Κυριακή 13 Μαΐου 2012

ΠΑΤΡΑ: Ανακάλυψε πως η αδελφή του… ήταν πόρνη!

ΠΑΤΡΑ: Ανακάλυψε πως η αδελφή του… ήταν πόρνη!

O ηλικιωμένος Πατρινός δεν θα ξεχάσει ποτέ την περιπέτειά του. Ότι πήγε για σεξουαλική ικανοποίηση με μία Αφρικανή πόρνη και παρά λίγο να… φάει άγριο ξύλο σε κοινή θέα από τον «φουσκωτό» αδελφό της που αγνοούσε την παράνομη δράση της.

Το περιστατικό σημειώθηκε την προηγούμενη Παρασκευή στην περιοχή της πλατείας Πυροσβεστείου και αναστατώθηκε όλη η γειτονιά, μιας και ο εξαγριωμένος αδελφός τραβολογούσε μισόγυμνη την αδελφή του έξω από τη μονοκατοικία στην οποία διαμένουν, ενώ ο επίσης μισόγυμνος ηλικιωμένος προσπαθούσε να κρυφτεί πίσω από την πόρτα για να μην τον δουν οι γείτονες!


Σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν τα της γειτονιάς, η συγκεκριμένη έχει ξεκινήσει να κάνει αυτή τη δουλειά εδώ και καιρό, προκειμένου να εξασφαλίζει χρήματα. Ζει μόνιμα στην Πάτρα μαζί με τον αδελφό της ο οποίος δουλεύει κάνοντας μεροκάματα δεξιά κι αριστερά. Η ίδια εργαζόταν ως μπέιμπι σίτερ, όμως το τελευταίο διάστημα δεν βρίσκει εργασία. Έτσι, όταν ο αδελφός της φεύγει για δουλειά η ίδια ντύνεται αναλόγως και βγαίνει στην πλατεία ή στους γύρω δρόμους προσπαθώντας να «ψαρέψει» πελάτες για σεξ. Το σκηνικό γίνεται σε καθημερινή σχεδόν βάση χωρίς να έχει αντιληφθεί το παραμικρό ο αδελφός της.

Έτσι και την ημέρα αυτή. Βρήκε στην πλατεία τον ηλικιωμένο, έκλεισε το ραντεβού και τον οδήγησε μέχρι το σπίτι της. Μόνο που ατύχησαν γιατί επέστρεψε ο αδελφός ο οποίος μπαίνοντας σπίτι είδε την αδελφή του με τον ηλικιωμένο στο κρεβάτι!

Την έβγαλε έξω με το… στρινγκ!
Οι γείτονες άρχισαν να ακούν φωνές και φασαρία και βγήκαν για να δουν τι συμβαίνει.
Αντίκρισαν τον γεροδεμένο έγχρωμο να τραβά απ’ τα μαλλιά την αδελφή του, ενώ εκείνη φορούσε μόνο το κάτω εσώρουχό της.

Την ίδια ώρα, ο τρεμάμενος ηλικιωμένος στεκόταν στη σκιά πίσω από την εξώπορτα και παρακολουθούσε, προφανώς με κομμένη την ανάσα. Τελικά η κοπέλα φαίνεται πως έπεισε τον αδελφό της για την… αναγκαιότητα της «εργασίας» της, κι αυτό γιατί παρά την οργή του την άφησε και περίμενε σε γειτονικό καφενείο μέχρι να… «ολοκληρώσει» ο ηλικιωμένος πελάτης!

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον έκανε αδήλωτο (στον αδελφό της νταβατζή) μεροκάματο ...

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails