Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ!

skai2.jpg
Η πρώτη έρχεται από τον καθηγητή .Τσαμουργκέλη. (όταν πάρει ο λαός την εξουσία, αυτούς του καθηγητές πρέπει να τους πάρουμε τα πτυχία) Είπε:
“Αν εθνικοποιήσουμε την ΤτΕ τότε κινδυνεύει η ευρωπαϊκή μας πορεία, είναι κάτι που έχει επιχειρηθεί στο παρελθόν και δεν είχε θετικά αποτελέσματα. Θα θέσουμε σε κίνδυνο την...
σχέση μας με την ΕΚΤ.”
Απάντηση: από πότε η εθνικοποίηση μια ιδιωτικής Α.Ε. κατά 96% -όπως έιναι η ΤτΕ- αποτελεί κίνδυνο για την Ευρωπαϊκή μας πορεία; Δεν είμαστε ανεξάρτητο κράτος; Δεν είμαστε κυρίαρχοι ετσι ώστε να έχουμε το δικαίωμα να έχουμε τον έλεγχο της Τράπεζας της Χώρας μας; Πώς θα μάθουν ποιος πόνταρε στην χρεωκοπία της Ελλάδος; Πως θα κάνουμε έλεγχο του δημοσίου χρέους (παράνομες συμβάσεις κτλ) Πώς θα δούμε ποιος εξαφάνισε τα ομόλογα των ασφαλιστικών ταμείων; Πώς θα δούμε που πήγαν όλα τα ενεργητικά των τραπεζών, ποιος τα έβγαλε έξω και ποια περίοδο; Είναι δυνατόν να έχει αποθηκευμένο και να πουλάει όποτε εκείνη νομίζει τον χρυσό των Ελλήνων; ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ!
και το 2ο….
skai3.jpg
“Δεν χρειάζεται να επαναδιαπραγματευτούμε το μνημόνιο, έχει πάρα πολύ καλούς όρους. Μεγάλο ποσό, χαμηλό επιτόκιο και επένδυση στην ανάπτυξη.”
Που νομίζουν ότι απευθύνονται;
Εδώ δεν χρειάζεται να δώσουμε απάντηση. Τα σχόλια τα αφήνουμε σε εσάς.Θεωρούμε πλέον ότι το κοινό είναι πλέον αρκετά εκπαιδευμένο για να καταλάβει τι του σερβίρουν.
(από anti-ntp, olympia/)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails