Ατλάντων οι οποίοι είχαν μέσα στο κύτταρό τους και στοιχεία «Θεϊκά» τα οποία με το πέρασμα των γενεών εκφυλίσθηκαν με αποτέλεσμα την χρήση της γνώσης για δύναμη και εξουσία μόνο.
Οι δέκα βασιλείς, αποτελούν τις δέκα δυναστείες που ελέγχουν τον κόσμο μας , και που παίρνουν τις εντολές από το Λευκό Αδελφάτο των υποχθονίων. Η αθανασία των 72 έχει να κάνει με την σχετικότητα του χρόνου τους σε αντιπαράθεση με την δική μας. Στο Θιβέτ υπάρχει η πίστη ότι οι Θεοί που κατοικούν στο όρος Μερού της Κεντρικής Ασίας, είναι αθάνατοι γιατί μια μέρα τους αντιστοιχεί σε 100 δικά μας χρόνια. Ενώ των δέκα επιχθονίων έχει σχέση με το αίμα και την δια αυτού διαιώνισή τους.
.
28 ΣΥΝΕΧΕΙΑ
.
Αναζητώντας την φυλετική προέλευση αυτών των δέκα επιχθονίων πού ανέλαβαν τον ρόλο τών επί τήν γή εντολοδόχων των , η έρευνα μάς κατευθύνει στους Εβραίους.
Διατηρείται μια αρχαία ιστορία , σχετικά με τους εβραίους, των εκ των δέκα φυλών που αποτελούσαν το κράτος του Ισραήλ, και οι οποίοι εδιώχθησαν από τον Ασσύριο βασιλιά Ναβουχοδονόσορ , πού έχει σχέση με το τι τους συνέβη κατά την εξορία τους στην έρημο πέρα από την Βαβυλώνα. Κατά αρχήν οι Δώδεκα φυλές των εβραίων χωρίσθηκαν σε δύο βασίλεια, αυτό του Ισραήλ που αποτελείτο από τους Δέκα φυλές με δέκα ιεράρχες αρχηγούς όπως είπαμε , και αυτό του Ιούδα στο νότιο μέρος , που ήταν των δύο φυλών, του Ιούδα και του Βενιαμίν. Το Ισραήλ αποτέλεσε σημείο αναφοράς ως προς την διαφθορά του και την ανηθικότητα , λόγοι για τους οποίους ο Ναβουχοδονόσορ όταν κατέλαβε την περιοχή δεν έδιωξε τις δύο φυλές , δηλαδή δεν πείραξε το βασίλειο του Ιούδα, αλλά κυνήγησε μόνο αυτούς του Ισραήλ και τον λαό του. Αυτό από μόνο του θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι κάτι το ιδιαίτερο συνέβαινε με αυτούς και είχαν δημιουργήσει τέτοιο μίσος.
Εκεί, στον τόπο της εξορίας τους , λέγετε ότι, από μυστικά ανοίγματα- περάσματα στην γή, βγήκαν από τον υπόγειο κόσμο διαβολικά βδελύγματα τα οποία ήρθαν σε συμφωνία με τους αρχηγούς – ιερείς του λαού του Ισραήλ. Με την υπόσχεση ότι θα τους δώσουν δύναμη και κυριαρχία, και πώς θα γίνουν εξουσιαστές επί όλων των λαών στην Γή , ήρθαν σε συμφωνία, με αντίτιμο να γίνουν τυφλά τους όργανα, να υπακούουν στις εντολές τους , και να υπηρετούν πιστά τους στόχους τους. Αυτό η θρησκεία θα το μετέφραζε, πώς έγιναν υπηρέτες του Σατανά και έχασαν την ψυχή τους. Σε μεταφυσικό επίπεδο πάλι, θα μπορούσαμε να προσθέσουμε πώς, χάνοντας την θέλησή τους, άφησαν ένα κενό μέσα τους, σαν τα κούφια καλάμια, το οποίο κατέλαβαν οι οντότητες εκείνες του υπογήινου χώρου, που χρειαζόντουσαν σώματα τα οποία θα τους εξυπηρετούν τους σκοπούς τους.
Πέρα από το αν είναι θρύλος , αλήθεια ή ψέμα, το ότι υπάρχει μια τέτοια υπόθεση αφήνει υπονοούμενα για το τι μπορεί να σημαίνει περαιτέρω το θέμα. Κατά πρώτον το ότι εκεί στην εξορία τους ήρθαν σε επαφή με κάποιους υπογήινους μπορεί να έχει όντως να κάνει με κάποια φυλή που ζεί σε ένα υπόγειο βασίλειο με την οποία έκλεισαν συμφωνία ότι θα γίνουν τα υποχείριά τους στον πάνω κόσμο. Από την άλλη , η πιθανότητα να αποτελούν οι ίδιοι οι δέκα αρχηγοί τους , αντιπροσωπευτικά πρόσωπα, εντολοδόχοι , των Ατλάντων .
.
29η ΣΥΝΕΧΕΙΑ
.
Ο αριθμός Δέκα , όπως και ο αριθμός Δώδεκα , χαρακτηρίζουν όχι τυχαία , αλλά μαθηματική δυναμική η οποία χρησιμοποιείται για την οικοδόμηση πολιτικοοικονομικών συστημάτων και κοινωνιών.
Στους μυστικούς κύκλους, αναγνωρίζουν δώδεκα αστερισμού- εκπορεύσεις της δημιουργού ενέργειας , διαμέσου των οποίων λειτουργούν ηλεκτρομαγνητικές δυνάμεις . Οι δώδεκα αστερισμοί αποτελούν τον Ζωδιακό κύκλο ,και ‘όλοι μαζί δηλώνουν τον χρόνο – κίνηση της ζωής. Καταλαμβάνουν συμβολικά από 30 μοίρες ο καθένας σε έναν αστρολογικό χάρτη, που σημαίνει ότι χωρίζονται σε 3 δεκάδες που ονομάζονται Δεκανοί. Οι Δεκανοί στον κύκλο του χρόνου εκφράζουν τα δεκαήμερα των μηνών. Αυτοί, οι Δεκανοί είναι που λειτουργούν νομοτελειακά στο μορφικό χώρο, δηλαδή σαν νόμοι περιορισμού και ελέγχου. Έτσι, ενώ το Δώδεκα δηλώνει την ψυχική ελευθερία , το Δέκα δηλώνει την υλική δέσμευση και γι αυτό οι Δεκανοί χαρακτηρίζονται και ως δαίμονες. Ο Ηρακλής παίρνοντας την έννοια του Χρόνου, εκτελεί δώδεκα άθλους, που τον ελευθερώνουν από τα μορφικά δυναμικά πεδία δέσμευσης, προς τα Ηλύσια Πεδία. Η Λερναία Ύδρα που απεικονίζεται με δέκα κεφάλια, υπονοεί το πεδίο της ψυχικής δέσμευσης στον χώρο.
Ο Μωυσής έφερε τις Δέκα εντολές του Θεού του , από την ατλάντεια γνώση που πήρε στήν Αίγυπτο .
Και όπως αποκαλύπτει ο Αξιώτης, « Ο Πλάτωνας με το 12 ακολουθεί ουράνια πρότυπα, καταργώντας δε το 10 επιχειρεί μια μεγαλύτερη πνευματική άνοδο . Οι 10 εκπορεύσεις του Μεσόκοσμου του Σείριου μπορούν να θεωρηθούν πιο υλιστικές από τις 12 εκπορεύσεις του Απόλυτου Ένα… γιαυτό άλλωστε ο Σείριος αποτελεί έναν σταθμό μετάδοσης για την δημιουργική ενέργεια που απορρέει από το Απόλυτο Ένα.»
Οι τιμώμενοι θεοί ήταν 12 στο Ελληνικό πάνθεον οι οποίοι περιέτρεχαν γύρω από τον άνθρωπο , και ο Χριστός είχε 12 μαθητές που περιέβαλαν τον «Υιό του Ανθρώπου».
Ο αριθμός 10 δήλωνε τα γήινα , ενώ το 12 τα ουράνια. Γι αυτό ενώ ο χρόνος μετράτε σε 12 ηλιακούς μήνες , ο μήνας χωρίζετε σε τρία Σεληνιακά δεκαήμερα. Και γι αυτό οι εντολοδόχοι των ατλάντιων δυνάμεων είναι δέκα υποδηλώνοντας την θνητότητά τους, οι αρχαίοι υπογήϊνοι σοφοί είναι 72 {12 Χ 6 = 72} αθάνατοι.
Έτσι, με τον διαχωρισμό των δύο εκ των δώδεκα φυλών Ισραήλ , μένει η δεκάδα που αποτέλεσαν και το ομώνυμο κράτος, με τα αποτελέσματα τα οποία είχε. Γιατί « Ο Μωυσής έφερε την γνώση σε έναν αμύητο λαό… και οι εβραίοι τάχθηκαν στον νόμο του Σατανά {Απόλυτου Τρία} από τον 10ο π.Χ. αιώνα, παρά τις προειδοποιήσεις των προφητών των. …Άλλωστε η διάκριση μεταξύ Απόλυτου Δύο { Σείριου} και Απόλυτου Τρία {Γήινο επίπεδο} είναι λεπτή. Το Ισραήλ διάλεξε το Απόλυτο Τρία και την κοσμική παγκόσμια βασιλεία.»
.
ΨΥΧΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Στο ψυχικό επίπεδο τον λόγο έχουν οί συγκινήσεις. Η ευαισθητοποίηση του εσωτερικού μας κόσμου, μας δίδει την δυνατότητα της νοητικής σύλληψης της ουσίας όλων των δημιουργημάτων, ή οποία ξεπερνά τον περιορισμό των ορίων του κόσμου μας μέσα από τον οποίο οί μορφές εκφράζονται λεκτικά και νόμο - οριακά .
.
ΥΠΟΓΗΪΝΗ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ
ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Η ανθρωπότητα βιώνει κάθε στιγμή την απειλή μιας αρνητικής ενέργειας που εμποδίζει την εξέλιξη. Ο φόβος και η ανασφάλεια της πραγματικότητας μέσα από την οποία νοεί τον εαυτό του ο καθένας , έχει ως επίκεντρο την αποδυνάμωση και συγχρόνως τον έλεγχο της Θελήσεώς του. Μέσα από αυτήν την κατάσταση , είναι το εύκολο υποψήφιο θύμα για την αρπαγή της Ψυχής του από την υπογήϊνη σκοτεινή δύναμη.
.
.
Μετά το 9000 π.Χ., οι ειδικοί ερευνητές υπολόγισαν ότι πάνω στην Γή ο πληθυσμός είχε μειωθεί δραματικά ενώ μετά από 3000 χρόνια υπερπενταπλασιάσθηκε. Μας δίνεται το δικαίωμα να υποθέσουμε ότι τα γεγονότα του κατακλυσμού του 9000 π.Χ. θα πρέπει να είχαν αποβεί μοιραία για την ανθρωπότητα που η παρουσία της υπολογίζετε πάνω στον πλανήτη εκατομμυρίων ετών . Όχι μάλλον τόσο από την πλημμυρά , αλλά και από κάποια ηλιακά και κοσμικά φαινόμενα.
Ο Πλάτωνας το λέει καθαρά, λίγοι άνθρωποι σώθηκαν και αυτοί ήταν ορεσίβιοι και αγράμματοι. Αν όμως δεχθούμε την υπόθεση του τεράστιου πολιτισμού που επικρατούσε , με τις γνώσεις και τις δυνατότητες παρατήρησης ουράνιων φαινομένων που θα είχαν , ίσως εξάγουμε το συμπέρασμα πώς είτε τα γεγονότα προέρχονται από πλανητική συμφορά από έναν αστεροειδή που συντάραξε την Γή, είτε από χρήση εκ μέρος των Ατλάντων δυνάμεων κοσμικής ενέργειας , έφερε μια ξαφνική εκκαθάριση μεγάλου μέρους του πληθυσμού του πλανήτη. Από την άλλη όμως πλευρά, η μυθολογία μας, λέει πώς ο Δίας εκκίνησε τον μαζικό αφανισμό μιάς ανθρωπότητας βιολογικά μεταλλαγμένων με τους οποίους δεν είχε καμμιά σχέση ο αληθινός άνθρωπος , ο εκ του Θείου σπέρματος προερχόμενος. Ο Δίας , δέν νοιώθει κανένα οίκτο ούτε και όταν ο Προμηθέας λέει κλαψουρίζοντας,
«…Ευθύς μόλις εκάθησε στον πατρικό τον θρόνο {ο Δίας} αμέσως στους θεούς μοιράζει δώρα…μα για τους δύσμοιρους ανθρώπους σκέψη δεν έκαμε καμμιά , αλλ΄ ήθελε αφού τους αφανίσει όλους , καινούργιο να δημιουργήσει γένος» ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΔΕΣΜΩΤΗΣ 228-556 . Άλλωστε , αν παρατηρήσουμε καλλίτερα τις διηγήσεις των μύθων, αλλά και μέσα από τά έργα των αρχαίων συγγραφέων, θα ανακαλύψουμε πώς παλαιές γνώσεις διασώζονται ή περνούν σκοπίμως , για να μην χαθεί ή μνήμη των γεγονότων , αλλά και για να μείνουν οι πληροφορίες για τά τότε γεγονότα. Ο Προμηθέας δηλαδή, για αυτούς πού στεναχωριέται για τον αφανισμό τους από τον Δία , ήταν ένα μεταλλαγμένο είδος ζώου , παρέμβαση πιθανών πάνω σε πιθήκους από τον ίδιο, πού τους νοιώθει και σαν παιδιά του ,
«…εγώ όμως τόλμησα και με το να πηγαίνουνε στον Άδη γλίτωσα τους θνητούς να μην ξολοθρευτούνε …ενώ πρίν ήτανε βρέφη στο μυαλό συνετούς τους έκανα και των ενστίκτων τους κυρίαρχους …Αυτοί παλιότερα , κυττάζοντας άδικα κύτταζαν κι αφουγκραζόμενοι δεν άκουγαν …κι’ ούτε σε…σπίτια πήγαιναν … μα σαν τα φτερομύρμηγκα στων σπηλαίων τα ανήλια βάθη καταχωμένοι ζούσαν…μέχρι που βέβαια εγώ τους έδειξα των άστρων τις ανατολές και τις κρυμμένες δύσεις…Από τον Προμηθέα οι θνητοί τις τέχνες έχουν όλες»
Κάποιο μέρος από τους διασωθέντες όμως, μαζί με την ατλάντια τεχνολογία που διαχειρίζονταν, προφανώς κατέφυγαν κάτω από την γή και παρέμειναν εκεί για αιώνες. Σήμερα, όπως και παλαιότερες αναφορές που γίνονται , οι εμφανίσεις περίεργων ιπτάμενων οχημάτων μπορεί κάλλιστα να προέρχονται από υπόγειες βάσεις και να είναι μια τεχνολογία της πάλαι ποτέ εποχής.
Πιθανών λοιπόν και να προέρχονται από εκεί, από τον υπόγειο αυτόν κόσμο τα άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα οχήματα. Γιατί και ο καθένας άλλωστε δεν θα αναρωτιόταν , γιατί υπάρχει τέτοια μυστικότητα σε αυτά τα σκάφη και εμφανίζονται σε λίγους και συνήθως νύκτα; Αν είναι από τον έξωγαλαξιακο μας χώρο, έκαναν τόσες χιλιάδες χιλιόμετρα για να παίζουν μαζί μας ;
Αν είναι από έναν μακρινό γαλαξία και έχουν αναπτύξει τέτοια τεχνολογία θα πρέπει λογικά να έχουν και έναν υψηλού επιπέδου πολιτισμό , άρα εδώ θα ανέπτυσσαν σχέση συνεργασίας και επαφής και όχι όπως θέλουν να υπονοούν οι εξουσιαστές των μέσων ενημέρωσης , και να αφήνουν να δέχεται η κατευθυνόμενη μάζα, ότι δηλαδή εμείς είμαστε ακόμα σε χαμηλό επίπεδο και απροετοίμαστοι για να τους δεχθούμε. Γιατί, πέρα όλων των άλλων, θεωρείται λογικό, τα εξωγαλαξιακά ταξίδια να έχουν πάνω από όλα την ανάγκη επαφής με την ζωή άλλων πλανητικών συστημάτων. Σκεφτείτε πώς είναι κατά βάθος αβάστακτη η σκέψη, πώς μπορεί να υπάρχει η πιθανότητα να μην υπάρχει πουθενά αλλού ζωή πέρα από τον δικό μας πλανήτη. Αλλά αν είχαμε την δυνατότητα να ανακαλύψουμε κάπου ζωή, το πιο σημαντικό θα ήταν να επικοινωνήσουμε μαζί τους. Πώς λοιπόν θα θέλαμε εμείς να μην υπάρξει μια τέτοια επικοινωνία από κάποιους που έρχονται σε μας; Το πιθανότερο είναι να είναι όντως γνώστες του τι συνέβη στον πλανήτη αυτόν , και γνωρίζουν πώς έχουν γίνει στο παρελθόν μεταλλάξεις όντων με αποτέλεσμα τα ανθρωποειδή .
Πώς ανάμεσα σε λίγους ουράνιους ανθρώπους , τους προερχόμενους εκ του ουράνιου σπέρματος, έχουν πολλαπλασιασθεί σε βαθμό κακουργήματος οι ονάνθρωποι. Άλλωστε, οι κάτοικοι των εξελιγμένων πλανητικών πολιτισμών πού θα έχουν καταφέρει να ξεφύγουν από την ατμόσφυρα του πλανήτη τους, πόσο μάλλον του ηλιακού τους συστήματος, όχι βέβαια με την γνωστή σε μας ενέργεια, θα έχουν λάβει τά μηνύματα τους , πρώτα μέσω της συμπαντικής συνείδησης, αλλά και μέσω των Οργονοστοιχείων του χώρου , ή μορφογενετικών πεδίων, πού μεταδίδεται κραδασμικά η κάθε αλήθεια, η κάθε επιρροή, και το κάθε τι που μπορεί να έχει πρόσβαση κανείς και από το πιο μακρινό σημείο του Σύμπαντος. Όπως η σκέψη. Οι έχοντες νοητική επαφή με τον Συμπαντικό χώρο, οπουδήποτε, θα έχουν λάβει τα μηνύματα . Θα έχουν γνώση για τον πλανήτη μας
Όσο για την θεωρία περί των κακών εξωγήινων, που κρύβονται και κάνουν τις παιδαριώδης κινήσεις της επιλεκτικής εμφάνισης μόνο σε κάποιους , που στις περισσότερες περιπτώσεις δεν γίνονται και πιστευτοί από τους πολλούς, θεωρώ ότι δεν αξίζει να το συζητάμε. Θα έπρεπε ίσως να είμαστε πιο καχύποπτοι , για το πότε άρχισε ο σάλος γύρο από τα εξωγήινης προέλευσης ιπτάμενα αντικείμενα, μήπως από τότε που κάποια νέα τεχνολογία μπήκε σε λειτουργία; Και ακόμα, μήπως κάποιους συμφέρει να έχουμε στραμμένη την προσοχή μας προς τα πάνω και όχι κάπου αλλού; Όπως , το τι γίνεται κάτω από τα πόδια μας;
Η τεχνολογία και τα συναφή της , είναι πολύ πιθανών, κατά την θεωρεία της κούφιας γής, να είναι υπογήϊνα κατασκευάσματα των αρχαίων Τιτάνων και Ατλάντων και που μάλιστα σε συνεργασία με τα εκάστοτε υποχείριά τους , τους εδώ εξουσιαστές , ετοιμάζουν το έδαφος για την νέα εποχή με τον ερχομό μιας επερχόμενης νέας φυλής.
Λέγετε ακόμα, ότι κάτω από το Θιβέτ υπάρχουν πολλές στοές που συνδέονται με ένα παγκόσμιο δίκτυο και ότι σε πολλά μέρη του κόσμου υπάρχουνε κρύπτες με τα μυστικά των αιώνων. Ακούγεται ότι κάτω από τον ναό του Σολομώντα υπήρχε μια τέτοια υπόγεια κρύπτη με στοά που συνδεόταν με άλλες, και για τον λόγο τής οποίας έγινε η εκστρατεία των σταυροφόρων ιπποτών, που εκτός των άλλων υπήρχαν και τεράστιες ποσότητες χρυσού. Στο όνομα του Αλαντίν, κρυπτογραφείται ένας Άτλαντας με τεράστιες ποσότητες χρυσού. Και ότι το μαγικό του λυχνάρι είναι μια τεχνολογία με την χρήση της οποίας έχει τηλεπαφική πρόσβαση .
30η ΣΥΝΕΧΕΙΑ
.
.
Όλες δε οι πυραμίδες του κόσμου συνδέονται με στοές μεταξύ τους μέσω ενός δαιδαλώδες υπόγειου κόσμου. Ένα μεγάλο άνοιγμα που οδηγεί εκεί κάτω , βρίσκετε στην Βραζιλία. Εκεί λένε ότι οι Ίνκας κατασκεύασαν κρυφές
πόρτες από πελεκημένες ογκώδεις πέτρες που κρύβουν τα ανοίγματα για τις στοές που οδηγούν μέσα από περίπλοκους λαβύρινθους στην υπόγεια πολιτεία των επιζώντων Ατλάντων.
Μήπως ήταν η Agharta των ζώντων θεών που έψαχνε ο Χίτλερ με το όνομα Θούλη {ή θόλος, που θα παρέπεμπε στην κούφια γή}, και από όπου πήρε και τεχνολογία που έχει σχέση ακόμα και με ιπτάμενους δίσκους; Προς βοήθεια της ανευρέσεώς της λένε ότι είχαν έρθει από υπόγειες διαδρομές 100 μοναχοί από το Θιβέτ στην Γερμανία. Πολλές είναι και οι διαδόσεις ότι ο Χίτλερ δεν πέθανε , αλλά διέφυγε κάτω από την γή προς την υπόγεια εκείνη ατλάντια πολιτεία. . Άλλωστε έχει ειπωθεί πώς από το μυστικό συμβούλιο αποκρυφιστών που είχε οργανώσει ο Χίτλερ με την επωνυμία «Τάγμα της Θούλης» και «Ομάδα Βρίλ», πήρε την πληροφορία πως κάτω από τους απέραντους πάγους της Ανταρκτικής υπάρχουν εύφορες πεδιάδες με θερμές πηγές. Όταν λένε «κάτω» προφανώς εννοείται το πέρασμα στον κάτω κόσμο όπου όχι μόνο κατοικείται, αλλά υπονοείται και η ύπαρξη ενός εσωτερικού ήλιου, ή «Ήλιου του Μεσονυκτίου».
Τις εύφορες αυτές περιοχές επισκέφθηκε σώμα αποτελούμενο από άνδρες και γυναίκες της μυστικής οργάνωσης των Ναζί με οχήματα πολλαπλής κίνησης . Τα οχήματα, και μεγάλο μέρος εξελιγμένης τεχνολογία για την εποχή, λέγεται πώς ίσως να προέρχεται από την επαφή με κάποιον κρυφό ιερατείο κατοίκων του υπόγειου κόσμου Αφορά μια τεχνολογία την οποία διαθέτουν σήμερα στα εργαστήρια της Αρέα 21 . Με την χρήση της δύναμης «Βρίλ», της Οφιούχου ενέργειας εκείνης που θα μπορούσαμε να υποψιασθούμε ότι αποτελεί τον εσωτερικό εκείνον ήλιο, και που πιθανών να είναι το «μέρος του Πυρός» που εγκλωβίστηκε στο κέντρο της Γής με την επωνυμία Εωσφόρος, οι ικανότητες των εσωγήϊνων κατοίκων είναι μαγικές. Με την χρήση της μπορούν να ελέγχουν καταστροφικά το ανθρώπινο δυναμικό. Είναι μέρος από την ίδια δύναμη στην οποία μπορούμε και εμείς να έχουμε πρόσβαση , με την διαφορά, ότι η δική μας είναι Ουράνια, απευθείας από τον Συμπαντικό χώρο, και η οποία υπάγετε στον νόμο της Αγνότητας, του Αγαθού, και της καθαρής καρδιάς για να λειτουργήσει. Σε διαφορετική περίπτωση , η αρνητική σκέψη και η εγωιστική επιθυμία , κατεβαίνει στο χαμηλό υπογήϊνο χώρο όπου διεγείρετε η Οφιούχος δύναμη , πού όταν ανεβαίνει στην επιφάνεια διεγερμένη , έχει μόνο καταστροφικά αποτελέσματα για τον επικαλούμενο. Μέσω λοιπόν του αναλόγως του πόσο , σε όλο και πιο υλικών και εγωιστικών επιθυμιών ερεθίζεται ο ανθρώπινος νούς , κατ’ εντολή των ατλάντων υπογήϊνων , και υλοποίησης τών σχεδίων των μέσω των εντολοδόχων των επί την Γή , οι οποίοι κατευθύνουν την ανθρώπινη προσοχή προς τα υλικά, και δή τα χρήματα με τα οποία θα τα αποκτήσουν, καθώς και τις απολαύσεις των αισθήσεων, εξασθενούν την αντίσταση της προσωπικής θέλησης, γίνονται άβουλοι και έρμαια, ούτως ώστε αποδυναμώνουν το ενεργειακό τους ψυχισμό τον όποιον έλκουν και ζωογονούν με αυτόν την δική τους πηγή δύναμης, τον Εωσφόρο, του όποιου την ενέργεια κάνουν χρήση. Με αυτόν τον τρόπο χάνει κανείς την ψυχή του.
Λέγετε πώς όταν έρθει ο κατάλληλος καιρός θα κάνει την εμφάνισή του ο βασιλιάς του κόσμου , όπως τον αποκαλούνε ειδικά στο Θιβέτ , και ο οποίος θα έρθει από το μυστικό υπόγειο βασίλειο του . Για να κάνει όμως την εμφάνισή του εδώ πάνω, χρειάζεται μεγάλο δυναμικό ενέργειας εκ της πηγής από την οποία αντλεί τα στοιχεία. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει γίνει φόρτιση από την ανθρωπότητα που το μεγαλύτερο μέρος της θα έχει πέσει στην απομάκρυνση από την πίστη στον Θεό. Κάτι που βλέπουμε να συμβαίνει όλο και πιο έντονα τα τελευταία χρόνια. Μέσω της πίστεως στην δύναμη του χρήματος ο άνθρωπος χάνει την αντίστασή του και την ψυχή του. Μετά από αυτήν την κατάσταση , θα γίνουν μαζικές εκκαθαρίσεις λαών, ούτως ώστε να έρθει η εμφάνιση του Αβαδών , όπως λένε και οι γραφές. Με την εμφάνισή του , αυτού και των ορδών του, θα επιδιώξουν την επαναλειτουργία και επανενεργοποίηση της Στύγας, μέσα από την οποία θα έχουν την πρόσβαση να ανέλθουν στον ουρανό.
Το όνομά του βασιλιά του κάτω κόσμου , αν και δεν μας ενδιαφέρει, πολλοί έχουν πεί πώς είναι αυτό του Μετρέγια, Αλλά έχουν ακουστεί και άλλα που πιθανών να σημαίνουν κάτι πιο γενικό όπως, Γκέζαρ Χάν , βασιλιάς Κάλκι, και Τσάκραβαρτίν , που προέρχονται από Θιβετιανούς και Ινδούς.
Ο βασιλιάς του κόσμου που ζεί στην Shamballah, λένε πώς παίρνει εντολές από το Συμβούλιο του Σύμπαντος, που τού παραδίδονται όταν η Συνέλευση βρίσκεται σε εναρμόνιση με τις ανθρώπινες σκέψεις . Έτσι καθοδηγούνται οι σκέψεις των κυβερνώντων στην επιφάνεια του πλανήτη , των βασιλιάδων και των ηγετών των χωρών που υπακούουν πειθήνια σε κάθε απόφαση που θα τους αναγγελθεί , όσο να αφορά τις κινήσεις τους για τα σχέδια και τους προγραμματισμούς τους.
Όμως , και ο Ησίοδος άφησε κάποιο μήνυμα για Ζώντες Θεούς, για τους αθάνατους του Δία.
« Όταν στους θνητούς ανάμεσα βρίσκονται θεοί αθάνατοι …Γιατί όντως υπάρχουν μυριάδες τρεις αθάνατοι φύλακες απ΄ τον Δία …που παρακολουθούνε τις δίκες αχνοσκέπαστοι, και τις κακές τις πράξεις .» Αυτούς , πολλοί συγγραφείς αποκάλεσαν Αργοναύτες, ή «Έψιλον»
Η ΑΠΕΙΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ
.
Πυρηνικοί πόλεμοι και υπερτεχνολογία είναι μια αρχαία αλήθεια που συγκαλύφθηκε μέσα από μύθους . Κάποιοι το γνωρίζουν αυτό, κάποιοι που ήρθαν σε επαφή με αυτούς που συνεχίζουν μέσα από τον κόσμο τους να καταστρέφουν τον δικό μας κόσμο.
.
Οι Τιτάνες, πρίν καταλήξουν για δεύτερη φορά στα Τάρταρα όπου τους είχε ρίξει πρώτα ο Ουρανός και τους ελευθέρωσε ο Κρόνος όταν πήρε την βασιλεία, στάθηκαν στο πλευρό του στον πόλεμο που έκανε ενάντια στον Δία και τους Ολύμπιους θεούς . Αυτός ο παμπάλαιος πόλεμος έχει αφήσει τα σημάδια μιας υψηλής τεχνολογικής γνώσης που μόνο σήμερα έχουμε την δυνατότητα να αποκωδικοποιήσουμε στην προηγμένη δική μας τεχνολογική εποχή . Μαθαίνουμε πώς ο Δίας είχε στην διάθεσή του τα τρομερά υπερόπλα που του παρείχαν οι Κύκλωπες, την Βροντή , την Αστραπή , και τον Κεραυνό με τα οποία έδινε την μάχη από αέρος. . Στον αδελφό του τον Ποσειδώνα έδωσαν την Τρίαινα , όπλο με το οποίο δημιουργούσε τρικυμία και αναταραχή στο υγρό στοιχείο και έλεγχε τα πράγματα δια θαλάσσης. Στον Πλούτωνα έδωσαν την Κυνέα. Αυτό το φοβερό όπλο του έδινε την δυνατότητα να γίνεται αόρατος και έτσι έλεγχε τις δυνάμεις που πολεμούσαν υπογείως.
Ο Ησίοδος , με τα πιο κάτω γραπτά του μας παρουσιάζει το τι έγινε την εποχή που οι Τιτάνες Άτλαντες καταπολεμήθηκαν από τις Ουράνιες δυνάμεις και αφού έκλεισε για πάντα η Στύγα , εγκλωβίστηκαν στα Τάρταρα μαζί με τό «ενεργειακό πύρ» , τον Εωσφόρο.
«Βούιζε φοβερά ο απέραντος γύρω πόντος και βόγγηξε βαριά η γη και σείστηκε στενάζοντας ο αχανής ο ουρανός, κλονίστηκε πάνω στα ριζιμιά του ο πανύψηλος ο Όλυμπος απ την ορμή των αθανάτων και βαρύς σεισμός έφθασε ως τον γεράνιο Τάρταρο από τον κρότο των ποδιών , τον ανείπωτο πάταγο που έκαναν οι τρομερές ριξιές καθώς πηγαινοέρχονταν οι μύριοι που σφυρίζαν ….Από τον ουρανό και από τον Όλυμπο ερχόταν και έριχνε ακατάπαυτα πολλές μαζί αστραπές και οι πυκνοί κεραυνοί με βροντές και εκλάμψεις πετούσαν από το στιβαρό του χέρι .Και γύρω η ζωοδότρα γή καιγόταν με τριγμούς και τα απέραντα δάση βογγούσαν ζωσμένα από φωτιά .Κόχλαζε η γή ολάκερη …και καυτή λαύρα έζωνε τους χθόνιους Τιτάνες κι η τεράστια φλόγα ανέβαινε ως τις θείες νεφέλες .Όση και αν είχαν δύναμη τους θάμπωνε εκτυφλωτικά η λάμψη του κεραυνού , της αστραπής Καυτή πνοή αγκάλιαζε το χάος. Η θέα για τα μάτια , ο θόρυβος για τα αυτιά έμοιαζαν όπως θα ήταν να χτυπηθούν η γή και ο απάνω ουρανός .»
Και στις ινδικές γραφές έχουν μείνει οι αναμνήσεις εκείνου του μεγάλου κακού , εκείνου του πύρινου στοιχείου που σαν φίδι καταχωνιάστηκε στα έγκατα της Γής. «…ένα μοναδικό βλήμα ήταν φορτισμένο με την δύναμη του Σύμπαντος ολόκληρη ..στήλη πυρός και καπνού ..λαμπερή σαν δέκα χιλιάδες ήλιους ..άγνωστο όπλο ήταν ,σιδερένιο αστροπελέκι…άστραψε τόσο που μετέτρεψε σε στάχτη τις φυλές των Βρίσνις και των Αντάκας…κάηκαν τόσο τα κουφάρια , να τους γνωρίσεις δεν μπορούσες , έπεσαν νύχια και μαλλιά, έπεσαν κάτω τα νοικοκυριά χωρίς να φαίνεται αιτία, και άσπρισαν όλα τα πουλιά
…μολύνθηκαν όλες οι τροφές ..για να γλιτώσουν οι στρατιώτες έπεφταν μέσα σε ρυάκια να πλυθούν αυτοί και ο εξοπλισμός τους»
Υπόγειες στοές με χιλιάδες διακλαδώσεις συνθέτουν τον κάτω κόσμου που βρίσκετε παντού κάτω από τα πόδια μας. Εκατοντάδες χιλιόμετρα δρόμων και διαδρόμων συνθέτουν τον υποχθόνιο χώρο.
Το 1951 , ο αρχαιολόγος Ρενέ Γκώ , όταν πήρε στα χέρια του ένα μικρό μέρος από τα χρυσά φύλλα που βρέθηκαν το 1927 στο Ιράκ , στις ανασκαφές της περιοχής όπου ήταν η πόλη Ούρ , με έκπληξη είδε επάνω τους πώς να πάει κανείς στην Άνω Αίγυπτο όπου εκεί βρίσκεται σε υπόγεια πόλη ο ομαδικός τάφος των τελευταίων 30 Ατλάντων βασιλιάδων και ακόμα ότι ήρθαν από ένα άστρο πριν από το 15.000 π.Χ.
Μάλιστα, στήν περιοχή αυτή, στήν Σουμερία, το 1960 βρέθηκαν σε πήλινες πινακίδες χαραγμένα τα ιστορικά γεγονότα τα οποία ήταν η αφορμή για το τέλος μιάς μυστηριώδους κάστας βασιλέων – θεών πού έδρασαν εκεί, τους Ανουνάκι. « Η Ούρ καταστράφηκε, πικρός είναι ο θρήνος σας. …τα σώματα λιώνουν σαν το λίπός στον ήλιο…οι θεοί μας εγκατέλειψαν» Αφορμή για αυτή την καταστροφή, για το περίεργο τέλος τους , λένε ότι ήταν το γεγονός της ρήξης του Ανού {εννοεί τον Ουρανό, ότι είχαν την ουράνια επαφή} και την κατάληψη του θρόνου από τον Ενλίλ. Μεταξύ του Ενλίλ και του αδελφού του Ένκι δημιουργήθηκαν γεγονότα πού έφεραν και το τέλος τους . Έτσι εγκατέλειψαν την Σουμερία οι θεοί. Όμως, σύμφωνα με τον συγγραφέα Λόρεν Γκάρντερ , όλα αυτά συνέβησαν όταν πλέον έχασαν την επαφή τους οι θεοί με την «Φωτιά των Άστρων», όπως την ονομάζει. Η ιστορία αυτή έχει την προέλευσή της προφανώς, από το γνωστό Ελληνικό πάνθεων, όπου τον Ουρανό {Ανού, εξ’ ού καί Ανουνάκι} έριξε ο Κρόνος {Ενλίλ} και ερχόμενος μετά σε μάχη με τον Δία {Ένκι} έχασε την εξουσία του και βρέθηκε στα Τάρταρα. Από εκεί , με τους Τιτάνες , δεν έπαψε ποτέ να επιβουλεύεται τους «θεούς» συγγενείς του , μέσω της χρήσεως της ενεργειακής πύλης πού έφερνε τό ουράνιο πύρ, της Στύγας. Μετά τα γεγονότα με τους Άτλαντες , η πύλη αυτή πού έφερνε την »φωτιά των άστρων» έκλεισε . Μέρος από το ουράνιο πύρ όπως είπαμε εγκλωβίσθηκε στα έγκατα της γής παίρνοντας την επωνυμία Εωσφόρος, και του οποίου την ενέργεια συντηρούν και διατηρούν τώρα , μόνο μέσω της ψυχικής πού λαμβάνουν από την ανθρωπότητα.
Κάτω από την πυραμίδα ένας υπόγειος δρόμος οδηγεί όπως λένε στα πόδια της Σφίγγας όπου υπάρχουν μεγάλα δωμάτια με όλα τα αρχεία της γνώσεως του κόσμου.
Μια υπόγεια πολιτεία επισκέφθηκε και ο Χριστιανός Ροζενκρόϋτς , στην περιοχή Φέζ της Αιγύπτου. Πρόκειται για τον ιδρυτή των Ροδόσταυρων , ο οποίος ξεκινώντας από την Γερμανία, και αφού πέρασε από την Αυστρία και Ιταλία όπου έκανε τις κατάλληλες συναντήσεις στις εκάστοτε στοές , οδηγήθηκε και στην Φέζ όπου «έγινε δεκτός από τους αδελφούς της Αιγυπτιακής Στοάς της «Λευκής Αδελφότητας».
Η «Μεγάλη Λευκή Αδελφότητα»,πού διατηρεί τις αρχαίες γνώσεις του Θόθ, {ο θεός Ατόν του Ακενατόν του οποίου την θρησκεία διατήρησε και διέδωσε ό Μωυσής στον λαό του με το όνομα Ιεχωβα}, και στον οποίο ήταν αφιερωμένη η Μεγάλη Πυραμίδα πού ονόμαζαν «Άδυτο του Θόθ», λέγετε πώς πρωτοδημιουργήθηκε από τον Φαραώ Τούθμωση τον Γ΄, στο Καρνάκ. Αυτοί λοιπόν τον κατέβασαν από μυστική είσοδο σε μια υπόγεια πολιτεία. Εκεί συνάντησε τους «Αρχαίους» ή «Στοιχειώδεις κατοίκους», όπως τους αποκαλούν τους Άτλαντες δηλαδή, που τον περιήγησαν σε αυτή , του μίλησαν για τις γνώσεις του παρελθόντος κόσμου αλλά και για πράγματα που μέλλουν να γίνουν.
Μετά τον έφεραν μπροστά σε δύο στήλες που αποτελούντο από ένα κράμα μετάλλων που δεν είναι γνωστό στο κόσμο μας, πάνω στις οποίες ήταν γραμμένες σε άγνωστη γραφή η ιστορία του κόσμου. Η άγνωστη γραφή είναι τα ιδεογράμματα, ή και ιερογλυφική ονομαζόμενη, πού την συναντάμε βασικά σε όσες περιοχές είχαν την μεγαλύτερη δράση τους οι υπογήϊνοι Άτλαντες. Στην Αίγυπτο, στην Κρήτη, με την Γραμμική Α΄ και Β΄, στην Σουμερία, και σε άλλες εκεί περιοχές, όπως και στην Κίνα.
Η Blavatsky , η γνωστή μέντιουμ του περασμένου αιώνα που ίδρυσε την Θεοσοφία, ταξίδεψε και αυτή από την Ασία έως το Περού και την Βραζιλία . Τα ταξίδια της περιελάμβαναν πάντα, στους τόπους αυτούς , υπόγειες καταβάσεις από μυστικά ανοίγματα, προς το εσωτερικό της γής και συναντήσεις της με τα «μεγάλα πνεύματα του Σύμπαντος» πού την καθοδηγούσαν . Στο Περού λέγεται πώς υπάρχει στην περιοχή Cuzco μια πελώρια υπόγεια δίοδο που προχωράει ένα τούνελ 1400 χιλιομέτρων κάτω από την Βολιβία και που οδηγεί σε μια καταχθόνια πολιτεία την οποία επισκέφθηκε η ίδια η Blavatsky. Ποιους άραγε συναντούσαν εκεί κάτω όλοι αυτοί που συνδέονται με μυστικές στοές , αποκρυφισμό, πνευματισμό , και όλα τα συναφή . Μήπως τους αρχαίους Τιτάνες και Άτλαντες ; Βλέπουμε άλλωστε, ότι όλοι αυτοί που δημιουργούν αργότερα αποκρυφιστηκές στοές, με τον ένα ή άλλο τρόπο έχουν σχέση με τον υπόγειο κόσμο. Σαν ενδιάμεσοι , χρησιμοποιούνται για να λειτουργούν σαν όργανα αποσυντόνισης των ανθρώπων από Τον Θεό και την πίστη τους , οπότε και κατ’ επέκταση από τον εαυτό τους και την συνείδησή τους , ούτως ώστε να γίνονται εύκολα υποψήφια θύματα ελέγχου της ψυχής των, υλικό πού χρειάζεται για την συντήρησή του ο Εωσφόρος. Η «φωτιά των άστρων» όπως την ονομάζει ο Λόρεν Γκάρντερ, έχει και την επωνυμία «Αστρική φωτιά» , και όπως έχουμε πεί και πιο πάνω το Αστρικό = το εκ των Ήλιων πύρ , αντιπροσωπεύει την ενέργεια των όντων, την ψυχή.
Υπάρχει ένα μυστήριο, που προφανώς έχει σχέση με τον υπόγειο κόσμο, σχετικά με τα Μετρό των πόλεων. Αναρωτιέται κανείς γιατί άραγε δημιουργήθηκαν τα Μετρό;
Είναι αλήθεια ότι σκοπός τους ήταν να λυθεί το κυκλοφοριακό; Αν ναι, τότε από πιά εποχή άρχισαν να ανησυχούν για αυτή την κατάσταση ; Για να δούμε μερικά. Το Μετρό στο Λονδίνο άρχισε να δημιουργείται από το 1863, ενώ έως το τέλος του 19ου αιώνα μετρό αποκτούν και η Νέα Υόρκη, η Βουδαπέστη και η Βιέννη.
Το Παρίσι διαμόρφωσε τους υπόγειους δρόμους του σε μετρό το 1900. Μια εποχή που ακόμη κυκλοφορούσαν τα κάρα και σίγουρα ο πληθυσμό δεν ήταν τόσος που να προκαλεί την ανάγκη υπόγειων διαδρομών τι ήταν εκείνο που τους έκανε να θεωρήσουν αναγκαίο το Μετρό; Έχουν αναφερθεί πολλά και παράδοξα περιστατικά από τους εργάτες που δούλευαν εκείνη την περίοδο για την διάνοιξη των υπόγειων στοών. Πολλοί από τους εργαζόμενους, και μάλιστα περιστατικά έχουν καταγραφεί από εφημερίδες της εποχής, ήταν μάρτυρες θέασης περίεργων όντων που έκαναν την εμφάνισή τους στα βάθη των στοών και που έγιναν η αιτία να εγκαταλείψουν ακόμα και την εργασία τους από τον φόβο.
Αλλά ακόμα τι έχετε να πείτε και για τα μυστικά εργαστήρια που βρίσκονται σε βάθος έως και 12 ορόφων κάτω από την γή , όπως το γνωστό της Αρέας 21.
Μήπως ο λόγος είναι ότι εκεί κάτω έχουν άμεσες επαφές με τους αρχαίους αυτούς και από τους οποίου όχι μόνο συνεργάζονται παίρνοντας προηγμένη τεχνολογία, αλλά και ότι επεξεργάζονται τους τρόπους για την δημιουργία κατάλληλων συνθηκών στο περιβάλλον για την επιστροφή τους στην επιφάνεια του πλανήτη.
Η σημερινή τεχνολογία είναι προφανές ότι έχει δοθεί από τους υπογήϊνους και είναι η ίδια των μακρινών εκείνων χρόνων.
Χρήση των ίδιων τεχνολογικών συστημάτων γινόταν και κατά την εποχή που δια μέσω συγκεκριμένων κέντρων-ιερατείων, επιβαλλόταν η δύναμη και ο φόβος στα πλήθη για τον έλεγχο των γήινων πραγμάτων. Γιατί ο πόλεμος ανάμεσα στους Άτλαντες και τους Έλληνες συνεχίζονταν και συνεχίζετε.
Για την τεχνολογία αυτή μπορούμε να πάρουμε μια ιδέα και να την υποψιασθούμε, από σκαλισμένες παραστάσεις που έχουν βρεθεί στην Αίγυπτο.
.
31η ΣΥΝΕΧΕΙΑ
.
ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ
ΥΠΟΓΗΪΝΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
.
Πάντα υπήρχε μια μυστική σχέση ανάμεσα στις Στοές της Μασονίας, των Τεκτόνων, των Ιλλουμινάτοι, και άλλων παρόμοιων αδελφοτήτων , με την Αίγυπτο. Πάντα πίστευαν ότι το «φώς» των γνώσεών των προέρχεται από εκεί. Αλλά , ακόμα πιο πίσω, οι πιο μυημένοι, γνώριζαν πώς όλα έρχονται από την μυστική σχέση της συγκεκριμένης περιοχής, με τους Άτλαντες.
Στην αρχαία Αίγυπτο, λέγετε ότι ο Φαραώ αποτελούσε μαζί με άλλους δύο ένα μυστικό τρίγωνο αυτής της δύναμης, που γινόντουσαν ο αγωγός του κρυμμένου φωτός της Στοάς της Λευκής Αδελφότητας , όπως ονομάζονται. Αυτοί έπαιρνα εντολές από τον παγκόσμιο Μύστη αυτής της στοάς στα χέρια του οποίου βρίσκονται οι τύχες της ανθρωπότητας αλλά και του πλανήτη ολόκληρου. Κάτι που ισχύει και σήμερα με ανάλογους ηγέτες που κατευθύνονται από αυτή την υπόγεια Ατλάντια αδελφότητα. Η επωνυμία «Λευκή» προέρχεται προφανώς από το χρώμα τους. Είναι το λευκό, το χωρίς ίχνος μελανίνης . Η μελανίνη εκχύνεται από την επαφή του δέρματος με το ηλιακό φώς.
Η αδελφότητα αυτή είναι τόσο αρχαία , που οι ίδιοι οι Τέκτονες υποστηρίζουν πως προέρχονται απευθείας από τους βασιλείς Άτλαντες. Η κύρια έδρα της σήμερα βρίσκεται στην Ασία. Για το θέμα αυτό έχει γραφεί από τον Warren Smith, συγγραφέα του βιβλίου «Το αίνιγμα της κούφιας γής» πώς η πολιτεία στην οποία βρίσκεται η αδελφότητα αυτή είναι η Agharta , με πρωτεύουσα την υπόγεια Shamballah. Εκεί είναι ο βασιλιάς του κόσμου που με έναν από τους ηγέτες του πλανήτη με τον οποίο βρίσκεται σε στενή συνεργασία είναι ο Δαλάι Λάμα, όπως πιο παλιά ήταν με τον Φαραώ.
Η Shamballah είναι μια υπόγεια πόλη η οποία λένε ότι συνδέεται μέσω της ενοποίησης των δύο κόσμων με μια ουράνια Shamballah. Εκεί είναι το βασίλειο του βασιλιά του κόσμου ο οποίος γνωρίζει και κατέχει τον έλεγχο ορατών και αόρατων δυνάμεων της φύσεως , και ελέγχει το πεπρωμένο της ανθρωπότητας. Αναφέρεται δε ότι διαθέτει την δύναμη που αν η ανθρωπότητα δοκίμαζε να τον πολεμήσει τότε μπορούσε να πυρπολήσει όλη την επιφάνεια της γής και να την μεταβάλει σε έρημο . Δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε πώς εννοεί την αστρική ενέργεια πού βρίσκετε στο κέντρο της γής και της οποίας κατέχουν τον τρόπο χρήσης.
Για την υπόγεια αυτή πολιτεία έχει μιλήσει και ο γνωστός επιστήμονας και αστρονόμος Halley, του οποίου το όνομα πήρε ο ομωνύμως κομήτης το 1692 , ότι δηλαδή , η γή είναι κούφια στο εσωτερικό της και κάτω από τον φλοιό της , σε βάθος 800 χιλιόμετρα υπάρχει τεράστιο κενό, όπου δημιουργούνται οι συνθήκες κατοίκισής της , και ότι μάλιστα έχει και τρείς πλανήτες . Ο δε μαθηματικός L. Euler, από την Ελβετία, συμπλήρωσε ότι στο εσωτερικό της Γής υπάρχει εκτός από τους τρείς πλανήτες και ένας κεντρικός ήλιος. Πρόκειται για τον Ήλιο του Μεσονυκτίου όπως τον έχουν ονομάσει πολλοί οπαδοί αυτής της θεωρίας.
Η πρωτεύουσα της, η Agharta, θυμίζει την Λάσα ή την Ποτάλα, όπου βρίσκεται το παλάτι του Δαλάι Λάμα. Η Agharta είναι στην κορυφή ενός βουνού που σκεπάζεται από μοναστήρια και ο θρόνος του βασιλιά του κόσμου είναι περιτριγυρισμένος από ενσαρκωμένες θεότητες. Ο Φιλόστρατος που είχε γράψει την βιογραφία του Απολλώνιου Τυανέως , είπε ότι τον φιλοξένησε ένας βασιλιάς στα Ιμαλάια που είχε πάει , και πώς για υπηρέτες είχε ομοιώματα ανθρώπων , δηλαδή ρομπότ.
Αφορά άραγε το ίδιο πρόσωπο αυτός ο βασιλιάς με τον αναμενόμενο ηγέτη που πρεσβεύει η νέα εποχή , και που η θρησκεία μας λέει ότι είναι ο αντίχριστος που θα έρθει να κυβερνήσει τον κόσμο;. Αφορά το ίδιο πρόσωπο με αυτό που λέγεται ότι θα εμφανισθεί σαν παγκόσμιος κυβερνήτης- δικτάτορας αφού όλοι οι πολιτικοί και τα πολιτικά συστήματα εξευτελιστούν και πέσουν από τις θέσεις τους;
Λέγεται πως όταν ο βασιλιάς του κόσμου αφήνει το υπόγειο βασίλειό του και παρουσιάζεται στους ανθρώπους του πάνω κόσμου , αυτό σημαίνει ότι προαναγγέλλεται το πλησίασμα μιας νέα αυγής για την ανθρωπότητα. Γεγονότα καινούργια και φαινόμενα της φύσης συμβαίνουν, κατάρρευση συστημάτων και παλαιών κοινωνιών, και γίνεται η έναρξη μιας καινούργιας ιστορίας για τον πλανήτη. Η Νέα Εποχή πού πρεσβεύετε από την εποχή της Blavatsky, η οποία είχε πεί πώς μια νέα φυλή ανθρώπων θα κάνει την εμφάνισή της γιατί αυτό είναι το σχέδιο της εξέλιξης πού της ανήγγειλαν οι ανώτερες οντότητες πού ελέγχουν τον πλανήτη.
Στα ερωτήματα όμως του πώς θα συμβούν όλα αυτά; Με ποιόν τρόπο μας χρησιμοποιεί η αδελφότητα ; Η απάντηση είναι πώς αυτοί γνωρίζουν πώς διαθέτουμε την δύναμη που αυτοί δέν έχουν . Μια δύναμη βέβαια την οποία έχουμε πάψει να χρησιμοποιούμε αφού έχουμε χάσει την θέλησή μας και την πίστη μας, και έχουμε εξ ολοκλήρου εξαρτηθεί από την ύλη μέσα από την καθοδήγηση των ιερατείων και των κοινωνικών συστημάτων που έστησαν. Και αυτοί που θα πρέπει τουλάχιστον να το σκεφτούν πιο καλά και να αφυπνισθούν, είναι οι Έλληνες ή οι μετέχοντες της ελληνικής παιδείας.
Έχοντας αυτή την γνώση η αδελφότητα, μας κατευθύνουν να «δομούμε» , μέσα από ελεγχόμενες «εικόνες - σκέψεις» πού μας βάζουν στο μυαλό, και διεγείροντας καταλλήλως τα συναισθήματά μας , την κάθε στιγμή, σύμφωνα με το σχέδιό τους , μέσα από την δύναμη αυτή που διαθέτουμε , παραβιάζοντας και χρησιμοποιώντας την θέλησή μας.
Πώς γίνεται αυτό; Όπως είπαμε και πιο πάνω , ο εγκέφαλός μας διαθέτει έναν αδένα ο οποίος είναι η δύναμή μας. Ο αδένας αυτός, η Επίφυση, μας φέρνει σε επαφή με όλη την δημιουργία. Η αίθουσα προβολής, ο λεγόμενος εγκεφαλικός θάλαμος, είναι ο χώρος μέσα στον οποίο δημιουργούμε με την φαντασία μας την εικονική παράσταση πρίν γίνει μορφική πραγματικότητα. Με αυτόν μπορούμε να φτιάξουμε κόσμους γιατί έχει την ιδιότητα να εκπέμπει ηλεκτρομαγνητικά κύματα που παράγουν σκεπτοεικόνες. Αυτές υλοποιούνται στον χώρο ανάλογα με τα στοιχεία που θα διεγείρουν . Τα στοιχεία δομούνται σε υλική πραγματικότητα και αντίστοιχα παράγεται ως γεγονός αυτό που επιθυμούμε. Τον ρόλο του Θαλάμου του ανθρώπινου εγκεφάλου , φαίνεται να τον γνώριζαν πολύ καλά οί Άτλαντες, ένας χώρος μέσα μας πού μοιάζει ,με μαγικό κήπο πάνω στον οποίο πέφτουν οι φωτεινές ακτίνες της Ηλιακής Επίφυσης, και τον οποίο μπορούμε να δούμε νά τον έχουν αντιγραφικά αναπαραστήσει και στον Βασιλικό Θάλαμο της Μεγάλης Πυραμίδας. Λέγετε ότι τον χώρο αυτό, τον χρησιμοποιούσε ο Φαραώ και μεταφερόταν σε άλλη χωροχρονική διάσταση. Στην είσοδο δε του θαλάμου της πυραμίδας, υπάρχει μια κωνοειδούς σχήματος επιγραφή , πού γράφει πάνω της σε ιερογλυφική γραφή «Άρτος»
Η κωνοειδή αυτή επιγραφή μας παραπέμπει στο «κωνάριο», το σχήμα πού δίνουν στην Επίφυση. Όντως , όπως έχουμε πεί , μέσω της ενεργοποίησής της , και διαμέσων των παλμικών δονήσεων στον θάλαμο, αποκτούμε τις δυνάμεις και τις ικανότητες εκείνες πού μας δίνουν τις μαγικές ιδιότητες όχι μόνο να μεταβάλουμε τα πράγματα γύρο μας, και να χρησιμοποιήσουμε το Ελεύθερο Πεδίο Δημιουργίας πού μας παρέχετε από τον Θεό, αλλά και να διαφύγουμε από την τετραδιάστατη φυλακή στην οποία είμαστε κολλημένοι.
Η λέξη «Άρτος» άλλωστε, πού σημαίνει αυτό πού κατασκευάζετε, και το οποίο μας συντηρεί, το ψωμί, η από τον καρπό της Δήμητρος σίτου, προερχόμενη επτάζυμος ουσία , και από το ρήμα Αραρίσκω = συνδέω , εφοδιάζω, συναρμολογώ, υποδηλώνει το στοιχείο εκείνο από το οποίο δημιουργείται, δομείται το σώμα. Ο Χριστός είπε για τον άρτο «Τούτο εστί το σώμα μου» Αν το συνδυάσουμε με την Επίφυση , βρίσκουμε μια σχέση με τους υπόλοιπους αδένες του ενδοκρινικού, πού μαζί δημιουργούν την επτάζυμη βάση του φυσικού μας σώματος. Η Επίφυση, σαν άλλος άρτος , συντηρεί όλο το βιολογικό μας σώμα και έχει σχέση με την εμψύχωση. Όπως είπαμε και στην αρχή , στην Επίφυση υπάρχει το αμινοξέο Τριπτοφάνη πού επιδρά επί της Σεροτονίνης πού παράγετε στην Επίφυση και μετατρέπεται σε Μελατονίνη, η οποία είναι ένα είδος ελιξιρίου της ζωής. Όμως , όσοι δεν έχουν Επίφυση, ή έχει απενεργοποιηθεί , Μελατονίνη παράγει το γαστρενερετικό τους σύστημα. Άρα, ο Άρτος εδώ έχει σχέση με την βρώση, και η βρώση έχει σχέση με την συντήρηση της υλικής μας οντότητας. Μάλιστα, αυτός ο άρτος , ο φαγώσιμος πού τροφοδοτεί μέσω του στομαχικού χώρου ενέργεια στο υλικό μας σώμα, αν υπερβαίνει το μέτρο , τότε κάνει τον άνθρωπο νωθρό και σκοτίζει τον νού. Γι αυτό και η «λαιμαργία», συγκαταλέγεται ανάμεσα στα «επτά θανάσιμα αμαρτήματα». Τά επτά αυτά αμαρτήματα , έχουν σχέση με την κακή χρήση των επτά ενδοκρινικών αδένων.
Έτσι, αναρωτιόμαστε, τι ακριβώς κατασκευάζει συνδέοντας ο «Άρτος» της Επίφυσης; Επειδή αποτελεί το ανώτερο σημείο- αδένα του ενδοκρινικού, και βρίσκετε στον εγκέφαλο , υπονοείται το Πνευματικό μας σώμα. Άλλωστε, ο Χριστός για αυτό το σώμα μιλούσε. Όταν έχουμε την δυνατότητα να συνδέσουμε το υλικό με το πνευματικό μας σώμα, τότε μπορούμε να βιώσουμε την Ανάσταση . Γιατί από το ρήμα Αρτάω = υψώνω , ανυψώνομαι, έτσι και το Αρτεμία= υγεία και Αρτεμής = σώος, ακέραιος. Όλα μαζί μας παραπέμπουν στην πνευματική εξύψωση , όπου νούς και σώμα είναι υγιής , και κατ’ επέκταση στην σωτηρία της ελευθερίας. Οπότε το κωνάριο με την ιερογλυφική γραφή «Άρτος» στον θάλαμο της Πυραμίδας, ήταν μια ενεργειακή πύλη χωροχρονικών διαστάσεων.
32η ΣΥΝΕΧΕΙΑ
.
Δυνάμεις λοιπόν πού έχουμε μέσα μας , αποδόθηκαν με τεχνικούς τρόπους από τους Άτλαντες. Με τους ίδιους τεχνικούς τρόπους πού επιδιώκετε η ενεργοποίηση της ευαίσθητης αυτής περιοχής ανάμεσα από τά μάτια από τους βουδιστές μοναχούς, το λεγόμενο άνοιγμα του»τρίτου ματιού» , και το οποίο βρίσκουμε και στους Φαραώ με το φίδι στο μέτωπο. Με την τεχνική όμως αυτή , πού δεν αποτελεί βέβαια αληθινή σύνδεση με το Πνευματικό μας «άλλο εγώ», μπορούν να συμβούν πολλά. Να τι λέει ο συγγραφέας του βιβλίου «Λευκή και Μαύρη Μαγεία» Φρανς Χάρτμαν:
« Όπως κάθε μαθηματικό σημείο στο διάστημα μπορεί να εξελιχθεί σε ένα ορατό όν με ζωή και συνείδηση , άπαξ κα έχει σχηματισθεί ένα ορισμένο «κέντρο δύναμης» , έτσι και στο αόρατο βασίλειο της ψυχής μπορούν να γεννηθούν αστρικές μορφές , όπου υπάρχουνε οι απαραίτητες συνθήκες για την ανάπτυξή τους . Και με τον ίδιο τρόπο , κάνει ένα «κέντρο δύναμης» στο αστρικό πλάνο , να κρυσταλλοποιηθεί σε μια αόρατη αλλά ουσιώδης οντότητα γύρο από μια σκέψη. Οι μορφές του αστρικού πλάνου είναι εκφράσεις των χαρακτηριστικών των συναισθημάτων .»
Τα συναισθήματα είναι αυτά που εκφράζονται σε εγκεφαλικές εικόνες . Τα συναισθήματα κάνουν την καρδιά μας να κτυπά με διαφορετικούς ρυθμούς. Μέσω των κτύπων της δημιουργούνται δονήσεις . Στο ρυθμικό αυτό πεντάγραμμο των δονήσεων πάλλεται η ψυχή μας. Τα συναισθήματα, για να δονούν με ουράνιους ρυθμούς , θα πρέπει να είναι απαλλαγμένα από εγωιστικές επιθυμίες που έλκονται από το υπό κάτω του Δια-φράγματος τμήμα, και που υπονοούν υπογήϊνο έλεγχο. Για να διατηρείται αυτή η σχέση θα πρέπει να διαφυλάσσουμε την συνειδησιακή μας επαφή. Η εγκεφαλική επεξεργασία των συναισθημάτων μεταφράζεται σε αντικειμενικό θέμα αναλόγως της επιθυμίας που διεγείρει την ψυχή μας και που μέσω των καρδιακών παλμών στέλνεται στον εγκέφαλο. Εκεί , αφού μεταφρασθεί σε εικόνα – παράσταση , ωθείται από την θέληση .
Όλη η δραστηριότητα των Ατλάντιων δυνάμεων, εξαντλείται στο να μας έχουν υπό την εξουσία τους . Με τα επί την Γή όργανά τους, τουσ Εβραίους , αλλά και όσοι έχουν προσηλυτιστεί μαζί τους, αντιπροσωπεύουν τήν σατανική λεγεώνα του ολέθρου.
Ο Πλάτωνας μας λέει το πόσο σημαντικό είναι το να έχουμε τον έλεγχο του εαυτού μας. «Εάν λοιπόν το άριστο μέρος της διάνοιάς μας μπορέσει να νικήσει οδηγώντας σε καθορισμένο και σώφρονα τρόπο ζωής, καθώς και στην φιλοσοφία, τότε με ευτυχία και ομόνοια περνούν την ζωή τους στην γή …έχοντας υποδουλώσει το τμήμα της ψυχής
που γεννιέται η κακία και έχοντας απελευθερώσει εκείνο το τμήμα της ψυχής από όπου βλασταίνει η αρετή.»
Ο νούς μας είναι παρών όταν είναι ισχυρή η θέλησή μας. Αυτό είναι το όπλο μας. Αλλά και το αδύνατο σημείο μας. Όταν ο Δημόκριτος λέει: « Οι επιθυμίες οι οποίες μετά σφοδρότητας επιδιώκουν ένα ορισμένο αντικείμενο , κάνουν την ψυχή τυφλή», επεκτείνοντάς το ανακαλύπτουμε ότι «τυφλή ψυχή» σημαίνει απενεργοποίηση της επιφύσεως, και κατ’ επέκταση αποκοπή από το Πνεύμα. Παρομοίως , και όταν ο Πυθαγόρας έλεγε «Μην τεμαχίζετε τον άρτο» , εννοούσε να μην διασκορπίζετε το πνεύμα , αλλά να παραμένει ενωμένο με το σώμα. Πνεύμα και Ύλη = ουσία μία. Η λέξη άλλωστε Άρταμος , που σημαίνει φονιάς , σφαγέας, προέρχεται από το Άρτος και Τέμνω.
Στον φλοιώδη εγκέφαλο , έχουμε τις ενέργειες που μας δίνουν την δυνατότητα επεξεργασίας, ανάλυσης, κρίσης, και άποψης του χώρου γύρο μας , μέσω των σκέψεων και δια της παρατηρήσεως. Η συνειδητοποίηση, όμως όλων αυτών των ενεργειών συνδέεται με την σχέση Ψυχή- Συνείδηση. Όταν η ψυχή αποκτά συνείδηση έρχεται και η φώτιση . Και η φώτιση έρχεται μέσω της σύνδεσης με το Πνεύμα. Με την επιφοίτηση επί της επιφύσεως. Και ξέρουμε ότι η φώτιση είναι σαν τον Ήλιο, μας δίνει την δυνατότητα όχι μόνο να βλέπουμε , αλλά και να «Γνωρίζουμε», δηλαδή να κατανοούμε την ουσία των πάντων. Αν λοιπόν δημιουργήσουμε ένα συγκριτικό μέτρο ανάμεσα στην θεωρία της υπάρξεως της υπόγειας πολιτείας των αρχαίων Ατλάντων και της θεωρίας της βουδιστικής προοπτικής «ανοίγματος του τρίτου ματιού» μέσω της εξύψωσης της «γκουταλίνι» που βρίσκετε στο χαμηλότερο σημείο της σπονδυλικής στήλης, στον κόκκυγα, σε σχέση με την θεϊκή Ολύμπια πολιτεία στον Σείριο, ίσως να εξάγουμε το συμπέρασμα, ότι, αυτό που στην πραγματικότητα θέλουν να πετύχουν, είναι ότι το χαμηλότερο { το γήινο μέρος πού ονομάζουν κουταλίνι} αναζητά να ελέγξει το υψηλότερο. Οι καταχθόνιοι Άτλαντες επιδιώκουν την επαναφορά τους επί της Γής, και στην συνέχεια την κατάκτηση του ουρανού. Και αυτό ακόμα είναι δυνατόν να συγκριθεί με την χριστιανική θεώρηση περί σωτηρίας της ψυχής , όπου ο Σατανάς επιδιώκει μέσω της αρπαγής των ψυχών να καταλάβει τον θρόνο του Θεού.


ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
.
Μηχανές που ρυπαίνουν με βόμβους και συρίζοντες ήχους τον χώρο, αποδυναμώνουν τα αυτιά μας και δεν μας αφήνουν να ακούσουμε την αρμονική μελωδία των άστρων. Σατανικά μηχανήματα πού μολύνουν το περιβάλλον, αντιγράφουν τις δυνάμεις της Γής, αλλά διαμελίζουν την σωματική μας ατμόσφαιρα απορροφώντας την ενέργειά μας.
Μπορεί η τεχνολογία πού μπήκε στην ζωή μας, όχι για να μας διευκολύνει, ούτε για να μας δώσει ελεύθερο χρόνο βέβαια, να έχει την ιδιότητα να μας δεσμεύσει στον χώρο διαπαντός; Αφορά η σημερινή την ίδια τεχνολογία, την οποία χρησιμοποίησαν στην αρχαιότατη εκείνη εποχή οι Άτλαντες, και η οποία επανήρθε, και αν ναι , είναι η δύναμη μέσω της οποίας επεχείρησαν να ενεργοποιήσουν πύλη προς το Αιθέριο ουράνιο εκείνο μέρος το οποίο ο Πλάτωνας το έλεγε «χώρο των ιδεών»; Το Λευκό αδελφάτο, στο οποίο προσκυνούν στις εντολές του όλες οι απόκρυφες στοές και οι εντολοδόχοι τους, και από το οποίο λένε πώς έρχονται όλες οι αποφάσεις καθοδήγησης της πορείας της ανθρωπότητας, έχει δώσει πλέον όλα τα μυστικά του προς τα έξω. Έχει ανοίξει όλα τα κανάλια μέσω των οποίων θα ενεργοποιηθεί ή πύλη του Αβαδών, και ο καιρός που θα αρχίσει η μαζική εξόντωση των φυλών { πολλές από τις οποίες οι ίδιοι δημιούργησαν}, έχει φθάσει. Υπονοούμενα πολλά αφήνονται πώς από το 2012, μια χρονολογία προφανώς προειδοποιητική, θα είναι η έναρξη των φαινομένων με κορύφωση το 2300. Αυτοί , οι βασιλείς που κατά την εποχή της Ατλαντίδος έλεγχαν τον τότε κόσμο, είχαν δημιουργήσει τα υβριδικά όντα πού χρησιμοποιούσαν για τις εργασίες . Να τι πιστεύει και σημειώνει ο συγγραφέας της «Κούφιας γής», όπου λέει ότι , την εποχή της Ατλαντίδος, οι εξελιγμένη τεχνολογική τους γνώση είχε φτάσει στο σημείο να δημιουργούν βιολογικά ρομπότ που έμοιαζαν κάτι ανάμεσα σε ανθρωποειδές -ζώο και μηχανή. Αυτά τα είχαν ως «χειριστές- μέρη» πραγματικών μηχανημάτων , ονομάζοντο Deros και ήταν τερατώδες όντα .
Όπως λέγεται και μπορεί να υποψιασθεί κανείς από τά σκόρπια ανά τον πλανήτη ευρήματα, είχαν κατασκευάσει, μέσω της γνώσεως πού κατείχαν, ίσως όμως και της χρήσεως του ενεργειακού ελεύθερου πεδίου δημιουργίας , μηχανήματα που μπορούσαν να προκαλέσουν από ένα ναυάγιο έως ένα στραμπούλιγμα στο πόδι. Διέθεταν μηχανήματα που εκπέμπανε ακτινοβολία με την οποία προκαλούσαν την τηλεπαθητική υποβολή σε ανθρώπους , μηχανές προβολής φανταστικών εικόνων στα μυαλά των ανθρώπων , ελέγχου της σκέψεως, αλλά και μηχανές που τρελαίνουν τον νού κάποιου . Η σημερινή τεχνολογία είναι πολύ κοντά στα να φθάσει, αν δεν έχει ήδη φθάσει , στο ίδιο σημείο της τότε εποχής. Ίσως αυτήν την τεχνολογία να την παίρνουν έτοιμη από τους ίδιους τους αυτούς αρχαίους , μέσα από την μυστική συνεργασία που έχουν.
Οι Deros, πού είναι τερατόμορφα όντα, και θυμίζουν πολύ τους καλικάτζαρους των χριστουγεννιάτικων παραμυθιών που ζούν καταχθόνια και επιζητούν το κακό της ανθρωπότητας. Με την κακομούτσουνη μορφή αυτών των όντων μοιάζουν και οι νάνοι και τα ξωτικά. Παράξενα όντα που ζούσαν στα δάση και κοντά σε πηγές ήταν και οι σάτυροι της μυθολογίας μας. Αλλά πάνω από όλα ,τα όντα αυτά μοιάζουν πολύ με τους λεγόμενους ¨Γκρίζους» που κατά καιρούς γίνονται αναφορές από διάφορους μάρτυρες για επαφές και απαγωγές. Αλλά και η τεχνολογία πού λένε πώς κατέχουν , όλα αυτά τα μηχανήματα που έχουν στην διάθεσή τους και πού προκαλούν το κακό, από προβλήματα υγείας , αρρώστιες και την διαταραχή της ψυχικής ισορροπίας , από την προβολή εφιαλτικών ονείρων έως την τρέλα, και από την υποβολή στον νού έως την αποδυνάμωση της θέλησης , μας θυμίζουν τους διαβόλους που αναφέρει η θρησκεία.
Αυτοί, οι Γκρίζοι Deros είναι πού έδωσαν όλες τις τεχνολογικές γνώσεις μέσω των επαφών πού συνάψανε με συγκεκριμένους επίγειους. Η λέξη «μηχανή» άλλωστε, προέρχεται από το ουσιαστικό «μήχος» πού σημαίνει , μέσον, τρόπος, δόλος, απάτη, τέχνασμα. Όλα τα παραπάνω ισχύουν για την Ατλάντια φυλή και εκφράσθηκαν από τον άτλαντα Προμηθέα και τα τεχνουργήματα του, τους ανθρώπους με το ολίγο πύρ.
Για την Μασονία και τον Τεκτονισμό ο βασιλιάς του Κόσμου είναι ο Μέγας Αρχιερέας του Σύμπαντος .Όταν κάποτε , σύμφωνα με όσα λέει η κρυφή ιστορία του κόσμου, κατά τον Warren Smith, ο ήλιος έγινε επικίνδυνος για τους κατοίκους εκείνης της εποχής , «…οι ραδιενεργές εκπομπές από τον ήλιο, τρύπωναν μέσα στα σώματα μίας αθάνατης φυλής…γνωστοί σαν Άτλαντες και Τιτάνες…Αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την γή και να αναζητήσουν έναν άλλο πλανήτη …έναν σκοτεινό πλανήτη χωρίς ήλιο …οι φτωχοί και κακότυχοι που προσβλήθηκαν από ραδιενεργές ασθένειες εγκαταλείφθηκαν στις σπηλιές …αυτά τα τερατώδη πλάσματα είναι οι Deros …είναι τα δαιμονικά πλάσματα του κακού. Οι Άτλαντες βέβαια , δεν έφυγαν σε κάποιον άλλο πλανήτη στο διάστημα, αλλά τρύπωσαν στήν σκοτεινή και χωρίς ήλιο χώρα κάτω από την Γή. Χρησιμοποιώντας όμως το άνοιγμα του βόρειου πόλου της Γής με τόν οποίο συνδέετε ο πλανήτη μας με τους άλλους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος καθώς και με μακρινούς γαλαξίες, μέσα από την τεχνολογική γνώση πού κατείχαν , δημιούργησαν ένα είδος «σκουληκότρυπας» για μακρινά ταξίδια πέρα από τον χρόνο. Μέσω της χρήσεως της αρνητικής ύλης και αρνητικής ενέργειας . Η αρνητική ύλη πού έχει αντιβαρυτικές ιδιότητες, και η αρνητική ενέργεια πού είναι απαραίτητη για το ταξίδι μέσα από την σκουληκότρυπα, αποτελούν δύο φανταστικά στοιχεία κίνησης στον χωροχρόνο .
Ο φυσικός Κίπ Θόρν, τό 1988 είχε θέσει την υποψία του τρόπου πού θα γινόταν δυνατή η χρήση αυτών των δύο μυστηριακών δυνάμεων μέσω των οποίες μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε ταξίδια στον χρόνο. Συγκεκριμένα, ο Χένρικ Καζιμίρ το 1933 , είχε πεί, πώς δύο παράλληλα μεταλλικά ελάσματα με μηδενικό φορτίο μπορούν να δημιουργήσουν αρνητική ενέργεια. Βάση τώρα της αρχής της απροσδιοριστίας του Χάιζενμπεργκ , μπορεί από το τίποτα να κάνουν την εμφάνισή τους ένα ηλεκτρόνιο και ένα αντιηλεκτρόνιο , και μετά να αλληλοεξαϋλωθούν . Επειδή λοιπόν τα παράλληλα ελάσματα βρίσκονται πολύ κοντά το ένα με το άλλο, τα σωματίδια δύσκολα έρχονται ανάμεσά τους. Με αυτή την βάση ο Θόρν πρότεινε πώς αν τα ελάσματα αντικατασταθούν από δύο σφαίρες , η μία μέσα στην άλλη, πού θα αποτελούνται από ένα εσωτερικό και ένα εξωτερικό κέλυφος, και συνδέοντάστες με μια σκουληκότρυπα, ίσως πραγματοποιούντο ταξίδια στον χωροχρόνο. Ένα είδος χρονομηχανής.
Αν στην παραπάνω υπόθεση , τοποθετήσουμε στην θέση των δύο σφαιρών την Γή και μια άλλη εσωτερική σφαίρα – Γή, και αν σε αυτήν την άλλη κατοικούν οι Άτλαντες, τότε η σκουληκότρυπα πού τις συνδέει είναι ο άξονας με τά πολικά ανοίγματα του πλανήτη. Όμως, για να διατηρείται το στόμιο της σκουληκότρυπας ανοιχτό , χρειάζεται μεγάλη ποσότητα αρνητικής ενέργειας. Και μεγάλη ποσότητα παράγετε όπου υπάρχουν μεγάλα βαρυτικά πεδία. Ένα τέτοιο βαρυτικό πεδίο δημιουργείται από τα δυναμικά πεδία του Σείριου Β΄. Αυτό το πολύ μικρό άστρο πού περιστρέφετε γύρο από τον Σείριο, έχει το μεγαλύτερο βάρος. Πρόσβαση σε αυτόν είχαν μέσω της Στύγας. Με το κλείσιμο της , έπαψε και η επαφή με το Ελεύθερο Πεδίο Δημιουργίας. Έκτοτε, αναζητείτε ο τρόπος με τον οποίο θα έχουν διαθέσιμη αρνητική ενέργεια για να επαναδιανοίξουν τά πεδία αυτά. Τέτοια ενέργεια όμως, εκτός από την φυσική υλική αναζήτησή της στον στοιχειώδη υλικό δομημένο χώρο των μορφών , μπορεί να παραχθεί και από την ψυχική αρνητική ενέργεια. Αυτό είναι δυνατόν με την διέγερση κατάλληλων συναισθημάτων .
Αυτή η ψυχική φόρτιση και η παραγωγή αρνητικής ενέργειας μηχανεύεται και γεννάται μέσω των διαβολομηχανών πού βομβαρδίζουν την ανθρωπότητα, και με την στέρηση της προσωπικής θελήσεως των , επιβάλλουν πλήθος κακών.
Οι Deros, τά διαβολικά αυτά πλάσματα, τά υποχείρια των Ατλάντων, είναι βασικά οι υπηρέτες και χειριστές της πιο προηγμένης τεχνολογίας. Οι μηχανές πού χρησιμοποιούν προέρχονται από ανθρώπους που ήταν αθάνατοι και γιαυτό είναι κατασκευασμένες να διατηρούνται για χιλιάδες χρόνια. Μεταξύ των μηχανών που διαθέτουν αυτά τα όντα, είναι και οι ιπτάμενες μηχανές. Οι Deros λοιπόν, είναι πολύ πιθανό να είναι τα γκρίζα ανθρωποειδή που τους ονομάζουν εξωγήινους. Αλλά δεν ήταν, και δεν θα είναι παρά κάτοικοι αυτού του πλανήτη.
Οι διάβολοι πού είναι τα κακόβουλα όντα υπό την καθοδήγηση του Σατανά, κατά την χριστιανική θρησκεία, και που ζούν στην κόλαση η οποία είναι ο σκοτεινός κάτω κόσμος, ο Άδης, δεν απέχουν πολύ από τα υβρίδια της τότε εποχής πού χρησιμοποιούντο σαν εργαλεία . Οι διάβολο – Deros με τις μηχανές τους κάνουν ότι είναι δυνατόν για να μας κάνουν να παράγουμε αρνητική ενέργεια μέσω των αρνητικών σκέψεων, των αρνητικών αισθημάτων και των αρνητικών πράξεων.
Τώρα, πώς μπορεί να επιδράσει μια μηχανή στον εγκέφαλό μας; Βασικά είναι σαν να καταρρέει μια κυματοσυνάρτηση όπως λέει και η κβαντική φυσική. Αυτό πού χρειάζεται είναι ένας παρατηρητής, έτσι ώστε μια ενέργεια για να γίνει σημειακό σωματίδιο, δηλαδή να πάρει υλική υπόσταση {δηλαδή να καταρρεύσει}, πρέπει κάποιος να το παρατηρήσει. Δηλαδή να γίνει συνειδητό. Στην προκειμένη περίπτωση ο παρατηρητής είναι ο εγκέφαλος πού μέσω των μικροσωληνίσκων των νευρικών κυττάρων και των νευρώνων του, διέρχονται κβαντικά κύματα πληροφοριών. Το πιά από αυτά θα καταρρεύσουν σε πραγματικότητα εξαρτάται από εμάς. Εκεί είναι πού γίνετε ο έλεγχος, ώστε αυτά πού θα γίνουν πραγματικότητες είναι όσα μας επιβάλλονται . Αν αυτά προέρχονται από την επιρροή των διαβολομηχανών , τότε έχουμε την ενέργεια του Σατανά Ατλάντα από τον υπογήϊνο χώρο του. Μήπως ο Χριστός εννοούσε αυτούς, τους υπογήϊνους, όταν έλεγε προς τους φαρισαίους :
«Και είπεν αυτοίς , υμείς εκ των κάτω έστε , εγώ εκ των άνω ειμί , υμείς εκ του κόσμου τούτου έστε , εγώ ουκ ειμί εκ του κόσμου τούτου …Υμείς εκ του πατρός του διαβόλου έστε , και τάς επιθυμίας του πατρός υμών θέλετε ποιείν , εκείνος ανθρωποκτόνος ήν απ’ αρχής»
Κατά Ιωάννη Η 23-44
Στο συνειδησιακό λοιπόν επίπεδο, από το Σύν και Είδα πού σημαίνει «έχω εσωτερική επίγνωση» ,δεν διαφέρει αν οι λειτουργίες προέρχονται με μηχανικό τρόπο ή από οντότητες Αγγέλων ή Δαιμόνων. Γιατί όπως έλεγε και ο φυσικός Γιούτζιν Βίγκνερ , «η συνείδηση είναι μια αναγκαιότητα , μια κυρίαρχη δύναμη πού καθορίζει την φύση της ύπαρξης.» . Και ο αστρονόμος Τζέιμς Τζίνς προσθέτει, « Πρίν από πενήντα χρόνια βλέπαμε το Σύμπαν σαν μια μηχανή …όταν όμως μελετάμε τον κόσμο ή το άτομο… ή μηχανική ερμηνεία της φύσης καταρρέει …Πλέον έχουμε να κάνουμε με οντότητες και με φαινόμενα…Το Σύμπαν μοιάζει περισσότερο με μεγάλη σκέψη παρά με μεγάλη μηχανή.»
33η ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΨΥΧΙΚΟ - ΝΟΗΤΙΚΟ
Νοώντας την ψυχή του ό άνθρωπος, αναγνωρίζει την Ιδέα του εαυτού του,
και κατ΄ επέκταση την ουσία τού Σύμπαντος.
Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ
ΤΟΥ ΝΟΥ ΜΑΣΑπερίφραστα μπορούν να λένε αυτοί πού βρίσκονται κάτω από την ατλάντια εξουσία πώς την ανθρωπότητα την έχει κάτω από τον έλεγχό της ένας Παγκόσμιος εξουσιαστής . Όμως , αυτός πού πάντα ήταν ατίθασος νούς απέναντι σε παντός είδους εξουσιαστές ήταν ο Έλληνας.
Κατά καιρούς , σύμφωνα με πολλά ακούσματα που έχουν διαρρεύσει, έχει αποκαλυφθεί από τις μυστικές στοές πώς, στέλνετε ένας παγκόσμιος εκπαιδευτής στον κόσμο μας, για να κατευθύνει τα πράγματα της ανθρώπινης πορείας και των κοινωνιών. Σύμφωνα με τις μυστικές παραδόσεις, πρίν από 150000 χρόνια, όταν την Αίγυπτο εξουσίαζαν οι Άτλαντες, έχτισαν τις πυραμίδες, θέσπισαν τα ιερατεία και τις θρησκείες , και καθιέρωσαν τα μυστήρια της εσωτερικής γνώσης.
Όμως , πολλά γεγονότα προηγήθηκαν μέχρι το 40000 π.Χ. πού ήρθε ο αναμενόμενος παγκόσμιος εκπαιδευτής όπως θέλουν να τον λένε, ο Θώθ . Όπως είδαμε και πιο πάνω, οι θρησκείες λένε έχουν δοθεί κατά καιρούς από τον βασιλιά του κόσμου με σκοπό την καθοδήγηση της ανθρωπότητας. Διέδωσαν τα Μυστήρια που γνώριζαν μόνο οι Μεγάλοι Δάσκαλοι και Ιερείς των θρησκειών και που πάντα διακρίνονται σε εσωτερικά και εξωτερικά μυστήρια. Τα εσωτερικά ήταν πάντα κρυφά από τον λαό, δηλαδή το αμύητο πλήθος, γιατί μέσα εκεί διατηρούσαν την αληθινή ιστορία του πλανητικού συστήματος και των ανθρώπων. Άλλωστε, εκτός ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ικανοί να κατανοήσουν την αληθινή τους προέλευση, πιθανών και κάποιες φιλές να υποστούν σόκ από κάποιες αποκαλύψεις για αυτούς. Πέρα όμως όλων αυτών, δεν έπαυε και δεν παύει να αποτελεί δύναμη η κατοχή των μυστικών της ανθρωπότητας από τους λίγους. Μάλιστα , συχνά είχαν και μυστικό τρόπο συνεννόησης, όπως αυτός που οι ιερείς της Αιγύπτου, μύστες αυτών των μυστηρίων ήταν οι μόνοι που κατείχαν την ιερογλυφική γλώσσα, ένα είδος γραφής και τρόπου ομιλίας της ιερής τάξης που ο λαός δεν κατανοούσε. Σήμερα αυτό το σύστημα των μυστικών το βρίσκουμε στις μασονικές και παρόμοιου τύπου στοές. Οι ιερείς των μυστηρίων ήταν μια κληρονομική ιεραρχία από πατέρα σε υιό . Με τον τρόπο αυτό κληρονομούνται οι γνώσεις και η δύναμη .
Τον παγκόσμιο εκπαιδευτή λοιπόν , τον Θώθ , λένε ότι οι Έλληνες ονόμασαν Ερμή αργότερα. Και τον κατατάσσουν ανάμεσα στους εκ Ατλαντικής προέλευσης, από την πλευρά της μητέρας του της Μαίας πού ήταν κόρη του Άτλαντα, Πλειάδα. Όμως δεν έπαυε να είναι και γιός του Δία. Με σύμβολο του το Κηρύκειο , έχοντας σε συμβολική μορφή αποτυπωμένο τον εγκέφαλο με την σπονδυλική στήλη, υπονοεί την κυριαρχία επί των κατωτέρων δυνάμεων. Από την πλευρά του Έλληνα Ερμή βλέπουμε να μεταφράζετε αυτό σε ισχυροποίηση της Θέλησης. Από την Ατλάντεια μεριά όμως γίνετε σύμβολο εξουσίας επί των άλλων.
Η ιερή κάστα των μυστών της Ατλαντίδος παρέμειναν μέχρι το 13500π.Χ. που ήρθαν οι Άρειοι. Εδώ θα πρέπει να πούμε πώς σύμφωνα με έρευνες, κατά το 10000 με 12000 π.Χ. υπολογίζεται ότι συνέβη ο καταποντισμός της Ατλαντίδος μετά τον πόλεμο που είχαν με τους Έλληνες Αθηναίους. Ο Πλάτωνας άλλωστε δίνει και την χρονολογική περίοδο που συνέβησαν τα γεγονότα.
«Πέρασαν συνολικά εννέα χιλιάδες χρόνια από τότε που έγινε ο πόλεμος ανάμεσα σε εκείνους που ζούσαν έξω από τις στήλες του Ηρακλή και σε όλους εκείνους που κατοικούσαν στο μέσα μέρος….Την αρχηγία όσων κατοικούσαν μέσα λέγεται πώς είχε αυτή η πόλη {η Αθήνα} μέχρι το τέλος του πολέμου , ενώ των άλλων αρχηγοί ήταν οι βασιλιάδες της νήσου Ατλαντίδος.» Πλάτωνος «Κριτίας»
Η έννοια Άρεια Φυλή έχει συνδεθεί με την έννοια της Λευκής φυλής. Όμως ποια λευκότητα εννοούν; Και πόσο λευκή; Μήπως εννοούν την αλπινική λευκότητα των υπογήϊνων; Αυτή πού απαρτίζει το Λευκό Αδελφάτο; Οι 72 Ατλάντιοι βασιλείς; Μια άλλη υποθετική σκέψη για την Άρεια φυλή είναι το να αφορά τους εκ του πλανήτη Άρη προερχόμενους. Υπάρχει μια θεωρεία που λέει ότι οι πρώτοι επιστήμονες Τιτάνες , ήρθαν στο πλανητικό μας σύστημα και έκανα βάσεις στον Άρη για να πειραματισθούν πάνω στα όντα της Γής.
Η Άρεια φυλή απασχόλησε τις μεταφυσικές ανησυχίες του Χίτλερ, ο οποίος πίστευε πολύ στον «νέο άνθρωπο», τον παγκόσμιο Άρειο που θα εξαπλωνόταν πάνω στην γή εξαφανίζοντας όλες τις άλλες φυλές, και για τον οποίο είχε εμπνευστεί από τον καθηγητή Haushofer, μέλος μυστικών ατλάντειων στοών . Αυτός , άσκησε μεγάλη επιρροή πάνω στον Χίτλερ, ήταν ο εγκέφαλος πίσω από αυτόν , και λέγετε ότι ήταν ο ίδιος που , όχι μόνο τον συμβούλεψε να γράψει το βιβλίο του “Mein Kampf”, αλλά του αποδίδουν και την επιλογή του συμβόλου του Γ Ράιχ, της Σβάστικας. Την Σβάστικα, που της προσδίδουν Ελληνική προέλευση, αφορά ένα πάρα πολύ παλαιό σύμβολο που συνδέεται με την Ατλαντίδα, και το σχήμα που είχαν τα λιμάνια της που συγκοινωνούσαν με τους ομώνυμους κύκλους ξηράς- θάλασσας.
Ο Haushofer, έχοντας επισκεφθεί την Ινδία, Κίνα και Θιβέτ, έγινε μέλος μιας βουδιστικής οργάνωσης που πίστευε πως υπάρχουν στρατιωτικής σημασίας περιοχές στον πλανήτη που όποιος τις κατείχε θα εξουσίαζε τον κόσμο. Κατά την γνώμη του η σπουδαιότερη ήταν η Μογγολία. {Εδώ θα πρέπει να υπενθυμίσουμε αυτό που λέγετε , ότι δηλαδή το Σινικό τείχος οι κινέζοι το έκτισαν για να προφυλαχθούν από τα υποχθόνια όντα που έβγαιναν από υποχθόνιες τρύπες της περιοχής της Μογγολίας}.
Ο Χίτλερ γοητευμένος από όλα αυτά αναζητούσε το πέρασμα για τον υπόγειο κόσμο, και την χώρα των Βρίλ με τις θεϊκές δυνάμεις , από όπου πίστευε πώς θα προκύψει ο
νέος άνθρωπος που θα ήταν ο Άρειος θεάνθρωπος ο οποίος έμελλε να κατακτήσει τον πλανήτη.
Ο Χίτλερ , ήταν φυσικό να έχει κυριαρχηθεί με την ιδέα της Άρειας φυλής, γιατί μελετώντας την ιστορία του λαού του, γοητεύθηκε από την εξουσιαστική του δύναμη, από την εποχή της εμφανίσεώς των , τον 5ο αιώνα μ. Χ., και της επιβολής των στην Ευρώπη και την Δύση γενικά . Η παράξενη αυτή γερμανική και βαρβαρική ορδή, κατά μυστήριο λόγο , δεν διαθέτει παρελθόν, και λέγετε πώς αποτελούσαν μέρος νομαδικών φυλών που μετακινούνταν συνεχώς. Κάτι σαν τους περιπλανώμενους εβραίους. Έτσι το ότι ο Haushofer του επιβεβαίωσε την προέλευσή τους από την κεντρική Ασία, τον έπεισε για την εξερεύνηση της παλαιάς των κοιτίδας.
Μήπως όλα αυτά μας κάνουν να υποθέτουμε πώς πίσω από τα σχέδια μιας παγκόσμιας Γερμανίας ήταν τελικά οι αρχαίοι Άτλαντες του κάτω κόσμου; Μήπως ο Χίτλερ και οι σύν αυτόν δεν έψαχναν καμία Θούλη και δύναμη Βρίλ, αλλά εργαζόντουσαν για αυτούς με τους οποίους είχαν σχέση και ήταν υποχείριά τους;
Ήταν μια πανάρχαια εποχή που προφανώς υπήρχε προηγμένη τεχνολογική γνώση και που ο Πλάτωνας στην περιγραφή του για την κατασκευή αυτής της περίφημης χώρας της Ατλαντίδος, αφήνει υπόνοιες για χρήση άλλων μέσων τα οποία συνετέλεσαν για την δημιουργία της. «Ο Ποσειδώνας …οχύρωσε το μικρό βουνό …Έφτιαξε γύρω του αλλεπάλληλες κυκλικές ζώνες στεριάς και θάλασσας… δύο στεριανές και δύο θαλάσσιες ζώνες τόσο στρογγυλές σαν να τις είχε τορνέψει , στην μέση του νησιού , σε ίση απόσταση από όλες τις άκρες του , ώστε να είναι απρόσιτες από τους ανθρώπους{ σ.σ από ποιους ανθρώπους;} …Έπειτα…έφερε από το εσωτερικό της γης δύο ειδών νερά , το ένα ζεστό και το άλλο κρύο … γεφύρωσαν τις κυκλικές θάλασσες … άνοιξαν διώρυγα τρία πλέθρα πλάτος , βάθος εκατό πόδια και μήκος πενήντα στάδια …περιφράχτηκαν με πέτρινο τείχος … Τις πέτρες που χρειάζονταν …τις έβγαζαν από τα λατομεία …άλλες άσπρες άλλες μαύρες και άλλες κόκκινες…έκαναν υπόγειους ναύσταθμους …την εξωτερική ζώνη την σκέπασαν με χαλκό …την εσωτερική επιφάνεια την έντυσαν με κασσίτερο .Το τείχος της ακρόπολης καλύφθηκε με αστραφτερό ορείχαλκο που έλαμπε σαν φωτιά.
ΣΟΦΙΑ ΒΛΑΧΟΥ
(από tobiblion, katohika)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails