Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Ο κανίβαλος που έφαγε τον συγκάτοικό του το είχε ανακοινώσει στο facebook

Ο κανίβαλος που έφαγε τον συγκάτοικό του το είχε ανακοινώσει στο facebookΜε… ευκολία παραδέχτηκε την αποτρόπαιη πράξη του ο 21χρονος φοιτητής από τις ΗΠΑ, Alex Kinyua, ο οποίος έκοψε με ένα μαχαίρι και έφαγε τμήματα του εγκεφάλου του και την καρδιά του συγκατοίκου του.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Alex Kinyua είχε ανεβάσει στο facebook πριν από μερικές εβδομάδες τι σκόπευε να κάνει . «Αν είναι αρκετά δυνατοί ώστε να αντέξουν τις ανθρωποθυσίες που θα λάβουν χώρα και μετά να λειτουργήσουν ξανά ως ανθρώπινα όντα» είχε γράψει αναφερόμενος στους μαύρους φίλους του.

Σε άλλες δημοσιεύσεις που είχε κάνει έγραφε ότι «έρχεται εθνοκάθαρση που σας θα  επηρεάσει άμεσα ή έμμεσα τους επόμενους μήνες».

Ωστόσο, η  αστυνομία δεν έχει καταφέρει να αναγνωρίσει τα σαφή κίνητρα του σοκαριστικού εγκλήματος κανιβαλισμού.


Όπως σας είχαμε ξαναγράψει  o Kujoe Bonsafo Agyei-Kodie, o συγκάτοικος του νεαρού φοιτητή από το Maryland Alexander Kinyua, είχε εξαφανιστεί από την περασμένη Παρασκευή.

Tην αστυνομία ειδοποίησε ο πατέρας του 21χρονου δράστη όταν ο αδελφός του Κinyua βρήκε ανθρώπινα μέλη -κεφάλι και χέρια- μέσα σε ένα μεταλλικό κουτί στο υπόγειο.

Πατέρας και γιος εγκατέλειψαν για λίγο το χώρο κι όταν επέστρεψαν τα μέλη είχαν απομακρυνθεί και ο Kinyua έπλενε το μεταλλικό κουτί.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails