Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

4 συνολικά παραιτήσεις πρόεδρος ταμίας ο αντιπρόεδρος και ένα μέλος απο στον εμπορικό σύλλογο Μεσολογγίου.

Αγαπητοί συνάδελφοι, με την παρούσα επιστολή αποσκοπώ πρωτίστως να δηλώσω ανοιχτά την πλήρη στήριξή μου στο πρόσωπο του νυν Προέδρου κ. Σπυρόπουλου, χάρη στις ατομικές ενέργειες του οποίου ο Σύλλογός μας απέκτησε διαχειριστική επάρκεια προκειμένου να πραγματοποιεί Ευρωπαϊκά Προγράμματα, που ανακάλυψε και υλοποίησε και πάλι μόνος του το πρόγραμμα «Κοινωφελής Εργασία» μέσω του οποίου 400 άνεργοι θα εργαστούν στους Δήμους Μεσολογγίου, Ξηρομέρου και Ακτίου – Βόνιτσας, που προκειμένου να μην υπάρξει ουδεμία υπόνοια ανομίας ως προς την...
επιλογή αυτών, σύναψε σύμβαση με την ΑΝ.ΑΙΤ. ΟΤΑ ΑΕ προκειμένου να αναλάβει αυτή το έργο του ελέγχου των αιτήσεων. Και που μόνος του, προκειμένου να προστατεύσει τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ., αντιστάθηκε σε πιέσεις και εκβιασμούς πολιτικών και πολιτικάντηδων που έταζαν θέσεις αφειδώς, ακολουθώντας τις συνήθεις πολιτικές τους. Και αφού δεν τους πέρασε και οι προσλήψεις έγιναν όλες αξιοκρατικά, προσπαθούν να ρίξουν ευθύνες στον Πρόεδρο και κατ’ επέκταση στο Σύλλογό μας προκειμένου να δικαιολογηθούν στους ψηφοφόρους τους.
Επίσης, αναμένω την πλήρη δικαίωση του Προέδρου λίαν συντόμως από τον ίδιο τον ΑΣΕΠ όταν εκδοθούν τα αποτελέσματα (κάτι που και εσείς είχατε δηλώσει στο τελευταίο συμβούλιο ότι θα κάνατε, αλλά την επομένη κιόλας ημέρα φροντίσατε να δημοσιεύσετε επιστολές στα ΜΜΕ ζητώντας την παραίτησή του).
Για όλα τα ως άνω συγχαίρω τον κ. Σπυρόπουλο – κάτι που εσείς ουδέποτε πράξατε-.
Ακολούθως, θα ήθελα να υποβάλλω την παραίτησή μου:
α) Από Αντιπρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου
β) Από Μέλος του Δ.Σ. του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου

Οι λόγοι της παραίτησής μου είναι οι εξής:
1. Μετά από 12 χρόνια συνεχούς συνδικαλιστικής ορθής και έντιμης δράσης αδυνατώ να γίνω μαριονέτα πολιτικών και πολιτικάντηδων.
2. Αδυνατώ να συμβαδίσω με ανθρώπους που τη Δευτέρα αποφασίζουν ομόφωνα να αναμένουν τα αποτελέσματα του ΑΣΕΠ προκειμένου να υπογράψουν από κοινού επιστολή στήριξης στο πρόσωπο του Προέδρου και την επομένη συντάσσουν και δημοσιεύουν επιστολή και ζητούν την παραίτησή του.
3. Αδυνατώ να συμβαδίσω με ανθρώπους που χωρίς καν να έχουν κλείσει ολόκληρο χρόνο ως μέλη του Δ.Σ. και ουδέποτε ανέλαβαν να υλοποιήσουν ούτε μία εκ των ενεργειών του Συλλόγου, κρίνουν και κατακρίνουν τόσο εύκολα ανθρώπους που έχουν δώσει ανιδιοτελώς την ψυχή τους για αυτόν το Σύλλογο και γι’ αυτήν την πόλη ακούγοντας φήμες προερχόμενες από πολιτικούς και πολιτικάντηδες.
4. Αδυνατώ να συμβαδίσω με ανθρώπους που έχουν ξεπεράσει τα 20 χρόνια ενασχόλησης με τον Σύλλογο και μόνος σκοπός τους πλέον είναι να γίνουν κάποια στιγμή Πρόεδροι.
5. Τέλος, αδυνατώ να συμβαδίσω με ανθρώπους που κατέχουν διπλές ιδιότητες και αδυνατούν να κατασταλάξουν με ποια εκ των δύο παρευρίσκονται πού και φτάνουν ακόμα και στο ατόπημα να ηχογραφούν κρυφά τα λεγόμενά μας εντός του Διοικητικού Συμβουλίου προκειμένου να μην χάσουν λέξη κατά τη μεταφορά τους στους προϊσταμένους τους.

Αγαπητοί συνάδελφοι, έχοντας μάθει να στηρίζω ανθρώπους άξιους και ανιδιοτελείς, καθώς επίσης και να τιμώ τα παντελόνια που φοράω αποχωρώ από το Σύλλογο με καθαρή συνείδηση και το κεφάλι ψηλά.
Μετά τιμής

Πασιόπουλος Κωνσταντίνος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails