Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Χρυσή Αυγή: "Οι δημοσιογράφοι έχουν συνηθίσει να κάθονται κατάχαμα και να κινούνται έρποντας"

Φυσικά και απάντησε μέσω του σαιτ της η Χρυσή Αυγή στην κίνηση δημοσιογράφων το βράδυ της Κυριακής να καθήσουν στο πάτωμα όταν μπήκε μέσα ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το γνωστό "εγέρθητι".
Με τίτλο: "Έξις δευτέρα φύσις", οι συντάκτες της απάντησης είναι προσβλητικοί και απαξιωτικοί για τους δημοσιογράφους, λένε ότι δεν μπορούν να τους μάθουν να σηκώνονται όρθιοι αφού έχουν συνηθίσει να κάθονται κατάχαμα και να κινούνται έρποντας. Τους αποκαλούν επίσης τσιράκια των νταβατζήδων - εκδοτών, που λασπολογούν και παραπληροφορούν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
"Έξις δευτέρα φύσις"
Ή για να γίνουμε πιο κατανοητοί στο...
αμερικανοθρεμμένο σινάφι "you can't teach an old dog, new tricks". Κάθε άνθρωπος συμπεριφέρεται και διάγει τον κοινωνικό του βίο σύμφωνα με όσα έχει διδαχθεί από το περιβάλλον του και πράττουν οι όμοιοί του. Οι δημοσιογράφοι των καθεστωτικών ΜΜΕ έχουν χάσει προ πολλού την αντικειμενικότητά τους και το λειτούργημα έχει μετατραπεί εδώ και καιρό σε ένα επικερδές επάγγελμα. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων τα φερέφωνα και τα τσιράκια των νταβατζήδων - εκδοτών τρομοκρατούν, παραπληροφορούν, αποσιωπούν την αλήθεια και λασπολογούν οποιονδήποτε είναι ενάντια στα συμφέροντα των εργοδοτών τους. Ο ελληνικός λαός έχει καταλάβει πια τον ρόλο τους, γι΄αυτό και στις τελευταίες εκλογές παρά τον οχετό και την συκοφαντία προς την Χρυσή Αυγή, έδωσε δυνατή φωνή στο Εθνικιστικό Λαϊκό Κίνημα με 7% και 21 βουλευτές.
Κάποιοι δημοσιογράφοι, φανερά "προσβεβλημένοι" από τον γνωστό πια "Εγέρθητι", κάθισαν στο Προεδρικό Μέγαρο οκλαδόν την στιγμή που εισερχόταν ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος. Μας είναι ακατόρθωτο να μάθουμε σε ανθρώπους που έχουν συνηθίσει να κάθονται κατάχαμα και να κινούνται έρποντας πώς να σηκώνονται όρθιοι. Η υπερηφάνεια κι η ένδειξη σεβασμού είναι έμφυτα και δεν επιβάλλονται. Οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι θα παραμένουν ένα με την γη στο πέρασμα των Χρυσαυγιτών, καθώς δεν διαθέτουμε τα... χαρτζιλίκια για να τους σηκώσουμε όρθιους!
(από newsit)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails