Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Φρίκαραν οι Γερμανοί με την παράσταση Λαζόπουλου Sorry I’ m Greek!

Φρίκαραν οι Γερμανοί με την παράσταση Λαζόπουλου Sorry I’ m Greek! : Ο Λάκης Λαζόπουλος ξεκίνησε την περιοδεια του με το πρεμιέρα με Sorry I’ m  Greek από το  Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Πολλά… παρατράγουδα, μιας
Ο Λάκης Λαζόπουλος ξεκίνησε την περιοδεια του με το πρεμιέρα με Sorry I’ m Greek από το Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Πολλά… παρατράγουδα, μιας και μπορεί οι έλληνες ομογενείς ν΄αποθέωσαν τον Λάκη, αλλά οι Γερμανοί θεατές που πήγαν να παρακολουθήσουν την παράσταση, φρίκαραν τόσο πολύ, με αποτέλεσμα να ζητήσουν να διακοπεί η μετάφραση του κειμένου στη γλώσσα τους!
Ο λόγος; τα έχασαν από τους υπέρτιτλους που ήταν γραμμένους γι΄αυτούς, και οι οποίοι μεταξύ άλλων ανέφεραν:
«Λοιπόν, αυτά είναι. 148 ευρώ και 50 λεπτά. Πάρτε τα, να τελειώνουμε. Τι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα; Ας τα ξοφλήσουμε μια ώρα αρχύτερα. Γερμανία δεν είναι εδώ; Εδώ δεν είναι που χρωστάμε;» είπε στη σκηνή ο Λάκης ως κουρελιασμένος τσολιάς, ζητώντας τους παράλληλα να μην φορολογήσουν τη φουστανέλα του.

Και δεν ήταν μόνο αυτό. Η Διευθύντρια του χώρου, ζήτησε τη διακοπή της παράστασης,  μετά τις ατάκες προς την Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ. Ο Λάκης Λαζόπουλος που ενημερώθηκε αργότερα για το περιστατικό, δήλωσε:

«Δεν της κάναμε τη χάρη, αλλά αυτό που έγινε το θεωρώ πολύ καλό σημάδι, όχι γιατί θέλω να την πω σε κανέναν, αλλά γιατί πρέπει να υπάρχει και ένας λόγος που να μην τον αντέχουν», προσθέτοντας πως «οι έλληνες αντέχουμε 2,5 χρόνια τον παρανοϊκό λόγο των μελών της κυβέρνησης τους, την οποία δεν συνδέω με το λαό της Γερμανίας».

Το κερασάκι στην τούρτα; Το βράδυ της πρεμιέρας, με το που επέστρεψε στο ξενοδοχείο του με όλους τους συντελεστές της περιοδείας, παρήγγειλε πίτσες και ποτά για όλους, με τους υπεύθυνους να του ζητούν να πληρώσει επιτόπου και να εξοφλήσει αμέσως τα χρωστούμενα!

Όπως είναι φυσικό, ο Λάκης Λαζόπουλος τους εξόφλησε αμέσως, ωστόσο έκανε τη δυσάρεστη διαπίστωση,πως οι Γερμανοί μας βλέπουν ως έναν κατώτερο λαό από τους άλλους, μιας και φοβήθηκαν πως ο ηθοποιός θα «την έκανε» από το ξενοδοχείο χωρίς να πληρώσει, παρόλο που τους είχε διαβεβαιώσει πως θα πλήρωνε την επόμενη μέρα!

Από τις ωραιότερες στιγμές της παράστασης, η εμφάνισης της Χαρούλας Αλεξίου, που με τα ζεϊμπέκικα και τις μεγάλες της επιτυχίες, ξεσήκωσε τους 3.500 θεατές!

Πηγή: Real Life, Πρώτο Θέμα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails