Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012

Ταμπελομαλακας Ελλην ο χαμερπής η βολεμένος --ανάλογα το υψόμετρο!!

Δεν θα σας κουράσω με το νέο είδος που ανακάλυψα. Κινείτε συχνά πυκνά δίπλα σας, έχει τα χαρακτηριστικά Ελληνα αλλά διαφέρει παρασάγγας από αυτό!! Ιδιότητες:απόλυτα κοιμισμένος ενώ δείχνει να έχει τις αίσθησης του, όταν τρομάζει που το κάνει εύκολα είναι ικανός να κάνει την μεγαλύτερη μαλακία όλων των εποχών! Τον ψήνεις εύκολα για τα πάντα που έχουν να κανουν με την παράνοια και με τίποτα για απλά και λογικά πράγματα!. Παραδείγματα: Πιστεύει με μεγάλη ευκολία σε θεό, σε ολύμπιους, σε οχήματα που έρχονται από τους...
αρχαίους, σε ομάδες με υπερτεχνολογια σε ,σε , σε άλλα αν του πεις μην κάτσεις το παγκάκι είναι βαμμένο θα δοκιμάσει με το δάχτυλο αν του λες αλήθεια!! Πιστεύει εύκολα ότι είναι νεκρός ενώ είναι ακόμα όρθιος , πιστεύει ότι είναι ευτυχής ενώ είναι δυστυχής !!Άλλη χαρακτηριστική ιδιότητα που προσομοιάζει λίγο το σκορπιό είναι η εξής : Αν του μιλήσεις για τα οικονομικά του πέφτει σε απόλυτο πανικό και είναι ικανός να κάνει τα πάντα για το μέλλον για να αποφύγει οποιοδήποτε παρών τον τρομάξεις!! Δεν ρωτά ποτέ τον εαυτό του για πραγματικές άξιες όπως είμαι καλά? είμαι ευτυχισμένος? είμαι ελεύθερος? αλλά ακολουθεί εύκολα την οποιαδήποτε αυθεντία του πουλήσει παραμύθι για το πως πραγματικά θα έπρεπε να νοιώθει η να είναι!
Τοποθεσία : Σε όλο σχεδόν τον κόσμο εχει παρατηρηθεί η ύπαρξη του αν και σε μεγάλες ομάδες βρίσκετε σε ένα χώρο που κάποτε ονόμαζαν ΕΛΛΑΣ που σήμαινε πέτρα του φωτός! Αυτή την στιγμή η παγκόσμια ορολογία τοποθεσίας είναι GREECE και από ότι λέγετε σε λίγο καιρό θα αλλαξη και αυτή μέσα από συγκεκριμένα γεγονότα που ο ίδιος ο ταμπελομαλακας Ελλην ο χαμερπης δημιούργησε ώστε να αποφύγει ένα φαντασιακό σενάριο των ελεγκτων του!!
Τροφή: Γενικά αυτό το είδος τρεφόταν καλά και μάλιστα είχε μια από τις καλύτερες διατροφές την μεσογειακή διατροφή την οποία όμως αναγκαστικά έχασε μιας και δεν μπορούσε να αγοράσει ούτε ένα μαρούλι λόγω υπερβολικής εμπιστοσύνης που έδειξε στην πανίδα (πολιτικοί) και χλωρίδα ( Ευρώπη ) του τόπου του!! Σήμερα λοιπόν η τροφή του είναι λίγη και άμεσα θα είναι μηδενική !
Πληθυσμός: Δέκα εκατομμύρια με το ζόρι και με ένα ακόμα περίεργο χαρακτηριστικό στην διαδικασία πολλαπλασιασμού του! Αυτό το είδος πρέπει να είναι το μοναδικό στον κόσμο που η υπογεννητικότητα τους έχει φθάσει σε κλασματικές μονάδες και δεν αντιδρά!! Ενώ όλα τα είδη στο κόσμο αντιδρούν μέσω εντολής dna και φύσης όταν υπάρχει στην φυλή πρόβλημα, ο ταμπελομαλακας Ελλην ο βολεμένος (ανά υψόμετρο η αλλαγή ονομασίας ) φαίνεται ότι τον νοιάζει μόνο η εφορία και όχι αν αύριο θα υπάρχει εστω και ένας Ελληνας.Αν σήμερα του το πεις ότι σε 50 χρόνια δεν θα υπάρχει σαν φυλή θα σε περιγελάσει και δεν θα σε πιστέψει.Από την άλλη περίεργος πιστεύει ότι αν βγει από την χλωρίδα (πολιτικοί) και πανίδα (Ευρωπη) που του έχει στερηθεί η τροφή θα βίωση έναν άμεσο ξαφνικό θάνατο....Είναι άγνωστο τι έχει δημιουργήσει αυτή την συμπεριφορά ερευνούμε όλα τα ενδεχόμενα ...γιατί είναι λίγο κρίμα αυτά τα όμορφα ζωάκια να χαιρετίσουν από τον πλανήτη τόσο σύντομα!!
Με αγάπη ο stranger κολλητός του σαλουσα ( σχεδόν μπατζανάκης) μέσα από το αστροπλοιο μου που το έχω μετατρέψει σε ειδικό εργαστήριο βιολογίας ...και κάνοντας ένα διαλειμματακι ,τρώγοντας μια πίτσα από τα χεράκια του Σαμαρομαλανγκ...(άλλο είδος τρελό θα σας μιλήσω άλλη φορά) είπα να συμπληρώσω το διαστρικο μου ημερολόγιο!!
ΑΑΑ ξέχασα για μερικούς...πάρτε του γκρίζους λύκους και βάλτε τους στον κώλο σας και μετά με παθιασμένη φωνή βελαξτε ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....αλλά με μια γλύκα...!!
(απο katohika)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails