Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Δημοκρατία δεν έχουμε; Όλα στο φως!

Γράφει ο αρισταρχος
Χθες πέρασε από την  Αμερικανική γερουσία ο νόμος του Ομπάμα για την υγεία! Προβλέπει, εκτός των άλλων, από την 1/1/2013 μέχρι 31/12/2014 όλοι όσοι ενδιαφέρονται να έχουν πρωτοβάθμια υγειονομική περίθαλψη να δεχτούν στο χέρι την εμφύτευση ενός chip, κάτι να πούμε σαν ταυτότητα. Θα μπαίνει το χέρι κάτω από ένα scanner και φραπ(!) στην οθόνη όλο το...
ιστορικό του ασθενούς. Και φραπ(!) στην οθόνη όλα τα στοιχεία του πολίτη και πόσα λεφτά παίρνει, αν έχει στην τράπεζα και πόσα, και το κυριότερο τι καπνό φουμάρει. Είναι με τον Αντίχριστο ή είναι με τον Χριστό; (συνεταξάμην or not?)
Ταλαίπωρε άνθρωπε. Πάντα ανάμεσα στον Θεό, τον οιονδήποτε Θεό, και τον παπά συνθλίβεσαι!
Χωρίς chip πάπαλα! Ο και με υπόσταση καλούμενος ΑΝΘΡΩΠΟΣ(μονάδα νο 1!) θα βγαίνει ανύπαρκτος. ‘’Δεν σε ξέρουμε κύριε, από ποιο πλανήτη είστε;’ Άντε να απογραφείτε και να αποκτήσετε Electronic personal under skin chip!’’  Έτσι θα έχεις ας πούμε, στο δυαδικό, το νούμερο 1! ΘΕΟΣ! ΘΑ ΣΥΝΑΛΛΑΣΕΣΑΙ!
Όλα τα άλλα πράγματα(συμπεριλαμβανομένων συγγενών!!!) έχουν τον αριθμό μηδέν!
Έτσι, αν εσύ το νούμερο ένα(1) βάλεις τα μηδενικά πίσω και με υποδιαστολή απλά θα δώσεις αξία στο ένα που είσαι εσύ! ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ!
Δηλαδή, δυαδικό με μηδέν και ένα σε άλλη έκδοση, απόφαση, εφαρμογή! ΕΙΣΑΙ ΦΤΗΝΙΑ!
Κάποιοι ‘’πανέξυπνοι’’ που πιστεύουν στην χειραγώγηση των μαζών, προσπαθούν να φέρνουν σε επαλήθευση τις διάφορες προφητείες των πατέρων μας, έτσι για να πιστεύουμε πως αυτά ΒΓΑΙΝΟΥΝ!
Είναι ικανοί να μπερδέψουν μια απλή διαφορά σε εικονοκλαστική εξίσωση για να φανεί πως όλα είναι Θεόπνευστα και έχουν την έγκριση του Υψίστου. Και άρα θα πρέπει να τα δεχτούμε σαν φυσιολογικά.! Πχ ‘’Δεν τόκαναν οι τάδε, ήταν γραφτό. Τόπε ο δείνα πριν τρακόσια χρόνια και τώρα βγήκε’’
Είπε ο Ιωάννης στην αποκάλυψη, συμπλήρωσε ο Πατροκοσμάς και απεκάλυψε ο Παϊσιος. Κι όλα αυτά φαντάζουν υπερβατικά, θεοφοβούμενα. Μπερδεύονται με τα πιστεύω του απλού κόσμου θρησκεία, πατρίδα πίστη.
ΚΙ  ΟΜΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ! ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ!
Άρα; Βγαίνουν τα μελλούμενα. Δεν γίνεται τίποτε εξ επί τούτου και με υστεροβουλία.
Μοιάζουν με την δήλωση του ογδοντάχρονου Προέδρου και τις δηλώσεις του από την σύνοδο κορυφής. Τι τον φορτώσατε, γέρο άνθρωπο, με τόσα βαριά πράγματα; Δεν είχε την δύναμη ούτε να τα διαβάσει, όχι να δώσει και συνέντευξη.
Και επειδή η Ελληνική οικονομική κατάσταση συνδέεται άμεσα με κάτι περί ΑΟΖ και επέκταση υφαλοκρηπίδας στα 12 μίλια Αιγαίου τε και Γροιλανδίας, όπου καραδοκεί το 25% των παγκοσμίων αποθεμάτων πετρελαίου, σημείο τριβής Ρωσίας Αμερικής. Παρακαλώ ενημερώστε μας. Τα δικά μας πετρέλαια πόσο διαπραγματεύσιμα είναι και με ποιους.
Ή δεν πρέπει να ξέρουμε;
Θα δούμε! Άλλωστε , είπαν πως αν ο πόλεμος πιαστεί από κάτω θα την γλυτώσουμε και θα πάρουμε την Κων/πολι πεσκέσι και χωρίς εξαδάκτυλο. Αν πιαστεί όμως από πάνω την βάψαμε.
Τα υπόλοιπα επί της οθόνης ….
ΥΓ. Στον Πύργο στη Αργαλαστή πιάσαν τον Λιόντα τον ληστή
… Τι φταίει πούγινες ληστής τον ρώτησε ο δικαστής
Φταίει πούχα χέρια τέσσερα και πόδια δεκατέσσερα
Μα πιο πολύ το μάτι, το πίσω από την πλάτη …

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails